Jouw site veilig voor bezoekers

Een SSL secure sockets layer) certificaat zorgt voor een versleutelde verbinden tussen computers. Om een beveiligde verbinding tussen twee computers te kunnen garanderen, heb je een SSL certificaat nodig. Een SSL-certificaat herken je aan de “https” voor het website-adres, en het slotje in de adresbalk.
Met het welbekende slotje en de https straalt jouw WordPress website vertrouwen uit, en is je site ook direct beter vindbaar in Google. Met een Extended Validation wordt je bedrijfsnaam toegevoegd en kleurt de adresbalk groen. Met een SSL certificaat biedt je je bezoekers niet alleen een veilige site, je voldoet ook nog eens aan de AVG. Is er geen certificaat geïnstalleerd, dan meldt Chrome dat je site onveilig is.

SSL certificaten

Er zijn verschillende soorten SSL certificaten, echter zijn er in de praktijk drie typen die het meest gebruikt worden: enkel domein SSL (standaard en meest gebruikt), een wildcard SSL (voor onbeperkt subdomeinen) of een uitgebreide validatie SSL (voor webshops, banken en commerciële websites).

Gratis

Let's Encrypt (DV) - Voor alle (sub)domeinen

Let’s Encrypt certificaten worden standaard en volledig kosteloos geleverd bij elk WordPress hosting en Managed WordPress pakket en bieden jouw bezoekers een veilige site.

Eigenschappen:

 • Veilige verbinding
 • Hoger in Google
 • Eigendom geverifieerd
 • Papierwerk vereist
 • Controle bedrijfsgegevens

19,95

/jaar

Domein Validatie (DV) - Enkel domein

Heb jij een website met een of meerdere subdomeinen? Met Wildcard SSL beveilig je alle websites onder 1 domein. Het eigendom van het domein wordt geverifieerd en er is geen papierwerk vereist. Het certificaat wordt vrijwel direct uitgegeven en biedt een encryptie op basisniveau.

Eigenschappen:

 • Veilige verbinding
 • Hoger in Google
 • Eigendom geverifieerd
 • Papierwerk vereist
 • Controle bedrijfsgegevens

99,95

/jaar

Wildcard SSL - Voor subdomeinen van 1 domeinnaam

Een validatie SSL op organisatieniveau is vergelijkbaar met domeinvalidatie, maar het bevat ook een authenticatie van het bedrijf of de organisatie achter het domein. Het biedt een hoger niveau van beveiliging en laat je klanten met zekerheid weten dat ze de server met hun persoonlijke gegevens kunnen vertrouwen.

Eigenschappen:

 • Veilige verbinding
 • Hoger in Google
 • Eigendom geverifieerd
 • Papierwerk vereist
 • Controle bedrijfsgegevens

149,95

/jaar

Uitgebreide Validatie (EV) - Voor webshops en bedrijven

Uitgebreide validatie is de meest uitgebreide validatie. Het validateert niet alleen het domein en de authenticatie van het bedrijf of de organisatie, maar het voert ook een uitgebreid onderzoek uit voordat een certificaat wordt uitgegeven. Het biedt het hoogste niveau van beveiliging en vertrouwen.

Eigenschappen:

 • Veilige verbinding
 • Hoger in Google
 • Eigendom geverifieerd
 • Papierwerk vereist
 • Controle bedrijfsgegevens

79,-

Certificaat laten installeren op je website, incl. controle.

Je kunt het SSL certificaat zelf op je website installeren met behulp van onze uitgebreide handleiding, maar je kunt er ook voor kiezen om het volledige installatieproces voor éénmalig 79,- op te laten pakken door Surver. Dit is inclusief een validatiecontrole en website test zodat we er zeker van zijn dat alle content beveiligd wordt ingeladen. Je kunt de installatie service eenvoudig toevoegen bij je bestelling.

Veelgestelde vragen

Welk SSL certificaat raden jullie aan?

Voor kleinere bedrijven is een Domein Validatie (DV) voldoende. Voor grotere bedrijven, webshops en overheidsinstellingen is een Uitgebreide Validatie (EV) SSL het meest geschikt. In de meeste browsers zie je dan een groene adresbalk en slotje, wat direct ook het meeste vertrouwen geeft bij je bezoekers.

Kunnen jullie dit voor mij opzetten?

Natuurlijk! Wij kunnen de bestelling en installaties van een SSL certificaat op je WordPress website verzorgen. Wij controleren ook meteen of alle pagina’s beveiligd worden ingeladen en er geen fouten worden weergegeven. Stuur gerust een mailtje naar onze support afdeling met het gewenste SSL certificaat en domein waarop we de installatie mogen voltooien. Je kunt natuurlijk ook de installatie service aanvinken tijdens het bestelproces.

Heb ik écht een SSL certificaat nodig?

Kort maar krachtig; ja! Er zijn verschillende redenen waarom een SSL certificaat voor je website een goed idee is. Zo wordt de data versleuteld over het internet verstuurd waardoor je klanten veilig contactgegevens of betaalgegevens kunnen versturen. Google hecht hier ook waarde aan, en plaatst je site hoger in de zoekresultaten. De meeste browsers attenderen bezoekers ook als de website in kwestie niet beveiligd is. Verder ben je ook verplicht een SSL certificaat te installeren volgens de AVG.

Kan ik zelf het SSL certificaat bestellen en installeren?

Natuurlijk! Wij hebben twee handleidingen voorbereid die je helpen met het plaatsen van een bestelling, als ook met het installeren van het certificaat.