MailPro

Met MailPro van Surver wordt het mogelijk om grote hoeveelheden uitgaande e-mails te verzenden via een speciaal ingerichte mailserver. Een must-have voor WooCommerce webshops, ledensites, applicaties of bij het verzenden van nieuwsbrieven. Denk hierbij aan bestelbevestigingen, wachtwoord reset mails, track & trace updates of marketing gerelateerde mails.

MailPro

9,95

/mnd

MailPro 10

Tot 10.000 e-mails per maand

19,95

/mnd

MailPro 25

Tot 25.000 e-mails per maand

39,95

/mnd

MailPro 50

Tot 50.000 e-mails per maand

79,95

/mnd

MailPro 100

Tot 100.000 e-mails per maand

Veelgestelde vragen

Wanneer is transactionele mailserver interessant?

Mocht je regelmatig méér dan 100 e-mails verzenden, of over het algemeen 50 e-mails per dag, dan zijn onze MailPro diensten zeker aan te bevelen om een gegarandeerde afleverbaarheid, betrouwbaarheid en schaalbaarheid te kunnen garanderen.

Hoeveel sneller is mijn mail bij de ontvanger

Via MailPro worden e-mails gegarandeerd binnen 0,3 seconden verzonden. Bij een standaard uitgaande mail kan dat tot 45 seconden duren.

Komt er ook mail aan in spammap ontvanger?

Ons mailserver is zo geconfigureerd dat de inkomende mailserver van de ontvangende partij ziet dat het om legitieme e-mails gaat. De kans dat een mail dan nog in de spam map van de ontvangen komt is erg klein.

Verzorgen jullie ook de installatie?

Jazeker! Zodra we de uitgaande mailserver hebben opgezet sturen we je per mail de inloggegevens. Deze koppelen we kosteloos aan je WordPress website of WooCommerce shop.