Managed WordPress hosting

Hosting, onderhoud, optimalisatie en beheer voor WordPress.

WordPress zonder zorgen

WordPress zonder zorgen

Surver host, onderhoudt, beheert en optimaliseert jouw WordPress website. Samen halen we het meeste uit je WordPress website. Stap over op managed WordPress hosting van Surver en ervaar hoe snel en veilig je website kan zijn.

Onderhoud & beheer

Surver verzorgt het onderhoud van je website en de server waar je site op draait. We updaten regelmatig WordPress, de plugins en het thema en verzorgen de beveiliging en optimalisatie van je website of webshop. 

WordPress hosting

Onze hosting is speciaal geoptimaliseerd voor WordPress. Je website is hierdoor sneller en veiliger. We scannen namelijk speciaal op bekende WordPress hacks en hebben de technologie in huis om de beste snelheid uit WordPress te halen. Daarnaast draaien we de laatste technologie-stack om het meeste uit WordPress te halen.

WordPress experts

Wil je iets laten aanpassen aan je site of wil je een compleet nieuwe site, dan kan je ook bij ons terecht. Van kleine aanpassingen tot functionaliteit op maat, onze WordPress experts kunnen je zeker helpen.

Voor wie is managed WordPress hosting geschikt?

Onze pakketten zijn geschikt voor alle branches; webshops, blogs met veel bezoekers, de kapperszaak om de hoek, architectenbureaus en opleidingsinstanties. Allemaal vertrouwen ze op Surver om hen de service, snelheid en stabiliteit te geven die ze 24/7 nodig hebben.

Beginners

Maak een vliegende start met Surver.

Bedrijven

Een betrouwbare WordPress partner.

Bloggers

Geef jouw bezoekers de beste online leeservaring.

Webshops

Een snelle webshop met hoge conversie.

Agencies

De partner in WordPress & hosting​.

Enterprise

Voor de grote WordPress websites.

Waarom werkt je WordPress site beter bij Surver?

Geen verassingen; de juiste technologie & WordPress experts die weten hoe we jouw WordPress site het best kunnen laten presteren. Kies daarom voor Managed WordPress hosting van Surver.

gemoedsrust

Gemoedsrust

Vrij om je te focussen op de groei van je bedrijf. Laat ons je WordPress site beheren. Altijd online, gemonitord en in controle.

veilig-en-beveiligd

Zo optimaal mogelijk

Met onze snelle servers en ingebouwde optimalisatie tools profiteer jij van de snelste laadtijden. Altijd!

Groeien met WordPress

Samen voor groei

Alle pakketten zijn schaalbaar. Als WordPress partner stellen we alles in het werk zodat jij je online doelen kunt behalen.

Trots op onze 5-sterren rating

Lees andere reviews op

Kies je managed WordPress pakket:

Geen verassingen, de juiste technologie & experts die weten hoe WordPress werkt. Kies daarom voor managed WordPress hosting.

Personal

Optimaal voor persoonlijke websites en landingspagina’s

€19,95

/maand

Hosting specificaties:

Snelheid:

Opslag:

5GB NVMe

Werkgeheugen:

512MB

Websites:

Max. 1

Managed specificaties:

Extra’s:

Starter

Voor starters, bloggers en professionals

€29,95

/maand

Hosting specificaties:

Snelheid:

Opslag:

10GB NVMe

Werkgeheugen:

1GB

Websites:

Max. 1

Managed specificaties:

Extra’s:

Professional

Voor basis zakelijke websites en webshops

€49,95

/maand

Hosting specificaties:

Snelheid:

Opslag:

20GB NVMe

Werkgeheugen:

2GB

Websites:

Max. 1

Managed specificaties:

Extra’s:

Business

Voor grote websites met veel bezoekers.

€99,95

/maand

Hosting specificaties:

Snelheid:

Opslag:

20GB NVMe

Werkgeheugen:

4GB

Websites:

Max. 1

Managed specificaties:

Extra’s:

Veelgestelde vragen

Met meer dan 10 jaar WordPress ervaring weten we waar we over praten! Voor elke update maken we eerst een extra backup van de site. Mocht er tijdens het onderhoud iets verkeerd gaan, dan plaatsen we deze direct terug. Bij iedere update wordt je WordPress site ook uitvoerig door ons getest, zodat we er zeker van zijn dat er geen conflicten ontstaan en je site perfect werkt. Mocht het niet mogelijk zijn een thema of plugin te updaten, dan nemen we altijd contact met je op en zoeken we samen naar een oplossing.

Binnen onze Managed pakketten verzorgen wij de hosting, het technisch onderhoud, beveiliging en optimalisatie van jouw WordPress website. Mocht je tekst of foto’s willen wijzigen, of een pagina willen toevoegen, dan kunnen we je daar ook zeker bij helpen. Kleine aanpassingen worden vaak kosteloos door ons uitgevoerd. Bij grotere werkzaamheden maken we eerst netjes een offerte op.

Een WordPress website heeft regelmatig onderhoud nodig. Zo komen er continue vernieuwde versies van WordPress, thema’s en plugins uit die jouw website stabiel en veilig houden. Wij plannen het onderhoud periodiek in en zorgen ervoor dat updates pas worden uitgevoerd als alle onderdelen compatibel zijn met elkaar. Zo is jouw website altijd snel, veilig en up-to-date.

Een Managed pakket biedt ook veel meer dan alleen hosting en onderhoud. Zo sturen wij je periodiek een rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden, bieden we een hackvrij-garantie, checken we je website elke minuut op bereikbaarheid en bieden we 24/7 support.

Dat kan helaas niet. Wij onderhouden alleen websites die ook door ons worden gehost. Dit om een constante kwaliteit te kunnen garanderen. We willen je ook kunnen helpen als een website uit de lucht gaat of als je mail niet werkt, wat natuurlijk niet kan als de website niet door ons wordt gehost. Stabiele en snelle LiteSpeed hosting met NVMe opslag is onderdeel van elk Managed pakket en naar wens verhuizen we ook je site, mail en domein naar Surver.

Zeker! Bij Surver bieden we resellers ook de mogelijkheid het onderhoud van WordPress websites uit te besteden aan onze support. Naar wens kunnen wij zelfs whitelabel support bieden aan jouw klanten. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op zodat we een passend voorstel voor je kunnen maken.

Bij Surver zijn we grote voorstander van kwaliteit, die we alleen maar kunnen garanderen door het onderhoud te laten uitvoeren door technische medewerkers van Surver. Of het nu gaat om een plugin update, debugging van een thema of het direct handelen wanneer je website uit de lucht gaat; ons team staan 24/7 voor je klaar!

Bij Surver is de contractperiode gelijk aan de facturatie periode, met een minimum van 3 maanden. Na deze periode kun je op ieder moment opzeggen.

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.

Scroll naar top