MailFlow

Het verzenden van grote hoeveelheden e-mails via een speciaal ingerichte mailserver.

Wat is MailFlow?

Met MailFlow van Surver wordt het mogelijk om grote hoeveelheden uitgaande e-mails te verzenden via een speciaal ingerichte mailserver. Een must-have voor WooCommerce webshops, ledensites, applicaties of bij het verzenden van nieuwsbrieven. Denk hierbij aan bestelbevestigingen, wachtwoord reset mails, track & trace updates of marketing gerelateerde mails.

MailFlow Starter

Tot 10.000 e-mails per maand

MailFlow Professional

Tot 25.000 e-mails per maand

MailFlow Business

Tot 50.000 e-mails per maand

MailFlow Enterprise

Tot 100.000 e-mails per maand

Wanneer is MailFlow interessant?

Mocht je regelmatig méér dan 100 e-mails verzenden, of over het algemeen 50 e-mails per dag, dan zijn onze MailFlow diensten zeker aan te bevelen om een gegarandeerde afleverbaarheid, betrouwbaarheid en schaalbaarheid te kunnen garanderen.

Hoeveel sneller is mijn mail bij de ontvanger

Via MailFlow worden e-mails gegarandeerd binnen 0,3 seconden verzonden. Bij een standaard uitgaande mail kan dat tot 45 seconden duren.

Komen mijn mails in de SPAM map van de ontvanger?

Ons mailserver is zo geconfigureerd dat de inkomende mailserver van de ontvangende partij ziet dat het om legitieme e-mails gaat. De kans dat een mail dan nog in de spam map van de ontvangen komt is erg klein.

Verzorgen jullie ook de installatie?

Jazeker! Zodra we de uitgaande mailserver hebben opgezet sturen we je per mail de inloggegevens. Deze koppelen we kosteloos aan je WordPress website of WooCommerce shop.

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.