Hosting

Snelle laadtijden door de nieuwste technologie.

Snelle WordPress hosting

Als een van de eerste in de markt bieden wij alle servers met 100% NVMe aan; de snelst mogelijke vorm van opslag. Snelle LiteSpeed webservers & caching zijn onderdeel van elk Managed pakket bij Surver.

Op onze LiteSpeed server is je WordPress website op zijn best. Bezoekers converteren beters, je ranking in de zoekmachines stijgt en eventuele advertentiekosten dalen, met hogere kwaliteitsscores en meer bezoekers tot gevolg.

Geoptimaliseerd voor WordPress

We kiezen onze servers speciaal uit zodat WordPress snel werkt. Met dedicated werkgeheugen en genoeg rekenkracht. 

hosting-3
nvme_snelheid

NVMe opslag

De snelst mogelijke vorm van opslag; 30x sneller dan reguliere harde schijf opslag, en tot 7x sneller dan SSD.

LiteSpeed Cache

LiteSpeed cache werkt naadloos samen met WordPress, waardoor je site sneller inlaadt dan ooit en je website vele bezoekers aan kan.

hosting-2
overstappen-5

cPanel

Al onze pakketten zijn uitgerest met cPanel, de voorloper van alle hostingpanelen. Inclusief handige tools en uitgebreide beveiliging.

Toekomstbestendig

We upgraden zo snel mogelijk naar de laatste versie van PHP om zoveel mogelijk snelheidswinst te behalen. De laatste versie van PHP is wel 250% sneller dan versie 5.6. 

Hosting specificaties

Voor de techneuten onder ons. Heb je specifieke technische vragen, neem dan contact op.

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Kosteloos uitproberen

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.