Maak kennis met Surver

Je hebt vast vragen! Misschien wil je graag meer weten over onze features, of ben je benieuwd hoe wij het verschil maken met andere hosting bedrijven? Plan een kosteloos gesprek in en we vertellen je graag meer!

Adviesgesprek inplannen

Buiten een vrijblijvend gesprek, zetten we graag een kosteloze demo voor je op zodat je zelf het verschil in snelheid, stabiliteit en service kunt ervaren.

Verschillende pakketten

Surver biedt een pakket passend bij jouw wensen! Weet je niet welk pakket je het beste kan proberen? Neem contact met ons op voor advies.

Managed WordPress

WordPress geoptimaliseerde hosting, onderhoud, beheer & support, beveiliging en optimalisatie. Hét totaalpakket voor zorgeloos ondernemen. 

Managed WooCommerce

Hét managed pakket voor WooCommerce. Snelle LiteSpeed hosting, doorlopend up-to-date, beveiligd en geoptimaliseerd. Wij gaan voor maximale performance!

WordPress hosting

Pak je de updates, beveiliging en optimalisatie van je site liever zelf op, dan zijn onze WordPress hosting pakketten dé uitkomst! Standaard met LiteSpeed & NVMe opslag.

WooCommerce hosting

WordPress hosting gefinetuned voor WooCommerce. Standaard 1GB werkgeheugen, LiteSpeed Cache en naar wens een dedicated mailserver.

Reseller WordPress hosting

Pak je de updates, beveiliging en optimalisatie van je site liever zelf op, dan zijn onze WordPress hosting pakketten dé uitkomst! Standaard met LiteSpeed & NVMe opslag.

Managed WordPress VPS

WordPress hosting gefinetuned voor WooCommerce. Standaard 1GB werkgeheugen, LiteSpeed Cache en naar wens een dedicated mailserver.

Demo - veelgestelde vragen

Mocht je geïnteresseerd zijn zetten we na ons gesprek een demo pakket op waar je 14 dagen kosteloos gebruik van kan maken. We maken een kopie van je huidige site die we daarna kosteloos optimaliseren en beveiligen. Het domein bij je huidige host sturen we dan door naar Surver zodat je site bij ons wordt uitgeladen. Veertien dagen lang stellen wij alles in het werk en kun je het verschil in snelheid en de kwaliteit van onze service & support ervaren. Natuurlijk zijn wij in de tussentijd bereikbaar voor vragen, tips of advies.

Indien gewenst nemen we enkele dagen vóór de verloopdatum contact met je op met de vraag of je tevreden bent met onze dienstverlening en of we het demo account mogen omzetten naar een betaald abonnement. Mocht je er tijdens de proefperiode toch voor kiezen je site elders te hosten dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Je domein zullen we in dit geval weer doorsturen naar de ‘oude’ server. Na de proefperiode zullen we het account dan voor je deactiveren.

Bij de meeste (managed) hosting aanbieders moet je vaak eerst betalen om überhaupt toegang te krijgen tot de service. Zonde van je tijd en geld als je er daarna achter komt dat de dienst toch niet aan je verwachtingen voldoet.

Wij zijn zo overtuigd van onze service dat wij graag in jouw WordPress site investeren en je persoonlijk laten zien hoe wij het verschil maken, zowel qua snelheid en beveiliging, als met onze uitmuntende support en ondersteuning.

Als onderdeel van onze Managed pakketten verhuizen we je WordPress website of WooCommerce shop kosteloos naar Surver. Kies je voor een van onze hosting pakketten dan sturen we je een handige handleiding waarmee je de site zelf kunt migreren. Voor éénmalig 29,- (excl. BTW) kun je de migratie ook professioneel laten uitvoeren door ons support team.

Het is mogelijk om voor het demo pakket een bestaand domein bij een derde partij te koppelen, of voor een kleine vergoeding een nieuw domein bij Surver te registreren. Dit domein kun je achteraf altijd verhuizen naar een andere registrar mocht je dat willen. Heb je nog geen domein en wil je er ook geen aanschaffen, neem dan gerust contact op met onze support. Wij zullen dan een demo domein voor je activeren die online beschikbaar is voor jou.

Absoluut niet. De demo verloopt automatisch na 14 dagen en je hebt binnen die periode zelf de mogelijkheid om je pakket te upgraden naar een betaald pakket.

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.

Scroll naar top