Is je website gehackt?

Het is moeilijk om een gehackte website te herstellen, zelfs voor mensen met een technische achtergrond. Geen nood, wij hebben de ervaring en expertise in huis om gehackte websites snel en vakkundig schoon te maken en zelfs te beveiligen.  Vanaf slechts €139 schonen we je website op. Naar wens kan deze nog extra beveiligd worden tegen toekomstige inbraakpogingen.
Stap je over op één van onze Managed WordPress pakketten dan maken we je website zelfs gratis voor je schoon! Heb je vragen of kunnen wij e.e.a. voor je verduidelijken, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Snelle & goede service

Lukt het ons niet om je website schoon te maken dan storten we het betaalde bedrag binnen 2 werkdagen terug.

Jarenlange ervaring

Als WordPress experts hebben we jarenlange ervaring met het oplossen van problemen en hacks met WordPress sites.

Lage kosten

Duidelijke prijzen voor het schoonmaken of schoonmaken en beveiligen. Sluit je een Managed WordPress pakket af bij Surver? Dan is het schoonmaken zelfs gratis.

Rapportage

Na oplevering ontvang je van ons een overzicht met de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd en natuurlijk tips & tricks om je website ook in de toekomst veilig te houden.

Garantie

Per pakket geven we een bepaalde garantie periode. Stapt u over naar Surver op een Managed WordPress pakket, dan geven we zelfs 365 dagen garantie.

Snelle levering

Binnen 24 uur is je website weer schoon en/of beveiligd. Je website is zo weer online.

Hoe wij werken

1. Dienst bestellen

Kies het pakket dat het beste bij je past of als je advies wilt, neem dan contact op en dan kan je daarna je bestelling plaatsen.

2. Inloggegevens aanleveren

Na het plaatsen van de bestelling vul je ons reparatieformulier in. Daarbij vul je de inloggegevens van de hosting omgeving en WordPress in. Onze helpdesk is bereikbaar voor vragen.

3. Controle gegevens

Voor dat we kunnen beginnen controleren we alle inloggegevens, mochten we meer informatie nodig hebben dan nemen contact op.

4. Opschonen site

Nu gaan we aan de slag, de komende 24 uur scannen we je website, verwijderen we malware en indien besteld beveiligen we je website.

5. Opstellen rapportage

Nadat we de website hackvrij hebben gemaakt stellen we een rapport op waarin alle informatie en tips duidelijk uiteengezet worden.

6. Oplevering

Na oplevering zijn we altijd bereikbaar voor vragen. Ook kunnen we je (vrijblijvend) adviseren over onze Surver pakketten.

Onze pakketten

Gratis hackvrij en beveiligd.

Stap over naar Surver op een Managed WordPress pakket en wij maken je website gratis hackvrij.
 • Binnen 24 uur uw website hackvrij én beveiligd
 • Rapportage van gevonden malware en beveiligingsmaatregelen
 • Veilige hosting voor uw website
 • Gratis SSL Certificaat
 • Onderhoud van uw gehele website
 • Meerdere back-ups per dag
 • 365 dagen hackvrij garantie
 • Gratis hackvrij bij: Professional, Business & Enterprise Managed WordPress

239,-

Eénmalig

Schoonmaken & beveiligen

 • Binnen 24 uur uw website hackvrij én beveiligd
 • Rapportage van gevonden malware en beveiligingsmaatregelen
 • Website beveiligen tegen toekomstige aanvallen
 • 90 dagen hackvrij garantie

139,-

Eénmalig

Schoonmaken

 • Binnen 24 uur uw website hackvrij
 • Rapportage van gevonden malware
 • 60 dagen hackvrij garantie

Heb je een vraag of ontvang je graag een offerte op maat?

Heb je meerdere websites die gehackt zijn of heb je een specifieke vraag voor ons over het schoonmaken of beveiligen van je website? Neem contact met ons op of dien een terugbelverzoek in. We helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn website ook zelf herstellen?

Dat is natuurlijk mogelijk, al raden we het je sterk af. Niet dat we twijfelen aan je technische achtergrond, maar meer omdat wij de ervaring, expertise en tools in huis hebben om de hack snel te verwijderen zonder de werking van de website te schaden.

Kunnen jullie alle gehackte websites schoonmaken?

Ja! Wij kunnen alle WordPress sites die gehackt zijn schoonmaken.

Hanteren jullie een kortingstarief als er meerdere websites gehackt zijn?

Dat is zeker mogelijk! Best om hiervoor direct contact met ons op te nemen via support@surver.nl zodat wij een inschatting van de werkzaamheden kunnen maken en je een offerte kunnen toesturen.

Als ik jullie dienst online bestel, moet ik dan direct betalen?

Dat hoeft niet! Je bepaalt zelf of je direct wilt betalen, of achteraf per factuur bij oplevering.

Geen verborgen kosten?

Absoluut niet! Vanaf éénmalig €139,- excl. BTW wordt de hack door ons opgelost. Lukt het onverhoopt toch niet krijgt je netjes je geld terug.

Wat als mijn website opnieuw gehackt wordt?

Op onze “Schoonmaken & Beveiligen”-service geven wij 90 dagen garantie. Mocht je website binnen die periode opnieuw gehackt worden dan  wordt het probleem volledig kosteloos door ons opgelost.

Hoe kan ik voorkomen dat mijn website in de toekomst opnieuw gehackt wordt?

Elke gehackte website wordt niet alleen door ons gerepareerd, ook krijgt je na oplevering een rapport met de verrichte werkzaamheden en aanbevelingen om je website in de toekomst veilig te houden. Naar wens kunnen wij je website ook beveiligen. We adviseren ook om voor een betrouwbare host te kiezen. Zo garanderen wij bij Surver een veilige en onderhoudsvrije website, 365 dagen per jaar.