Managed WooCommerce hosting

Met managed WooCommerce hostnig van Surver ben je verzekerd van een snelle webshop.
Lage laadtijden, hoge conversie en altijd de beste support achter de hand. 

Starter

Voor startende webshops

€39,95

/maand

Hosting specificaties:

Snelheid:

Opslag:

10GB NVMe

Werkgeheugen:

1GB

Websites:

Max. 1

Managed specificaties:

Managed WooCommerce extra’s:

Extra’s:

Professional

Voor groeiende webshops

€69,95

/maand

Hosting specificaties:

Snelheid:

Opslag:

20GB NVMe

Werkgeheugen:

2GB

Websites:

Max. 1

Managed specificaties:

Managed WooCommerce extra’s:

Extra’s:

Business

Voor grote webshops

€149,95

/maand

Hosting specificaties:

Snelheid:

Opslag:

20GB NVMe

Werkgeheugen:

4GB

Websites:

Max. 1

Managed specificaties:

Managed WooCommerce extra’s:

Extra’s:

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste pakket?
Klik hier voor de technische specificaties, of vraag ons team om hulp.

Standaard bij Managed WooCommerce hosting

Onze Managed WooCommerce hosting pakketten zijn erg uitgebreid. We garanderen een snelle website door een combinatie van optimalisatie en snelle infrastructuur.

WooCommerce onderhoud

We onderhouden je webshop, van WordPress installatie tot WooCommerce, plugins en thema. Hierdoor kan jij je bezig houden met verkopen!

Backups

Twee keer per dag maken wij een backup van al je bestanden, e-mails en databases; naar wens eenvoudig en snel terug te plaatsen via je account.

Hackvrij garantie

We beveiligen onze servers en je WooCommerce shop zodat deze niet worden gehackt. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren dan lossen we de hack gratis op.

LiteSpeed Cache

De best beschikbare caching oplossing in de markt, volledig kosteloos beschikbaar voor jou en perfect voor WooCommerce

MailFlow

Verstuur snel e-mails naar je klanten met onze transactionele mailservers zoals bestelbevestigingen. Zorg er voor dat de emails in hun inbox komen i.p.v. in hun spam-box. 

WooCommerce hulp

Hulp nodig met een aanpassing in WooCommerce? Het Surver team helpt je graag en voor een voordelig tarief. 

Wat maakt Surver anders?

Op ons kun je bouwen. Wij staan voor de beste webhosting, geoptimaliseerd voor WordPress. Kom je er even niet uit, dan staan onze ervaren specialisten voor je klaar; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

  • De snelste hosting
  • Onderhoud & beheer
  • Zorgeloos ondernemen
  • WordPress experts

Het aantal bestellingen op je website, afgezet tegen het aantal bezoekers, stijgt enorm als je website snel laadt. Dit in tegenstelling tot een trage website, waarbij meer dan 40% van de bezoekers de site verlaat wanneer die er langer dan drie seconden over doet om te in te laden.

LiteSpeed webservers

Bij Surver begrijpen we het belang van een snelle site. Onze nieuwste generatie Litespeed webservers zijn ingericht voor maximale performance, om zo jouw WordPress website of WooCommerce shop zo snel mogelijk te maken.

LiteSpeed Cache

Verder zijn onze pakketten standaard uitgerust met de LiteSpeed Cache tool; de best beschikbare caching oplossing in de markt. Deze tool maakt het gebruik van losse caching plugins zoals WP Rocket, W3 Total cache of WP Fastest Cache bij Surver totaal overbodig.

Het doorlopend onderhoud van WordPress, het thema en de plugins zijn nodig om je WordPress site zo optimaal mogelijk te laten werken. Deze updates zorgen er namelijk voor dat je site altijd snel, veilig en up-to-date is. Een update missen is niet zo erg, maar het voor een langere periode uitstellen van onderhoud zorgt alleen maar voor conflicten en beveiligingsrisico’s.

Automatische updates

Bij de kleinere, minder complexe WordPress websites kunnen de updates automatisch worden doorgevoerd. We maken dan wel eerst een backup om ervoor te zorgen dat je altijd een werkende versie van je site achter de hand hebt. Gaat er bij een update toch iets verkeerd, dan komen we in actie en plaatsen we de backup terug. Mocht er bij het manueel updaten toch nog iets verkeerd gaan dan zoeken we samen naar een oplossing.

Gecontroleerde updates

Bij de grotere, complexere WordPress websites of WooCommerce shops met veel bezoekers is het belangrijk om de updates gecontroleerd door te voeren. In samenspraak plannen we dan een moment in en zetten we een staging omgeving van de website op waar we de updates veilig kunnen doorvoeren. Nadat we de installatie gecontroleerd hebben mergen we deze weer met de live site. Periodiek sturen we je dan ook een rapportage van de verrichte werkzaamheden.

Elk minuut

Wij controleren de bereikbaarheid van alle websites die wij beheren om de minuut. Om de minuut; dat zijn 720 controlemomenten per dag. 720 momenten per dag waar wij klaarzitten om direct in actie te komen wanneer er zich een probleem voordoet met jouw website.

Reactietijd

Onze uptime controles stellen ons in staat om te snel en adequaat te reageren op problemen zodat er zo min mogelijk bezoekers getroffen worden. Op deze manier kunnen wij pro-actief zijn in onze ondersteuning en ben jij altijd verzekerd van een werkende website die bereikbaar is voor jouw klanten.

Door al het WordPress werk bij één partij in te kopen kan je snel schakelen en worden problemen snel opgelost. Surver weet hoe je een snelle website of webshop bouwt die goed draait op de LiteSpeed infrastructuur.

