Managed WordPress VPS

Top performance servers inclusief management.

Enterprise 1

Managed VPS met LiteSpeed en NVMe opslag

249,95

/maand
Altijd inbegrepen:
Specificaties:

Inbegrepen:

Managed VPS extra’s

Enterprise 2

Managed VPS met LiteSpeed en NVMe opslag

349,95

/maand
Altijd inbegrepen:
Specificaties:

Inbegrepen:

Managed VPS extra’s

Enterprise 3

Managed VPS met LiteSpeed en NVMe opslag

449,95

/maand
Altijd inbegrepen:
Specificaties:

Inbegrepen:

Managed VPS extra’s

Enterprise 4

Managed VPS met LiteSpeed en NVMe opslag

649,95

/maand
Altijd inbegrepen:
Specificaties:

Inbegrepen:

Managed VPS extra’s

Op zoek naar maatwerk? We kunnen tot 480GB werkgeheugen en 38 CPU cores dedicated per server opzetten, welke we ook nog kunnen clusteren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Alle voordelen van een Managed VPS

Waarom besparen wanneer je WordPress site of WooCommerce shop je bron van inkomsten is? Neem geen risico’s en stap over op een Managed WordPress VPS van Surver.

Schaalbaar

Bij veel bezoekers of zware applicaties kunnen we eenvoudig de snelheid van de VPS verhogen. Dit kan door specifieke uitbreidingen van het geheugen, de processor of een verruiming van de opslagruimte.

Premium ondersteuning

Kennis en bereikbaarheid, daar staat onze helpdesk bekend om. We helpen je telefonisch, per mail of chat en denken pro-actief met je mee.

WordPress experts

Wij weten veel van WordPress en willen die kennis graag delen. Vragen over een plugin of hoe je een bepaald probleem het beste kan oplossen? Wij staan voor je klaar.

Veiligheid staat voorop

Meerdere firewalls en een malware scanner zorgen ervoor dat je website veilig is en veilig blijft.

Altijd up-to-date

Wij zorgen er voor dat de server up to date is en dat de server stabiel en veilig draait, daarnaast onderhouden wij naar wens ook de WordPress applicatie(s).

Zorgeloos. Altijd.

Om de minuut checken wij jouw website op bereikbaarheid. Gaat er iets mis, dan komen wij in actie om het probleem op te lossen.

Wat maakt Surver anders?

Op ons kun je bouwen. Wij staan voor de beste webhosting, geoptimaliseerd voor WordPress. Kom je er even niet uit, dan staan onze ervaren specialisten voor je klaar; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

  • Uitmuntende service
  • De snelste webhosting
  • Veilig & beveiligd
  • Proefpakket

Team Surver bestaat enkel uit gepassioneerde WordPress professionals. Dit vertaalt zich niet alleen in dé constante zoektocht naar beste hosting oplossing in de markt, maar ook in het leveren van kwaliteitsvolle service.

Onze mensen werken dag in dag uit met WordPress en krijgen regelmatig training om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwste tools. Bij ons ben je dus verzekert van een antwoord op jouw vraag, of een oplossing voor je probleem. In de meeste gevallen pakken we jouw verzoek ook zelf op, in plaats van je door te sturen naar een online handleiding waar je het zelf mag uitzoeken.

Het aantal bestellingen op je website, afgezet tegen het aantal bezoekers, stijgt enorm als je website snel laadt. Dit in tegenstelling tot een trage website, waarbij meer dan 40% van de bezoekers de site verlaat wanneer die er langer dan drie seconden over doet om te laden.

Bij Surver begrijpen we het belang van een snelle site. Onze nieuwste generatie Litespeed webservers met NVMe opslag zijn ingericht voor maximale performance om jouw WordPress website of WooCommerce webshop zo snel mogelijk te maken. Verder bieden wij verschillende ingebouwde caching- en optimalisatie tools aan om je site zo goed mogelijk te laten werken.

Standaard maken wij dagelijks van al je data meerdere backups, die je kunt (laten) terugzetten via het cPanel controlepaneel. Al deze data wordt bij ons tot wel 150 dagen bewaard zodat je altijd verzekerd bent van een backup. Natuurlijk bieden we ook de mogelijkheid tot het maken van real-time backups van je WordPress installatie. Handig wanneer je grote werkzaamheden of aanpassingen gaat doorvoeren aan je site.

