Moderne WordPress site voor je bedrijf

Domeinregistratie

Een domeinnaam is het adres van jouw unieke, online visitekaartje. Met een domeinnaam zorg je ervoor dat je vindbaar bent in de online wereld. Een online portfolio, webshop of blog, jouw online avontuur begint met een domeinnaam.
Met een domeinnaam zet je de eerste stap in de online wereld. Met meer dan 1300 extensies zijn de mogelijkheden eindeloos; .nl, .com, .store, .xyz of .app, you name it!

Waarom een domein registeren bij Surver?

Met een domeinnaam bij Surver ben je razendsnel online. Ook profiteer je van onderstaande extra’s. Heb je hulp nodig? Wij staan 24/7 voor je klaar per chat of mail. Kom je er niet uit, dan nemen we graag telefonisch contact met je op.

Eenvoudig registreren & verhuizen

Het overzetten van je domein naar Surver is eenvoudig. Controleer je domeinnaam via onze tool, voer je verhuiscode in en druk op transfer. Je domein wordt direct naar ons verhuisd. Mocht je ook een website of e-mail naar ons willen migreren, klik dan gerust op onderstaande link.

Controlepaneel

Bij Surver krijg je toegang tot een admin panel waar je eenvoudig en snel domeinen kunt registeren en verhuizen. Ook kun je bij ons zonder problemen de WHOIS-gegevens aanpassen, als ook de nameservers. wil je een domein wegverhuzien van Surver, vraag dan met één klik de verhuiscode op.

WHOIS Privacy Protect

Indien gewenst kunnen wij jouw persoonsgegevens anonimiseren in de WHOIS database. Zo wordt vertrouwelijke informatie niet meer beschikbaar voor het publiek en kunnen deze niet meer worden gebruik door spammers of voor marketingdoeleinden.

De beste service & support

Heb je een vraag over een domeinnaam, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Surver, neem dan contact met ons op via de helpdesk. We helpen je graag verder! Ben je een bestaande klant en wil je graag een wijziging aanbrengen aan een bestaand domein, of wil je een nieuw domein registreren, ook dan staan we natuurlijk voor je klaar!

Tarieven domeinregistraties

Van ZZP’ers tot grote bedrijven en webwinkels – Surver biedt een pakket passend bij jouw wensen! Geoptimaliseerd voor WordPress, nu met snelle NVMe hosting, periodieke updates en top-notch beveiliging. Hét totaalpakket met de best mogelijke support.

.NL domein

12,50 /jaar

.COM domein

15,00 /jaar

.BE domein

15,00 /jaar

.EU domein

15,00 /jaar

Extra opties

Ben je reseller en wil je meerdere domeinen whitelabel registeren voor je klanten, of misschien heb je gewoon hulp nodig bij het lokaliseren en verhuizen van domeinnamen? De laatste jaren hebben we voor tientallen bedrijven de jaarlijkse domeinregistratie kosten flink kunnen drukken. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen, neem dan contact met ons op!

Bulkkorting

Wanneer je 20 of meer domeinnamen bij ons registreert, kun je profiteren van bulkkortingen tot wel 50%! Wil je meerdere domeinen naar Surver verhuizen, neem dan contact met ons op zodat we de bulkkortingen kunnen activeren.

Volledige whitelabel

Onze white label service zorgt ervoor dat er bij je domeinen niet gelijk zichtbaar is dat deze bij Surver geregistreerd staan. Zo verschijnt niet ‘Surver’ in de WHOIS-database, maar een neutrale naam. Je kunt bij ons ook gebruikmaken van jouw eigen whitelabel nameservers. Neem gerust contact op met onze support en vraag naar de mogelijkheden.

Domein verhuis service

Heb je meerdere domeinen bij verschillende providers geregistreerd? Ben je het overzicht kwijt en betaal je jaarlijks te veel voor je domeinen? Schakel ons in en wij adviseren je graag in de mogelijkheden. Hulp nodig bij het verzamelen van verhuiscodes en het verhuizen van domeinen, dan doen wij dat toch gewoon voor je?

Forwarding

Bij Surver kun je voor 2,- per maand tot wel 100 domeinen koppelen aan je forwarding-account. Zo kun je ze doorsturen naar een externe site of socialmedia-profiel. Heb je meer dan 50 domeinen bij ons geregistreerd, dan ontvang je niet alleen bulk-korting maar kun je ook volledig kosteloos domeinen forwarden.