WordPress aanpassingen

Onze WordPress experts helpen je graag met kleine of terugkerende aanpassingen van je WordPress site. Onze vaste klanten hebben de mogelijkheid uren maandelijkse in te kopen of als strippenkaart. Hiermee krijg je korting en hoef je niet elk uurtje los te factureren. Kijk hier voor meer informatie.

Ontwerp & ontwikkeling

Surver ontwerpt en ontwikkelt ook websites. Van kleinere landingpages op basis van een template tot grote websites en webshops die op maat zijn ontworpen en ontwikkeld. We adviseren je graag over de mogelijkheden en welke oplossing het beste resultaat zal behalen. Kijk hier voor meer informatie.

Onverslaanbaar snel

Op onze LiteSpeed webserver is jouw WordPress website op zijn best. Al onze pakketten worden verder ook standaard opgeleverd met de LiteSpeed Cache – tool waarmee pagina’s in een ongekende snelheid kunnen worden uitgeladen.

Bij Surver bieden we verder ook de snelst mogelijke vorm van opslag; NVMe. Tot wel 30x sneller dan reguliere opslag, en 7x sneller dan SSD. WordPress host je gegarandeerd nergens sneller dan bij ons.

WooCommerce geoptimaliseerd

Niet alleen de support, maar ook onze servers zijn volledig geoptimaliseerd voor WooCommerce. Jouw webshop draait bij ons stabieler, sneller en veiliger. De meeste optimalisatie tools draaien wij ook op server niveau, zodat jij je installatie niet hoeft te overladen met backup-, caching- en andere optimalisatie plugins.

WordPress zonder zorgen
over-ons-2

Hulp waar nodig

Met meer dan 12 jaar WordPress en WooCommerce ervaring weten wij precies wat jouw site nodig heeft. Met speciaal voor WooCommerce geoptimaliseerde servers is jouw website supersnel.

Heb je een WordPress vraag, of wil je met ons sparren over een passende oplossing? Service betekent voor ons méér dan enkel support. We komen graag met je in contact!

Veelgestelde vragen

Met meer dan 10 jaar WordPress ervaring weten we waar we over praten! Voor elke update maken we eerst een extra backup van de site. Mocht er tijdens het onderhoud iets verkeerd gaan, dan plaatsen we deze direct terug. Bij iedere update wordt je WordPress site ook uitvoerig door ons getest, zodat we er zeker van zijn dat er geen conflicten ontstaan en je site perfect werkt. Mocht het niet mogelijk zijn een thema of plugin te updaten, dan nemen we altijd contact met je op en zoeken we samen naar een oplossing.

Binnen onze Managed pakketten verzorgen wij de hosting, het technisch onderhoud, beveiliging en optimalisatie van jouw WordPress website. Mocht je tekst of foto’s willen wijzigen, of een pagina willen toevoegen, dan kunnen we je daar ook zeker bij helpen. Kleine aanpassingen worden vaak kosteloos door ons uitgevoerd. Bij grotere werkzaamheden maken we eerst netjes een offerte op.

Een WordPress website heeft regelmatig onderhoud nodig. Zo komen er continue vernieuwde versies van WordPress, thema’s en plugins uit die jouw website stabiel en veilig houden. Wij plannen het onderhoud periodiek in en zorgen ervoor dat updates pas worden uitgevoerd als alle onderdelen compatibel zijn met elkaar. Zo is jouw website altijd snel, veilig en up-to-date.

Een Managed pakket biedt ook veel meer dan alleen hosting en onderhoud. Zo sturen wij je periodiek een rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden, bieden we een hackvrij-garantie, checken we je website elke minuut op bereikbaarheid en bieden we 24/7 support.

Dat kan helaas niet. Wij onderhouden alleen websites die ook door ons worden gehost. Dit om een constante kwaliteit te kunnen garanderen. We willen je ook kunnen helpen als een website uit de lucht gaat of als je mail niet werkt, wat natuurlijk niet kan als de website niet door ons wordt gehost. Stabiele en snelle LiteSpeed hosting met NVMe opslag is onderdeel van elk Managed pakket en naar wens verhuizen we ook je site, mail en domein naar Surver.

Zeker! Bij Surver bieden we resellers ook de mogelijkheid het onderhoud van WordPress websites uit te besteden aan onze support. Naar wens kunnen wij zelfs whitelabel support bieden aan jouw klanten. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op zodat we een passend voorstel voor je kunnen maken.

Bij Surver zijn we grote voorstander van kwaliteit, die we alleen maar kunnen garanderen door het onderhoud te laten uitvoeren door technische medewerkers van Surver. Of het nu gaat om een plugin update, debugging van een thema of het direct handelen wanneer je website uit de lucht gaat; ons team staan 24/7 voor je klaar!

Bij Surver is de contractperiode gelijk aan de facturatie periode, met een minimum van 3 maanden. Na deze periode kun je op ieder moment opzeggen.

Wat klanten van Surver vinden

Martijn Scholten

Surver is top! Ze reageren snel, goed en geduldig. Hosting is snel. Denken goed mee bij problemen (had last van gehackte websites en dergelijke). Aanrader!

5/5

Sabine Hermans

Wat een onwijs fijn team! Binnen 5 minuten was mijn domeinnaam geregistreerd en mailaccount opgezet. Daarnaast, denken ze graag met je mee en geven ze super goede adviezen!

5/5

Koen Zwarts

Mijn overstap naar Surver is vlekkeloos verlopen. Het contact, zowel telefonisch als per e-mail, is altijd prettig en feilloos. Wensen worden direct behandeld en vriendelijk bevestigd als eraan voldaan is. In één woord: onberispelijk!

5/5

Bekijk meer reviews op

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.

Scroll naar top