Beginners

Voor wie

Maak een vliegende start

Ben je starter en op zoek naar een betrouwbare WordPress partner? Zoek dan niet verder! Met meer dan 12 jaar WordPress ervaring hebben wij alle tools in huis om je website snel, veilig en stabiel te hosten. Naar wens verzorgen wij ook het onderhoud van je WordPress installatie en helpen we je bij het maken van aanpassingen aan je site.

Verder maken we het verschil door juist wél die service en support te bieden die mag verwachten. Zo zijn we dagelijks per mail, chat of telefonisch op afspraak te bereiken, en waar je bij de meeste providers je probleem zelf mag oplossen met een handleiding, pakken wij het probleem vaak zelf op.

Voor WordPress

Waarom dealen met verschillende partijen en standaarden? Bij Surver regelen we alles voor je! Wij registreren je domein, zetten je mail op en hosten je site. Met onze LiteSpeed servers en ingebouwde optimalisatie tools host jij je WordPress website nergens sneller dan bij ons.

WordPress zonder zorgen

Starterspakket

De mogelijkheden met WordPress zijn eindeloos. De keuze voor een verouderd thema met weinig opties of trage builder zijn dan ook snel gemaakt. Wij weten wat te kiezen en bieden het beste thema, page builder, beveiliging en optimalisatie tools standaard én kosteloos aan binnen onze Managed pakketten.

  • Razendsnelle hosting
  • Veilig & beveiligd
  • Uitmuntende service

Het aantal bestellingen op je website, afgezet tegen het aantal bezoekers, stijgt enorm als je website snel laadt. Dit in tegenstelling tot een trage website, waarbij meer dan 40% van de bezoekers de site verlaat wanneer die er langer dan drie seconden over doet om te laden.

Bij Surver begrijpen we het belang van een snelle site. Onze nieuwste generatie servers van zijn daarom ingericht voor maximale performance voor jouw WordPress website of WooCommerce webshop. Zo bieden wij als één van de eerste in Nederland snelle LiteSpeed webservers, NVMe opslag en ingebouwde caching tools om de snelste laadtijden mogelijk te maken. 

Bij onze managed pakketten gaan we zelfs een stapje verder en optimaliseren je WordPress installatie om een optimale werking te kunnen blijven garanderen. 

Wanneer je een paar euro extra per maand investeert in een degelijk pakket, zal je dit direct terugzien in stijgende conversiecijfers. 

Standaard maken wij dagelijks van al je data meerdere backups, die je kunt (laten) terugzetten via het cPanel controlepaneel. Al deze data wordt bij ons tot wel 150 dagen bewaard zodat je altijd verzekerd bent van een backup. Natuurlijk bieden we ook de mogelijkheid tot het maken van real-time backups van je WordPress installatie. Handig wanneer je grote werkzaamheden of aanpassingen gaat doorvoeren aan je site.

Verder zijn onze servers beveiligd met meerdere firewalls en scannen we jouw WordPress installatie dagelijks op virussen en malware. Mocht je site gehackt worden dan kun je direct bij ons terecht voor hulp. Bij onze Managed pakketten bieden we zelfs een hack-vrij garantie, waarbij wij alles in het werk stellen om je website veilig te houden. Mocht je site dan toch een keer gehackt worden, dan lossen we het probleem kosteloos voor je op.

Team Surver bestaat enkel uit gepassioneerde WordPress professionals. Dit vertaalt zich niet alleen in dé constante zoektocht naar beste managed hosting oplossing in de markt, maar ook in het leveren van kwaliteitsvolle service. 

Onze mensen werken dag in dag uit met WordPress en krijgen regelmatig training om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwste tools. Bij ons ben je dus verzekert van een antwoord op jouw vraag, of een oplossing voor je probleem. In de meeste gevallen pakken we jouw verzoek ook zelf op, in plaats van je door te sturen naar een online handleiding waar je het zelf mag uitzoeken.

Bij onze managed pakketten wordt jouw website 24/7 gemonitord door onze professionals, waarbij potentiële problemen al worden opgelost voordat het echte problemen worden.

Zorgeloos ondernemen

Standaard bieden wij bij elk pakket handige tools die niet alleen de werking en snelheid van je site verbeteren, maar je ook veel tijd besparen.

Betrouwbare hosting

Met onze snelle, stabiele servers ben je altijd bereikbaar voor je klanten en profiteer je van de snelste laadtijden in de markt. Gegarandeerd!

Altijd veilig

Elke dag maken wij meerdere backups van je website en mail. Zo raak je nooit meer iets kwijt en ben je altijd verzekerd van een werkende website.

Volledig beveiligd

Standaard installeren wij een SSL certificaat (groen slotje). Ook wordt jouw WordPress website bij onze Managed pakketten preventief beveiligd tegen hackers.

24/7 support

Heb je een WordPress gerelateerde vraag of wil je met ons sparren over jouw idee? Wij helpen je graag verder!

Ready to go

Maak je geen zorgen over het opzetten van WordPress of het verhuizen van je website of mail, dat regelen wij wel voor je!

Maandelijks opzegbaar

Bij Surver betaal je naar wens per maand en kun je ook per maand opzeggen. Daarbij mag je onze pakketten ook twee weken lang kosteloos uitproberen.
5/5
klanten-3

Top service!

“In contact gekomen met Surver toen mijn website gehackt was. Mail gestuurd met mijn probleem en binnen 5 minuten belde Boy mij op; top service! Alles stap-voor-stap doorgenomen en één dag later was het opgelost. Direct alles ondergebracht bij de heren; hosting, beveiliging, updates, alles. Persoonlijk contact, service en transparantie zijn de kernwaarden van mijn bedrijf en dat vind ik ook terug bij Surver.”

Stijn Jansen

Onze suggestie

Met onze WordPress hosting pakketten profiteer je van de snelste hosting in de markt. Bij onze managed pakketten verzorgen wij ook het periodiek onderhoud, beveiliging en optimalisatie van je WordPress installatie.

Managed WordPress

WordPress hosting

Personal

Voor kleinere websites en landing pages.

19,95

/maand
Altijd inbegrepen:
Specificaties:

Extra’s bij Personal

Personal

Voor persoonlijke websites en landingspagina’s.

7,95

/maand
Altijd inbegrepen:
Specificaties:

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.