Vertrouwd en geliefd door onze klanten

We zijn er trots op honderden bedrijven te ondersteunen in het hosten en onderhouden van hun WordPress website. Blogs met veel bezoekers, de kapperszaak om de hoek, architectenbureaus en opleidingsinstanties. Allemaal vertrouwen ze op Surver om hen de service, snelheid en stabiliteit te geven die ze 24/7 nodig hebben.
Oudegracht

Amin - Republic Dutch

In mijn loopbaan als ondernemer heb ik te maken gehad met meerdere IT bedrijven. Vele van hen prijzen zich aan als kundig, maar zijn alles behalve dat. Bij Surver weten ze hoe het hoort! Vakmannen die dag- en nacht voor je klaarstaan om je te helpen met WordPress gerelateerde zaken. Hosting, onderhoud, mail, domeinregistratie, beveiliging.. Noem het maar op, en ze regelen het voor je! Prijs-kwaliteit is fantastisch. Je betaalt wat meer per maand, maar dat weegt niet op tegen al het werk wat je uit handen wordt genomen. Dank Boy & David voor de geweldige samenwerking!
5/5

Surver heeft me gered toen ik serieuze problemen met mijn site had die ik zelf niet op kon lossen. De host die ik toen had was niet telefonisch bereikbaar; ik kon mijn vragen via mail sturen (2 dagen op (het verkeerde) antwoord wachten) of het via een forum proberen. Ik ben toen verder gaan zoeken naar antwoorden en kwam zo op de site van Surver (was er nog geen klant). Ze namen direct persoonlijk contact met me op, losten de problemen op en hebben mijn account vervolgens overgeheveld naar Surver. Ik weet nu uit eigen ervaring hoe uitzonderlijk het is om direct contact te krijgen met mensen met verstand van hosting zaken. Daarom laat ik Surver niet meer los; als ik een vraag heb reageren ze altijd direct en persoonlijk. Dus weet je veel, maar niet alles? Dan kan ik je Surver van harte aanbevelen!

Saskia
klanten-2

Euro Manchetten & Compensatoren

“Door bij Surver alle ooit geregistreerde domeinnamen onder één dak te brengen hebben we nu eindelijk een administratie die op orde is. Dit scheelt op administratief en financieel vlak een hoop gedoe. Surver heeft hiervoor het meeste werk uit handen genomen, waardoor ze ook op het gebied van ontzorging een toegevoegde waarde zijn voor ons hele team.”
5/5
Processed with VSCO with a4 preset

Sabine Hermans

“Wat een onwijs fijn team! Ze werken erg snel. Binnen 5 minuten was mijn domeinnaam geregistreerd en mailaccount opgezet. Ik kon gelijk terecht met al mijn vragen en voordat ik het wist kon ik aan de slag met mailen. Daarnaast, denken ze graag met je mee en geven ze super goede adviezen! Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik erg tevreden ben!”
5/5

Ik ben heel erg blij met Surver als mijn nieuwe hostingprovider. Mijn overstap naar hen is vlekkeloos verlopen. Domeinnamen, websites en e-mail accounts zijn zonder problemen en snel verhuisd. Het contact, zowel telefonisch als per e-mail, is altijd prettig en feilloos. Wensen worden direct behandeld en vriendelijk bevestigd als eraan voldaan is. In één woord: onberispelijk!

Koen

Michael - Jetstart

Wij werken nu al een aantal maanden met Surver en hebben de beste ervaring ooit! Het team van Surver is professioneel, handelt razendsnel en vindt voor elke probleem een oplossing. Wij hebben al veel ervaring met andere partijen, maar de manier van samenwerken, communicatie en kennis en kunde van Surver is voor ons echt ongeëvenaard. Als je zoekt naar een betrouwbare sparringspartner die je altijd kan bereiken en die je 100% verder helpt dan is Surver de keuze.
5/5

Zsuzsanna

I have found the services of Surver always customer-centered, fast and reliable. Boy always has an answer to all my questions – no matter how naive or detailed they are! He is thoughtful and a problem-solver and he offers to be proactive without being pushy! Its a nice and easy experience being under the care of Surver! Highly recommended!
5/5

Bart

Geweldige service! Rond 21:30 door eigen toedoen mijn website uit de lucht na enkele plugin updates. Paar minuten later een mail van David dat het probleem was opgelost en dat mijn site weer bereikbaar was. Nog nooit meegemaakt..en ik heb al heel wat hosting bedrijven versleten. Dikke aanrader!
5/5

Robbie

Het Surver team heeft mij super goed geholpen! Mijn WordPress site was sterk verouderd en ze hebben voor mij een nieuw thema geïnstalleerd en de site volledig geoptimaliseerd. Hij draait nu als een tierelier! Een echte aanrader voor mensen die met WordPress aan de slag willen maar het technisch aspect zoals onderhoud en hosting willen uitbesteden. Toppers!
5/5