WordPress development

Heeft jouw website een design nodig? Of wil je een kleine of grote aanpassing doorvoeren? Surver biedt ook WordPress development aan. Wij ontwerpen website, ontwikkelen thema’s en plug-ins op maat en kunnen kleine of grote aanpassingen doorvoeren op bestaande WordPress sites. Neem contact op voor een offerte. Heb je al een abonnement bij Surver? Dan zijn onze tarieven nog scherper.

Éénmalig

Wil je iets aanpassen op de site zoals de styling, een afbeelding of een hele pagina? Éénmalige aanpassingen, kleine of groot, wij helpen je graag voor een duidelijke prijs.

Abonnement

Wij bieden abonnementen aan voor regelmatige aanpassingen. De uurtarieven zijn een stuk lager dan bij een éénmalige aanpassing en je kan de kosten spreiden over het jaar.

Offerte

Heb je een nieuwe ontwerp nodig voor jouw website of wil je de functionaliteit uitbreiden? Wij maken graag een offerte op maat voor een scherp tarief.
wordpress-development-1

Kleine aanpassingen

Heb je een nieuwe logo en moet die op de site worden gezet? Of wil je de kleuren aanpassen. Kleine aanpassingen zijn voor ons gemakkelijk door te voeren als WordPress experts. Mocht het toch meer tijd nemen dan gedacht, dan overleggen we eerst met de klant.

Functionaliteit op maat

Wil je een webshop toevoegen, of bijvoorbeeld een connectie met een bestaand voorraad systeem? Surver bouwt functionaliteit op maat. Wij zijn experts in WordPress en de bijbehorende technologiën zoals CSS, Javascript en PHP.
wordpress-development-2
over-ons-3

Webdesign

Ontwikkelingen gaan heel snel in de webwereld. Na een aantal jaar is een website vaak toe aan een nieuw design. Surver ontwerpt en ontwikkeld graag nieuwe websites, van een simpele landing page tot een uitgebreide webshop.