Managed WordPress van Surver

Hosting, onderhoud, optimalisatie en beheer voor WordPress.
home-8

WordPress zonder zorgen

Surver helpt jou met het hosten, onderhouden, optimaliseren en beheren van je WordPress website. Wij weten hoe we het meeste uit je WordPress site kunnen halen. 

Onderhoud & beheer

Surver verzorgt het onderhoud van je website en de server waar je site op draait. We updaten regelmatig WordPress, plugins en het thema en verzorgen de beveiliging en optimalisatie van je website of webshop. 

WordPress hosting

Onze hosting is speciaal geoptimaliseerd voor WordPress. Je website is hierdoor sneller en veiliger. We scannen namelijk speciaal op bekend WordPress hacks en hebben de technologie in huis om de beste snelheid uit WordPress te halen. Daarnaast draaien we de laatste techologie-stack zoals PHP 8.0. 

WordPress experts

Wil je iets laten aanpassen aan je site of wil je een compleet nieuwe site, dan kan je ook bij ons terecht. Van kleine aanpassingen tot functionaliteit op maat, onze WordPress experts kunnen je zeker helpen.

Welke managed WordPress pakket heb ik nodig?

Onze pakketten zijn geschikt voor alle branches; blogs met veel bezoekers, de kapperszaak om de hoek, architectenbureaus en opleidingsinstanties. Allemaal vertrouwen ze op Surver om hen de service, snelheid en stabiliteit te geven die ze 24/7 nodig hebben.

Beginner

Maak een vliegende start met Surver.

Bedrijf

Een betrouwbare WordPress partner.

Blog

Geef jouw bezoekers de beste online leeservaring.

Webshop

Een snelle webshop met hoge conversie.

Agency

De partner in WordPress & hosting​.

Enterprise

Voor de grote WordPress websites.

Waarom je website beter werkt bij Surver?

Geen verassingen, de juiste technologie & experts die weten hoe WordPress werkt.

gemoedsrust

Gemoedsrust

Vrij om je te focussen op de groei van je bedrijf. Laat ons je WordPress site beheren. Altijd online, gemonitord en in controle.

veilig-en-beveiligd

Zo optimaal mogelijk

Met onze snelle servers en ingebouwde optimalisatie tools profiteer jij van de snelste laadtijden. Altijd!

samen-voor-groei-2

Samen voor groei

Alle pakketten zijn schaalbaar. Als WordPress partner stellen we alles in het werk zodat jij je online doelen kunt behalen.

Trots op onze 5-sterren rating

Lees andere reviews op

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.