Je website sneller dan ooit

Jij ziet jouw website of webshop graag op maximale snelheid, voor de beste gebruikerservaring, de beste conversies en de laagste advertentiekosten. De sleutel tot een snelle website of webshop is goede hosting, daarnaast zijn de configuratie en optimalisatie van jouw code en instellingen van belang.

Waarom heb ik een snellere site nodig?

Met onze optimalisatie-service configureren en optimaliseren wij jouw website, zodat deze perfect werkt met onze snelle servers, en meer! Hiermee verbeteren we alle aspecten in jouw hosting account en je code. Zo kunnen we een maximale score behalen in de verschillende snelheidstesten. Dit zorgt ervoor dat je website niet alleen razendsnel uitgeladen wordt, ook je advertentiekosten zullen omlaag gaan. Dit komt omdat snellere websites beter ranken in zoekmachines.

Meer omzet door betere conversie

Een kleine snelheidswinst kan al voor een hogere conversie zorgen. De kosten voor het optimaliseren van je website heb je dan ook zo terugverdiend.

Betere positie in de zoekmachines

Google, Bing en andere zoekmachines beoordelen je website o.a. op snelheid. Als je website sneller inlaadt krijgt deze een betere score en zal belandt je website hoger in de zoekresultaten.

Betere gebruikerservaring

Met een snelle site kunnen bezoekers sneller de informatie vinden die ze zoeken. Dit zorgt voor een positieve ervaring en dus een positief beeld van je bedrijf.

Lagere advertentiekosten en klik-prijzen

Adverteer je via Google Ads of een ander advertentieplatform? Een snellere site kan voor lagere kosten zorgen en een hogere conversie. Zeer interessant voor webshops.

Onze optimalisatie pakketten

Enterprise optimalisatie

Sneller wordt het niet. Bij premium optimalisatie zorgen we er voor dat je website op elk mogelijk vlak geoptimaliseerd wordt. Van afbeeldingen, tot alle Javascript, CSS en HTML code.
 • Alles uit Professional en Business optimalisatie.
 • Snelheidsanalyse van plugins en thema.
 • Optionele CDN.
 • Afbeeldingen in webP formaat.
 • Afbeelding optimalisatie script voor webP.
 • Selectief inladen van plugins.

299,-

eenmalig

Business optimalisatie

Met Business optimalisatie werkt je website nog een stuk sneller. We zorgen er voor dat de caching beter werkt, je database z.s.m. aanvragen kan verwerken en dan Javascript en font bestanden zo snel mogelijk worden ingeladen.
 • Alles van Professional Optimalisatie.
 • Browser caching.
 • Database optimalisatie.
 • Javascript optimalisatie.
 • Font optimalisatie.

199,-

eenmalig

Professional optimalisatie

Bij professional optimalisatie versnellen we je website door een aantal gemakkelijke verbeteringen door te voeren. Hierdoor wordt je website een stuk sneller voor een lage prijs.
 • JPG en PNG afbeeldingen optimalisatie.
 • LiteSpeed Caching configuratie in je website.
 • Minimaliseren van JS en CSS.
 • Redirect controle.
 • HTTP2.

99,-

eenmalig

Enterprise Surver

Sluit nu een Enterprise Surver Pakket af en ontvang gratis Enterprise Optimalisatie voor je website.

Business Surver

Sluit nu een Business Surver Pakket af en ontvang gratis Business Optimalisatie voor je website.

Professional Surver

Sluit nu een Professional Surver Pakket af en ontvang gratis Professional Optimalisatie voor je website.

Heeft u een vraag of ontvangt u graag een offerte op maat?

Heeft u meerdere websites die gehackt zijn of heeft u een specifieke vraag voor ons over het schoonmaken of beveiligen van uw website? Neem contact met ons op of dien een terugbelverzoek in. We helpen u graag.

Veelgestelde vragen

Is de optimalisatie op basis van no-cure-no-pay?

Ja, indien we de score niet gelijk aan of beter krijgen dan de gegarandeerde performance op GTmetrix (testlocatie Londen), dan hoef je daar niet voor te betalen. De kosten zijn enkel voor wat we wel kunnen garanderen. Gebruik je veel tracking scripts of externe code, dan kun je ons van tevoren contacten over de snelheid die we in jouw geval kunnen garanderen.

Hoe zit het met externe scripts en resources?​

Deze kunnen we niet optimaliseren, omdat wij hier geen toegang toe hebben. Afhankelijk van de optimalisatie herschrijven we de links echter wel en verplaatsen we de resources zodat ze lokaal geladen worden. Dat is voor de performance het beste. Indien je meerdere tracking scripts gebruikt vervalt de minimale snelheid-garantie, echter zal je website nog steeds extreem veel sneller zijn. Tevredenheid gegarandeerd.

Kan een basis of standaard optimalisatie al genoeg zijn?​

Zeker! Afhankelijk van de hoeveelheid custom settings, functies, plugins of andere code in de website, kan het maximale bereikt worden binnen de mogelijkheden. Indien je website al goed is opgebouwd, zul je zien dat de gerealiseerde performance score een stuk hoger ligt dan de door ons gegarandeerde score.

Kan mijn website niet sneller na de optimalisatie?​

We halen in 3 tot 5 uur ongeveer 98% optimalisatie potentie uit de website. De laatste 2% zijn ook aan te passen, echter weegt dit niet op tegen de tijd die daarvoor geïnvesteerd moet worden. Vaak betreft dat het intensief ombouwen van de code.

Zit ik aan een contract vast?​

Nee, alle snelheid optimalisaties zijn op basis van een eenmalige afname. De gekozen optimalisatie is het enige dat je afneemt, daarom betaal je ook maar eenmalig.

Hoe testen jullie de snelheid en performance?

We maken gebruik van de onafhankelijke performance testing tool GTmetrix. Deze tool is het beste om de performance onafhankelijk te meten, waarbij gekeken wordt naar optimalisatie zonder aanpassingen te maken aan website functionaliteit of design.

Hoe lang blijft mijn website snel?

Dit hangt vooral samen met de hoeveelheid veranderingen die je toepast op het gebied van grote afbeeldingen, sliders en functionaliteit. Dus menu’s, widgets of pagina’s kun je gerust aanpassen, zonder enig verlies in snelheid. Wij kunnen alleen niet garanderen dat als je nieuwe functies toevoegt de website net zo snel is als na de optimalisatie. Pagina-inhoud en custom CSS is geen enkel probleem, het gaat meer om grote afbeeldingen en uitgaande connecties.

Hoe zit het met de Google pagespeed test?

Hier kunnen wij helaas geen garanties op geven. Google gebruikt scoring algoritmes waardoor het nodig is om de inhoud van je website aan te passen. Het zomaar verwijderen van onderdelen uit een website is niet wat wij zien als optimaliseren, omdat dat eigenlijk een vertekend beeld geeft. Daarom gebruiken wij geen Google Pagespeed maar GTmetrix.