Service & support

Bij Surver begrijpen we hoe frustrerend het is als je een eeuwigheid moet wachten op een support e-mail, waar ze je waarschijnlijk alleen maar doorsturen naar een verwarrend helpdesk artikel en je het probleem alsnog zelf moet oplossen. Je hebt toch echt wel iets beters te doen? Bij Surver doen we het dan ook anders. Dagelijks zijn wij niet alleen telefonisch bereikbaar, maar ook per mail en chat. Wij bieden simpelweg support waardoor jouw probleem direct oplost wordt. Ook adviseren en informeren we je graag over alle mogelijkheden in WordPress om jouw website nóg beter, sneller en veiliger te maken.
PaperworkA line styled icon from Orion Icon Library.

Docs

Wil je liever zelf een probleem kunnen oplossen, raadpleeg dan onze documentatie met uitgebreide handleidingen, tutorials en tips & tricks. Bij vragen helpen we je natuurlijk graag!
Telephone OperatorA line styled icon from Orion Icon Library.

Helpdesk

Heb je een vraag, een probleem, of wil je met ons sparren over een passende oplossing? Service betekent voor ons méér dan enkel support. We komen graag met je in contact!
Settings WindowA line styled icon from Orion Icon Library.

mySurver

Op je persoonlijk mySurver account kun je contactgegevens, offertes, facturen, domeinnamen en andere diensten beheren. Eén gemakkelijke beheeromgeving met toegang tot al jouw diensten.

Échte service & support,
zoals het hoort.

Hi, wij zijn David & Boy van Surver! Kom je er toch niet uit met je hosting account of WordPress site? Raadpleeg onze handleidingen, stuur ons een mailtje of chatbericht. Wij staan dagelijks voor je klaar om jouw WordPress vragen te beantwoorden.

Dé tools die je verder helpen.

Wil je graag zelf aan de slag met je website? Met onze uitgebreide helpdesk artikelen vind je snel antwoord op je vraag.

We reageren snel en effectief.

Wij reageren gegarandeerd binnen 2 uur, vaak zelfs nóg sneller. Wil je liever telefonisch met ons team overleggen? Dat kan! Mochten we je telefoontje niet direct kunnen beantwoorden dan bellen we je altijd terug. Wel zo fijn!

De beste support, voor iedereen.

Niet alleen bij Enterprise pakket maar ook bij ons Personal pakket bieden wij geweldige support en uitmuntende service. Nog geen klant? Wij adviseren je graag in de mogelijkheden.

Pro-actieve support.

Waarom pas schakelen als er een probleem is, in plaats van alles in het werk te stellen om problemen te voorkomen? Wij checken jouw website 24/7 en brengen je op de hoogte als we iets verdachts vinden. Vaak hebben we dan al een oplossing voorhanden, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

We leren het jou.

Met onze uitgebreide handleidingen kun je ook zelf aan de slag met jouw WordPress site. Wij geven je stap-voor-stap de beste oplossing voor het probleem. Wij staan voor je klaar mocht je hulp nodig hebben.

WordPress experts.

We weten waar we over praten! Met méér dan 10 jaar aan WordPress ervaring zijn wij op de hoogte van de laatste tools & trends, beste themes & builders, veiligste plugins en snelste optimalisatie tools.

Alles voor jouw tevredenheid.

Gegarandeerd. We stellen alles in het werk om jou verder te helpen. Wat je vraag ook is, we geven jou de best mogelijke oplossing.