E-mailservice

Met onze uitgebreide webmail software kun jij overal ter wereld jouw e-mail, contacten en agenda’s bekijken. Je logt snel in op de beveiligde webmail, of koppelt simpelweg je laptop, smartphone of tablet. Geniet van een ongelimiteerd aantal e-mailaccounts en forwarders. Werk je liever in de cloud met Outlook of Google Gsuite? Geen probleem! Bij Surver regelen we het voor je.
Write Email A line styled icon from Orion Icon Library.

Mail professioneel

Maak eenvoudig verschillende e-mailadressen aan met je eigen domeinnaam. Snel te koppelen en te gebruiken op je laptop, smartphone of tablet.
Email A line styled icon from Orion Icon Library.

Webmail

Mail via onze kosteloze webmail-software of gebruik je favoriete provider in de cloud. Wij ondersteunen POP3, IMAP en SMTP.
Send Email A line styled icon from Orion Icon Library.

E-mail doorsturen

Stuur alle inkomende mail van je nieuwe e-mailadres door naar een bestaande inbox, of stel een catch-all mailadres in voor je domeinnaam.

Google Gsuite

Google G Suite, voorheen bekend als Google for Work, is Professionele e-mail, online opslag, gedeelde agenda’s, video meetings en meer. G Suite is een cloud-gebaseerd productiviteitspakket voor je bedrijf dat je helpt om het werk gedaan te krijgen, vanaf elke plek en elk apparaat. Het biedt een volledig pakket van tools dat ervoor zorgt dat jij en je collega’s kunnen werken waar dat dan ook nodig is. Gemaakt voor bedrijven, ontworpen voor teams.

Microsoft Office 365

Office 365 is een verzameling van internetdiensten die ervoor zorgt dat je het vertrouwde Office pakket in de cloud kunt gebruiken. Het bestaat uit online diensten en applicaties voor op je desktop, laptop, tablet en telefoon. Surver koppelt e-mailadressen aan jouw eigen domeinnaam zodat je gebruik maakt van de vertrouwde Outlook omgeving in professionele vorm.

Altijd & overal

Alle data wordt opgeslagen in de cloud. Zo hebben jij en je team toegang tot alle e-mails, documenten, meetings en andere files via desktop of app, ongeacht waar ter wereld je je bevindt.

Mails kwijt? Verleden tijd!

Al jouw mails worden veilig opgeslagen in de cloud, waar enkel jij beheerder bent en bepaalt wie toegang heeft tot welke bestanden.

Altijd up-to-date

Het enige wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Google of Microsoft verzorgt de updates voor een optimale functionaliteit zodat jij je kunt focussen op datgene waar je goed in bent.
emailservice-4

Persoonlijke support

Hi, wij zijn David & Boy van Surver! Kom je er toch niet uit met je hosting account of WordPress site? Raadpleeg onze handleidingen, stuur ons een mailtje of chatbericht. Wij staan dagelijks voor je klaar om jouw WordPress vragen te beantwoorden.