Verder zijn onze servers beveiligd met meerdere firewalls en scannen we jouw WordPress installatie dagelijks op virussen en malware. Mocht je site gehackt worden dan kun je direct bij ons terecht voor hulp. Bij onze Managed pakketten bieden we zelfs een hack-vrij garantie, waarbij wij alles in het werk stellen om je website veilig te houden. Mocht je site dan toch een keer gehackt worden, dan lossen we het probleem kosteloos voor je op.

We zijn er bij Surver zo van overtuigd dat je WordPress website bij ons beter werkt en sneller laadt dat we je de mogelijkheid bieden om onze pakketten 14 dagen volledig kosteloos en vrijblijvend uit te proberen. Ben je overtuigd dan kun je na deze periode het proefpakket omzetten naar een betaald abonnement.

Verder bieden we bij ons ook de mogelijkheid om te kiezen voor een contract per maand. Zo ontvang je iedere maand een factuur voor de dienst, en kun je altijd opzeggen. Omdat wij geen opzegtermijn hanteren zit je nergens meer aan vast. Opzeggen kan ook eenvoudig via het Surver klanten paneel.

Als je geen gebruik meer wilt maken van onze diensten dan kun je eenvoudig via je account bij ons de verlenging stopzetten. Je contract wordt dan automatisch opgezegd voor de eerstvolgende verleng periode.

De nieuwste features

Onze WordPress hosting pakketten bieden de beste tools in de markt voor een snelle, stabiele en veilige WordPress website. Buiten dat bieden wij per pakket een ongelimiteerd aantal e-mailaccounts en forwarders, databases, FTP-gebruikers of subdomeinen.

Wanneer kiezen voor een VPS?

Een Managed VPS bij Surver biedt uitkomst wanneer wensen niet meer passend zijn in het reguliere shared aanbod. Dit kan zijn vanwege de vraag naar een hoger werkgeheugen, meerdere CPU’s, het hosten van custom applicaties of ander maatwerk.
In tegenstelling tot shared hosting, heb je bij een Managed VPS eigen resources ter beschikking. Zo geniet jij altijd van de hoogst mogelijke performance, uptime en veiligheid.

Snel, Sneller, Snelst, Surver!

Op onze LiteSpeed server met ingebouwde caching en optimalisatie tools is jouw WordPress website op zijn best. Hierdoor converteren bezoekers beter, stijgt je ranking in de zoekmachines, dalen je advertentiekosten en geniet jij van hogere kwaliteitsscores, met meer bezoekers tot gevolg.

Bij Surver host je zonder problemen de grootste WordPress installaties. Miljoenen page views per maand, duizenden producten of honderden orders per dag, het is allemaal geen enkel probleem.

WordPress reseller hosting
WordPress optimalisatie

Onderhoud & beheer

Op onze LiteSpeed server met ingebouwde caching en optimalisatie tools is jouw WordPress website op zijn best. Hierdoor converteren bezoekers beter, stijgt je ranking in de zoekmachines, dalen je advertentiekosten en geniet jij van hogere kwaliteitsscores, met meer bezoekers tot gevolg.

Je installatie wordt doorlopend door ons beheerd, onderhouden, geoptimaliseerd en beveiligd. Daarnaast monitoren we alle aspecten van je VPS en website om er voor te zorgen dat deze altijd optimaal functioneert en altijd online blijft.

Performance opzet

Elke Managed VPS van Surver draait op de laatste nieuwe technieken; LiteSpeed webserver & Cache, NVMe opslag, cPanel, Imunify360 en CloudLinux. Met deze tools troef jij elke andere VPS in de markt af en ben je de absolute winnaar op het gebied van snelheid, performance, veiligheid en stabiliteit.
over-ons-2

Hulp waar nodig

Bij Surver bieden we de snelste WordPress hosting, tijdsbesparende tools en uitmuntende service voor een eerlijke prijs.
Met behulp van onze uitgebreide artikelen begeleiden we je bij elke stap. Kom je er even niet uit, dan staan wij voor je klaar!

Alle add-ons; kosteloos

Wij tillen je website graag naar een hoger niveau; MailFlow voor het snel afleveren van e-mails, CacheFlow voor de snelste laadtijden, SiteStream instant backups een CDN voor je internationale bezoekers.

