SiteStream

Live staging, merging en backups met 365 dagen retentie.

Wat is SiteStream?

Met SiteStream kan je makkelijk een kopie van je website maken om dingen uit te testen. Ben je klaar met testen en wil je de wijzigingen live zetten, dan kan dit met 1 druk op de knop. 
 
SiteStream bevat ook een uitgebreide back-up functionaliteit tot wel 365 dagen terug. Daarnaast is SiteStream geoptimaliseerd voor WooCommerce.

SiteStream

Gemakkelijk een website ontwikkelen en je wijzigingen live zetten zonder problemen of gedoe. 

Wanneer is SiteStream interessant?

Voor de grotere en professionelere websites en webshops is SiteStream een slimme keuze. Installeer je vaak nieuwe plugins of maak je aanpassingen aan de code, dan kan je dit eerst doorvoeren op de staging site en uitgebreid testen, daarna kan je gemakkelijk je wijzigingen live zetten.

Wat is een realtime backup?

Normaal worden back-ups op bepaalde tijdstippen gemaakt, bij SiteStream maken we een backup zodra er een wijziging voorkomt. hierdoor heb je altijd toegang tot de laatste versie van een bestand. 

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.