WordPress onderhoud

Onderhoud klinkt soms saai maar is essentieel om jouw website optimaal te laten werken. Surver voert frequent updates uit voor WordPress zelf, de plugins en het thema. Zijn er cruciale updates beschikbaar dan zullen we deze gelijk uitvoeren.
Middel 1

WordPress core

WordPress zelf moet vaak worden geüpdatet. Surver zorgt er voor dat deze updates uitgevoerd worden en de normale werking van de website niet beïnvloeden. 

Reload Window A line styled icon from Orion Icon Library.

WordPress thema

Het regelmatig updaten van het thema zorgt er voor dat jouw bezoekers de beste gebruikservaring hebben en hun gegevens veilig blijven. Surver biedt ondersteuning voor gratis, gekochte of custom thema’s. 

Power Cord A line styled icon from Orion Icon Library.

WordPress plugins

Surver verzorgt de updates van alle soorten plug-ins. Wij monitoren al jouw plug-ins om te zien of er updates beschikbaar zijn of dat er potentiële kwetsbaarheden bekend zijn geworden. 

Veiligheid

Door onderhoud te verrichten blijft jouw website veilig. Verouderde plug-ins, thema’s en WordPress versies zijn vaak kwetsbaar doordat er bekend is geworden hoe je deze kan hacken. Het slimste en makkelijkste is dus om alles up-to-date te houden.

Stabiliteit

Technologie ontwikkelt zich snel, net zoals alles wat met WordPress te maken heeft. Als er geen onderhoud en updates worden uitgevoerd kan het zo zijn dat bepaalde plug-ins niet meer samen werken of worden ondersteund. Surver houdt dit allemaal voor jou in de gaten. Wij controleren of plug-ins nog wel worden ondersteund en of ze geen conflicten geven met andere plug-ins of thema’s.

Snelheid

Hoe sneller jouw website, hoe beter de ervaring voor de bezoeker. Sommige updates zijn essentieel voor een snellere website, ze optimaliseren hoe data verwerkt wordt of de code is simpelweg korter geworden. Altijd fijn als jouw klanten niet hoeven te wachten tot de website is geladen.

Frequentie

Hoe vaak Surver onderhoud uitvoert op jouw website hangt af van het gekozen pakket. Voor kleinere sites is 2 keer per jaar meer dan genoeg, voor grotere sites zoals een webshop raden wij minimaal 4 keer per jaar aan. Maar wees gerust, wij monitoren altijd op kritische updates.

Monitoring

Surver houdt jouw website continu in de gaten. Mocht jouw website onverhoopt offline gaan dan weten wij dat en komen wij gelijk in actie. Wij monitoren ook of er bepaalde cruciale updates beschikbaar.

Pro-actief

Komt er een nieuwe versie van WordPress uit of is er een nieuwe technologie op de markt. Surver houdt dit in de gaten en zorgt er voor dat jouw website nooit achterloopt. Pro-actief onderhoud en pro-actieve innovatie!

Staging

Heeft een update mogelijk een grote impact op jouw website, dan zetten wij eerst een staging site op om te testen of de update mogelijk is. Mocht er dan iets kapot gaan, dan voeren we de update (nog) niet uit en overleggen we met jou hoe we dit het beste kunnen oplossen.

Server

De server waar jouw website op draait wordt ook onderhouden. Updates en optimalisaties worden continu doorgevoerd en zien wij mogelijkheden om onze servers nog sneller te laten werken dan voeren we die gelijk door.

Kritische updates

Zodra er een mogelijk hack bekend is met een oplossing moeten updates gelijk uitgevoerd worden. Surver voert dit soort kritische updates dan ook gelijk door om mogelijke schade te voorkomen.