MailFlow

Verzend duizenden e-mails per dag via een speciaal ingerichte transactionele mailserver. Gegarandeerde aflevering binnen 0,3 seconden.

CacheFlow

Alle pagina’s opgeslagen in het werkgeheugen van de VPS. Vijfhonderd producten inladen in een fractie van een seconde? Geen probleem!

CDN

Jouw WordPress website of WooCommerce shop wereldwijd tot wel 75% sneller.

Dedicated IP

Met een Dedicated IP scoor je beter in de zoekresultaten, in een land naar keuze.

SiteStream

Live je installatie stagen of mergen, met een backup retentie van 365 dagen.

Extended SLA

Support op maat als aanvulling op onze dienstverlening. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Natuurlijk! Heb je vragen over onze pakketten, of ben je benieuwd welke dienst het beste past bij jouw wensen? Bij Surver zijn we dagelijks bereikbaar per mail of chat. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen en dan nemen we telefonisch contact met je op wanneer jou dat uitkomt.

Jazeker! Via onze WordPress toolkit en uitgebreide handleidingen kun je eenvoudig en snel je website verhuizen naar Surver. Ook bieden we kosteloos een e-mail import tool aan die je kunt gebruiken voor het importeren van je mails en mappenstructuur. Mocht je er even niet uitkomen, dan helpen we je graag!

Binnen elke WordPress hosting pakket kun je een ongelimiteerd aantal e-mailaccounts aanmaken, volledig kosteloos. Via onze webmail kun je overal ter wereld snel en eenvoudig mails beantwoorden. Het is ook mogelijk een koppeling te maken met Apple mail of Outlook. Ben je verhinderd, stel dan eenvoudig een out-of-office in met of zonder einddatum.

Het is op elk gewenst moment mogelijk om je WordPress hosting pakket op te schalen, of te downscalen. Neem hiervoor contact op met ons team en we de up-of downgrade direct voor je in orde.

Zeker! Van elk WordPress hosting pakketten maken wij minstens 2 maal per dag een backup, van zowel je site, mailaccounts, databases en DNS-records. Deze backups kun je zelf herstellen wanneer je maar wil. Mocht je hulp nodig hebben dan helpen we je natuurlijk graag!

Bij Surver werken we bij onze WordPress hosting diensten niet met contracten of onduidelijke afspraken. De contractperiode is dan ook gelijk aan de facturatie periode, waarbij je het abonnement op ieder gewenst moment kunt opzeggen, zonder opzegtermijn.

Jazeker! Bij Surver kun je 14 dagen volledig vrijblijvend én kosteloos gebruik van onze WordPress hosting pakketten. 2 dagen vóór de verloopdatum nemen we telefonisch contact met je op en kijken we samen of je tevreden bent met onze dienstverlening. Pas daarna zullen wij de facturatie periode voor je activeren.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct de inloggegevens van het cPanel controlepaneel. Mocht je een nieuwe domeinnaam geregistreerd hebben dan duurt het gemiddeld 1 a 2 uren voordat alle DNS servers wereldwijd het domein doorsturen naar je webhosting pakket.

Eerlijk? Waarom niet! Bij Surver combineren we de snelste NVMe opslag met LiteSpeed geoptimaliseerde servers en caching, met top-noch support; 24/7. Benieuwd? Maak 14 dagen volledig kosteloos gebruik van onze pakketten en beslis daarna pas of we het waard zijn.

Wat klanten van Surver vinden

Martijn Scholten

Surver is top! Ze reageren snel, goed en geduldig. Hosting is snel. Denken goed mee bij problemen (had last van gehackte websites en dergelijke). Aanrader!

5/5

Sabine Hermans

Wat een onwijs fijn team! Binnen 5 minuten was mijn domeinnaam geregistreerd en mailaccount opgezet. Daarnaast, denken ze graag met je mee en geven ze super goede adviezen!

5/5

Koen Zwarts

Mijn overstap naar Surver is vlekkeloos verlopen. Het contact, zowel telefonisch als per e-mail, is altijd prettig en feilloos. Wensen worden direct behandeld en vriendelijk bevestigd als eraan voldaan is. In één woord: onberispelijk!

5/5

Bekijk meer reviews op

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.