CacheFlow

Jouw WordPress site; extreem snel, altijd!

Wat is CacheFlow?

Het beste is om altijd alle pagina’s van je WordPress website in de cache te hebben, echter is dat niet de realiteit. De inhoud van je pagina wordt bij het eerste bezoek maar voor een beperkte tijd bewaard. Bij elke aanpassing wordt je cache ook weer geleegd. In de praktijk laat je dus veel performance en conversie liggen.
CacheFlow lost dit probleem volledig op door alle pagina’s en producten te crawlen en op te slaan in het werkgeheugen van de server. Hierdoor laadt jouw website altijd extreem snel in, met een hogere conversie, lagere bounce rate en klik-prijs tot gevolg. CacheFlow is zeker aan te raden wanneer je een website hebt met veel pagina’s of producten of wanneer je adverteert.

Vergelijking

CacheFlow
Reguliere cache
Geen cache

Wanneer in de cache

Altijd

Na bezoek

Nooit

Pagina’s of producten in de cache

Alle

Na bezoek

Geen

Laadtijd

Extreem snel

Snel

Normaal

Crawler functionaliteit

Caching op basis van sitemap

Geschiktheid voor veel pagina’s of producten

Caching niet frequent bezochte pagina’s

Altijd

Soms

Nooit

CacheFlow

Wij installeren CacheFlow en integreren deze met LiteSpeed. Ook verzorgen wij de configuratie van de sitemap.

Werkt CacheFlow automatisch?

Nadat we de CacheFlow functie hebben geactiveerd op je pakket configureren wij jouw WordPress website. Wij koppelen alle nieuwe functies aan de LiteSpeed cache plugin, zodat je vanuit daar alle functies kunt beheren. Tevens stellen we een cronjob in zodat alle pagina, producten en posts automatisch gecrawled worden.

Wat als mijn webshop extreem veel pagina's heeft?

Wanneer je een website hebt met honderden pagina’s, of een WooCommerce shop met duizenden producten dan kan het zijn dat de crawler niet voldoende tijd heeft om alle pagina’s in de CacheFlow te plaatsen. In dit geval worden de meest belangrijke pagina’s in de cache geplaatst. Er is verder geen limiet aan het aantal pagina’s of producten, wat zeer interessant is als je veel content, pagina’s of producten hebt draaien.

Welke pagina's worden gecrawled?

Standaard volgt de crawler de sitemap van je site, die wij voor je instellen. De crawler plaatst de pagina’s in de cache op volgorde van belangrijkheid. Je kunt ons ook een overzicht sturen van de meest belangrijke pagina’s die je wilt laten crawler, dan zorgen wij ervoor dat we dit voor je instellen.

Kan ik de status van Surver Cache inzien?

CacheFlow is gekoppeld aan de Litespeed caching plugin. Hier is een dashboard aan gekoppeld waarin je de status en andere instellingen kunt raadplegen. Het proces loopt volledig automatisch, dus er is geen technische kennis vereist. Natuurlijk kun je bij vragen ook altijd bij ons terecht.

Moet de crawler geupdate worden?

Nee, dat is niet nodig. De functie werkt volledig automatisch en plaats jouw pagina’s in de cache aan de hand van jouw sitemap of persoonlijke voorkeur. De updates van Litespeed kunnen wij naar wens voor je verzorgen. Zo is WordPress onderhoud, optimalisatie en beveiliging van jouw WordPress site onderdeel van onze ‘Managed WordPress’-pakketten.

Hoelang duurt de installatie?

De installatie en configuratie vanCacheFlow realiseren we binnen één werkdag. Plaats je je bestelling in de voormiddag, dan kunnen we de setup vaak dezelfde dag nog voor je afronden.

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.