WordPress ontwerp & ontwikkeling per uur

Onze WordPress strippenkaarten zijn handig voor iedereen die kleine WordPress werkzaamheden willen laten uitvoeren door een betrouwbare partij. Wij ontwerpen website, ontwikkelen thema’s en plug-ins op maat en kunnen kleine of grote aanpassingen doorvoeren op bestaande WordPress sites.
Neem gerust contact met ons op voor een offerte. Heb je al een abonnement bij Surver, dan zijn onze tarieven nog scherper! Heb je ideeën waarover je graag eens met een WordPress expert wil sparen, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Onze service

Ons team staat dagelijks klaar voor je WordPress gerelateerde vragen.  Stuur ons een mail, of neem contact op via de chat. Wil je liever eventjes bellen, dat kan!

Jarenlange ervaring

Ons team heeft al meer dan 10 jaar ervaring met WordPress, het ontwikkelen van thema’s en plugins.

Lagere kosten

Door onze ervaring weten we wat we doen, wat maakt dat we jouw probleem vakkundig en snel kunnen oplossen. Dit zie je natuurlijk ook terug op de factuur.

Offerte

Naar wens maken we eerst een offerte op voor de geplande werkzaamheden, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen!

Garantie

Natuurlijk bieden wij ook garantie op onze werkzaamheden. Gaat er iets stuk bij een update, en heb je al een managed abonnement bij Surver, dan lossen wij het probleem kosteloos op.

Snelle oplevering

Heb je een aanpassing of toevoeging, dan doen we ons best om deze altijd binnen 24 uur voor je in orde te maken.

Aanpassingen en/of toevoegingen

Heb je een nieuwe logo en wil je deze op de website plaatsen? Wil je de kleuren laten aanpassen, tekst laten wijzigen of een nieuwe foto laten toevoegen? Kleine aanpassingen zijn voor ons gemakkelijk door te voeren als WordPress experts. We maken op voorhand eerst een offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent. Mocht het toch meer tijd nemen dan gedacht, dan overleggen we eerst met de klant.
  • Duidelijke afspraken zodat je weet waar je aan toe bent
  • Netjes een offerte in je mailbox
  • Bij meer werk brengen we je natuurlijk eerst op de hoogte

Functionaliteit op maat

Wil je een webshop toevoegen, of bijvoorbeeld een connectie met een bestaand voorraad systeem opzetten? Bij Surver bouwen we ook functionaliteiten op maat. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress en de bijbehorende code zoals CSS, Javascript en PHP.
  • Aanpassingen in CSS, Javascript of PHP
  • Custom plugin of theme aanpassing

Webdesign en development

Ontwikkelingen in de webwereld gaan hard! Na een aantal jaar is een website vaak toe aan een nieuw design of update. Bij Surver ontwerpen en ontwikkelen we graag jouw nieuwe website; van een landingspagina tot een uitgebreide webshop met 10.000+ producten. Heb je al een site maar kun je geen wijzigingen maken aan het ontwerp of inhoud, dan zetten we deze graag voor je over naar een website die wél werkt.
  • Van templates en demo's tot maatwerk; wij helpen je!
  • Al onze sites zijn makkelijk aan te passen via een builder
  • Wij werken ook met bestaande sites

Wat zijn de kosten?

Zet je uren flexibel in met onze WordPress hulp strippenkaarten. Onze pakketten zijn al beschikbaar vanaf €375,-. Heb je werkzaamheden die je graag maandelijks door ons wilt laten oppakken, dan kan dat ook!

Maandelijkse werkzaamheden

Ongebruikte uren van de vorige maand kunnen gebruikt worden in de volgende maand

€75,-

/mnd

1 uur a €75 /uur /maand

€140,-

/mnd

2 uren a €70 /uur /maand

€260,-

/mnd

4 uren a €65 /uur /maand

€480,-

/mnd

8 uren a €60 /uur /maand

Strippenkaart

Onze strippenkaarten zijn 1 jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

€75,-

1 uur a €75 /uur

€350,-

5 uren a €70 /uur

€650,-

10 uren a €65 /uur

€1200,-

20 uren a €60 /uur

Heb je een vraag of ontvang je graag een offerte op maat?

Heb je een speciale wens of ben je gewoon benieuwd naar de kosten? We helpen je graag verder!