Verhuis service

Overstappen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met onze verhuis service wordt je website geruisloos verhuisd naar het Surver platform. Je website zal altijd bereikbaar blijven net zoals je domein en email accounts.

Als je wil overstappen naar Surver en wij je website mogen verhuizen dan kan je hieronder de dienst bestellen. Ben je geïnteresseerd in één van onze managed pakketten, dan verhuizen we je website zelfs kosteloos. Heb je vragen? Neem contact op, we helpen je graag!
  • Jouw website snel verhuisd, meestal binnen één werkdag
  • Jouw website en mail blijven beschikbaar
  • Indien gewenst verhuizen we ook je mailaccounts en domeinnamen

Waarom door Surver mijn site laten verhuizen?

Wij hebben de tools in huis om een WordPress website professioneel, snel en zonder downtime te verhuizen. Wij helpen je ook graag bij het verhuizen van mailaccounts (incl. mappenstructuur), het overnemen van DNS gegevens en het verhuizen van domeinen.

Onze garantie

Natuurlijk garanderen wij dat alle bestanden, databases, mails en DNS instellingen correct worden gemigreerd, zonder dataverlies.

Ben je een reseller?

Wil je een site door ons laten verhuizen voor je klanten, neem dan contact met ons op via support@surver.nl. We helpen je graag verder!

Managed WordPress hosting

Bij onze Managed pakketten verhuizen we je website volledig kosteloos naar ons platform. Ook nemen wij periodiek het onderhoud van je site voor onze rekening, en kun je bij ons 24/7 terecht voor WordPress gerelateerde vragen.

Hoe een verhuizing bij Surver werkt

Wil je door ons je website laten verhuizen, vul dan het formulier in via onderstaande link. Ben je nog geen klant bij ons, neem dan contact met ons op. Nadat we je verzoek hebben ontvangen zetten we het proces in werking op het moment van jouw voorkeur. Vaak kunnen we je website al binnen één werkdag verhuizen. Samen plannen we een tijdstip en bespreken we naar wens telefonisch de stappen.

Om je website te verhuizen hebben we zowel de FTP, als WordPress inloggegevens nodig. Mocht je bij je huidige provider een klanten login hebben, dan komt dat bij de verhuizing ook zeker van pas! Heb je deze gegevens niet bij de hand, vraag ze dan gerust eventjes op. Wanneer je tevens ook je mailaccounts wilt laten verhuizen door ons, geef dan ook de mailadressen en de bijbehorende wachtwoorden daarvan door bij de aanvraag.

Hierna maken we jou alvast alle mailaccounts aan met bijbehorende wachtwoorden. Heb je bij je huidige provider een forwarding ingesteld, of gebruik je Gsuite of Outlook, dan zullen wij deze instellingen ook voor je overnemen. We bereiden de migratie goed voor, zodat er geen onderbreking ontstaat in de bereikbaar van je website of mail. We zorgen er persoonlijk voor dat de verhuizing vlekkeloos kan verlopen en er geen downtime ontstaat.

Nu is het tijd voor het migreren van alle website data. Als je ook de e-mailboxen door ons wilt laten migreren, dan zorgen wij ervoor dat ook meteen de volledige mappenstructuur wordt overgezet. Zo gaat geen enkele mail verloren en kun je na de verhuizing direct mails ontvangen en versturen. Na oplevering helpen we je graag telefonisch of per mail met het instellen van je mail op computer, tablet of smartphone.

Nadat we alle data hebben gemigreerd naar onze servers passen we bij de huidige provider de DNS aan zodat de website via ons platform wordt ingeladen. Inkomende mails worden nu ook netjes op de nieuwe server afgeleverd. Natuurlijk voorzien we jouw site ook kosteloos van een SSL certificaat. De laatste stap is de verhuizing van het domein. Voor de meeste domeinen – zoals een .NL – duurt een verhuizing niet langer dan 30 minuten. Voor een .COM kan het tot 5 dagen duren voordat het domein is verhuisd. Tijdens deze periode blijft je site natuurlijk bereikbaar en kun je blijven mailen.

Als alle bovenstaande stappen zijn doorlopen voeren we een laatste controle uit. Hierbij checken we of de website goed en snel inlaadt, of alle pagina’s beveiligd worden ingeladen en of het contactformulier nog goed werkt. Ook migreren we nogmaals de mails vanuit je vorige provider zodat we 100% zeker zijn dat we niets missen. Na controle ontvang je van ons een opleveringsmail. Natuurlijk mag je altijd zelf nog een controle uitvoeren om zeker te zijn dat alles klopt. Ook mogen de diensten bij je oude provider nu opgezegd worden.

Verhuis Service aanvragen

Laat nu je website verhuizen naar Surver!

  • Binnen één dag geregeld
  • Geen downtime
  • Verhuizing domeinnaam
  • Verhuizing SSL certificaat
  • Verhuizing e-mail accounts

Veelgestelde vragen

Hoe snel kunnen jullie mijn website verhuizen?

Zodra we de juiste inloggegevens van de andere hostingpartij hebben ontvangen kunnen we beginne met het verhuizen. Meestal kunnen we de verhuizing afronden binnen 24 uur.

Gaan er geen bestanden verloren tijdens het verhuizen?

Nee, we maken een kopie van de oude server of website zodat er geen bestanden verloren kunnen gaan. Na de verhuizing checken we of alles goed is overgekomen naar Surver.

Wat moet ik zelf allemaal doen voor de verhuizing?

Het enige wat je hoeft te doen is de juiste inloggegevens aanleveren. Wij zorgen voor de rest!