Ons dienstenaanbod

Bij Surver bieden we alle tools om online verder te helpen; snelle NVMe hosting, WordPress onderhoud, design- en development diensten en top-notch beveiliging. Hét totaalpakket met de best mogelijke support; telefonisch, per mail en chat. Wil je meer weten over onze diensten, klik dan op één van de onderstaande buttons.

Managed WordPress

Managed WordPress Hosting

Al onze managed pakketten zijn zeer uitgebreid voorzien van alles dat je nodig hebt voor een snelle, veilige en onderhoudsvriendelijke WordPress website. Surver zorgt voor de technische kant van jouw website, waardoor jij je kan richten op je bedrijf.

Hosting

WordPress hosting

Hosting geoptimaliseerd voor WordPress, WooCommerce en de Elementor page builder.

WooCommerce hosting

Hosting geoptimaliseerd voor WooCommerce. Haal het beste uit je webshop!

Elementor hosting

Hosting geoptimaliseerd voor Elementor. Bouw in no-time een professionele en prachtige website, zonder code.

Websites & webshops

WordPress websites op maat

Wil je een professionele website laten maken maar geen grote investering doen, dan zijn onze website pakketten de uitkomst! Wij ontwerpen en ontwikkelen een professionele website naar wens voor een maandelijks bedrag.

Webshops op maat

Wil je een webshop beginnen maar geen grote investering doen, dan zijn onze webshop pakketten de uitkomst.  Wij ontwerpen en ontwikkelen een professionele webshop naar wens voor een maandelijks bedrag.

Reseller

Reseller WordPress hosting

Onze reseller WordPress hosting is perfect voor webdesigners, marketingbureaus en agencies.​

Reseller Managed WordPress hosting

Onze reseller managed WordPress hosting is perfect voor webdesigners, marketingbureaus en agencies. Surver verzorgt niet alleen de hosting maar zelfs de updates van de websites, volledig whitelabel.

Infrastructuur

Domeinregistratie

Met een domeinnaam zet je de eerste stap in de online wereld. Met meer dan 1300 extensies zijn de mogelijkheden eindeloos.

SSL certificaten

Met het welbekende slotje en de https straalt jouw WordPress website vertrouwen uit, en is je site ook direct beter vindbaar in Google.

Surver Cache

Surver Cache slaat alle pagina’s en producten op in het werkgeheugen van de server. Hierdoor laadt jouw website altijd extreem snel in.

Domein privacy

Bij deze dienst worden jouw contactgegevens in de WHOIS-database geanonimiseerd.

Dedicated IP-adres

Het eerste grote voordeel van een dedicated IP-adres is de zoekmachine ranking en reputatie.

MailPro

Met MailPro van Surver wordt het mogelijk om grote hoeveelheden uitgaande e-mails te verzenden via een speciaal ingerichte mailserver.

Werken in de cloud

Google Gsuite

Met Google G Suite krijg je toegang tot professionele e-mail, gedeelde agenda’s, video meetings en meer.

Microsoft Office

Microsoft 365 geeft je bedrijf toegang tot professionele email, agenda’s, samenwerkingstools en nog veel meer.

Services

Verhuis service

Overstappen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met onze verhuis service wordt je website geruisloos verhuisd naar het Surver platform.

Beveiliging

Surver is de expert in WordPress beveiliging en wij kunnen je helpen om een gehackte site te voorkomen.

Snelheid optimalisatie

Met onze optimalisatie-service configureren en optimaliseren wij jouw website, zodat deze perfect werkt met onze snelle servers.

Website gehackt

Wij hebben de ervaring en expertise in huis om gehackte websites snel en vakkundig schoon te maken en zelfs te beveiligen.

Design & development

Onze WordPress strippenkaarten zijn handig voor iedereen die kleine WordPress werkzaamheden willen laten uitvoeren door een betrouwbare partij.