nieuws-1

Verruimde openingstijden

Sinds onze oprichting houden we service hoog in het vaandel! Om onze klanten nóg beter te kunnen ondersteunen introduceren we vandaag onze nieuwe openingstijden. 

Maandag - vrijdag: 09:00 - 22.00

Voortaan kun je door de week niet tot 18:00, maar tot 22:00 contact met ons opnemen per mail of chat. Onze WordPress experts staan dus nu ook ’s avonds voor je klaar om je te helpen met je vraag of probleem.

Zaterdag & zondag: 10:00 - 17:00

Waar we in het weekend enkel in noodgevallen bereikbaar waren, zijn we nu ook op zaterdag en zondag per mail of chat bereikbaar van 10:00 tot 17:00.

Deel dit bericht:
LinkedIn
Twitter
Facebook
Email
WhatsApp

Meer nieuws van Surver

Prijswijzigingen voor enkele diensten

Zoals bij veel andere bedrijven hebben de stijgende kosten een zeer grote impact op de bedrijfsvoering. Dit jaar zien we de grootste stijging ooit op de inkoopprijzen van energie, hardware en licenties.

Surver statuspagina

De afgelopen week hebben we een gloednieuw status systeem opgezet, waarop alle aankomende onderhoudsmeldingen en lopende storingen gemeld zullen worden.

Surver lanceert nieuwe website

Vandaag is het eindelijk zover! Sinds enkele maanden zijn we druk bezig geweest met het opbouwen van een volledige nieuwe website.

Scroll naar boven