Dedicated IP

Hoger in de zoekresultaten, in een land naar keuze.

Wat is een dedicated IP?

Een IP-adres is het nummer waarmee een apparaat binnen een netwerk geïdentificeerd wordt. Standaard zijn de IP-adressen van een server door alle gebruikers op die server in gebruik. Een IP-adres zorgt ervoor dat een domein wordt doorverwezen naar de desbetreffende host en server, zodat al het inkomende verkeer correct wordt doorverwezen. Een dedicated IP-adres is een IP-adres dat toebehoort aan slechts één gebruiker of account.
Het eerste grote voordeel van een dedicated IP-adres is de zoekmachine ranking en reputatie. Verder is een dedicated IP-adres veiliger en biedt het meer functionaliteit; direct verbinden, custom whitelisting, etc. Het is bij Surver ook mogelijk om een IP-adres uit een specifiek land te koppelen aan jouw pakket in het kader van zoekmachine ranking.

Dedicated IP-adres

Wij kunnen IP-adressen leveren uit verschillende landen; Nederland, België, Duitsland, Polen, Tsjechië, Frankrijk, UK, Spanje en Italië.

Land naar keuze

Wij kunnen meerdere IP-adressen leveren uit verschillende landen; Nederland, België, Duitsland, Polen, Tsjechië, Frankrijk, UK, Spanje, Italië, etc.

Custom blokken en volume

Wanneer je meerdere dedicated IP-addressen wilt afnamen dan is dat zeker mogelijk. Standaard worden deze in blokken aangeboden in de grootte van 1, 5, 13 of 29. Wanneer je graag unieke subnetten en blokken wilt hanteren dan rekenen we eenmalig 99 euro extra per blok, waarbij ieder blok gegarandeerd uit een uniek subnet komt.

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.