WooCommerce hosting

Geoptimaliseerde hosting voor een WooCommerce webshop.

Snelle WooCommerce shop

Jarenlange ervaring met WooCommerce en WordPress heeft er voor gezorgd dat Surver precies weet hoe je een snelle en goedwerkende webshop host.

Onze servers zijn geoptimaliseerd voor WooCommerce websites en presteren als één van de beste op het gebied van veiligheid, snelheid en kwaliteit. Als jouw webshop bij Surver wordt gehost hoef je je geen zorgen meer te maken

Hogere conversie, lagere kosten

Op onze LiteSpeed server is je WordPress website op zijn best. Bezoekers converteren beter, je ranking in de zoekmachines stijgt en eventuele advertentiekosten dalen, met hogere kwaliteitsscores en meer bezoekers tot gevolg.

hosting-2
nvme_snelheid

100% NVMe opslag

Bij Surver bieden we de snelst mogelijke vorm van opslag; NVMe. Tot wel 30x sneller dan reguliere opslag, en 7x sneller dan SSD. WordPress host je gegarandeerd nergens sneller dan bij ons.

cPanel controlepaneel

Bij Surver hebben we bewust gekozen voor het cPanel controlepaneel; met kop en schouders de beste oplossing als het gaat om veiligheid, snelheid en gebruiksgemak.
overstappen-5

PHP 8.0

De laatste versie van PHP is wel 250% sneller dan versie 5.6. Wij verzorgen de PHP upgrade zodat je website supersnel blijft.

Premium tools

Standaard bieden wij bij elk pakket handige tools die niet alleen de werking van je site verbeteren, maar je ook veel tijd besparen.

Installatron

Installeer, kloon of wijziging WordPress installaties binnen een handomdraai. Technische kennis is bij Surver geen vereiste.

JetBackup

Vier keer per dag maken wij een backup van alle bestanden, e-mails en databases; naar wens eenvoudig en snel terug te plaatsen via je account.

Imunify360

Onze servers zijn beveiligd met meerdere firewalls. Ook checken wij dagelijks elke site op malware. Bij Surver ben je 100% verzekerd van een veilig en beveiligde website.

LiteSpeed Cache

De best beschikbare caching oplossing in de markt, volledig kosteloos beschikbaar voor jou. Sneller dan WP Rocket, Varnish en W3 Total Cache.

Image Optimizer

Optimaliseer alle afbeeldingen in je WordPress installatie op server niveau, in één klik, zonder verlies van kwaliteit.

Mailsync

Verhuis snel en eenvoudig mails tussen verschillende accounts, of vanuit een server bij derden.

WooCommerce hosting pakketten

Van ZZP’ers tot grote bedrijven en webwinkels – Surver biedt een WordPress hosting pakket passend bij jouw wensen! Volledig geoptimaliseerd voor WordPress, nu met snelle NVMe opslag, gratis SSL en top-notch beveiliging. Hét totaalpakket met de best mogelijke support.

Starter

Voor kleinere websites en landing pages.

14,95

/maand
Altijd inbegrepen:
Specificaties:

Extra’s bij Starter:

Professional

Voor kleinere websites en landing pages.

24,95

/maand
Altijd inbegrepen:
Specificaties:

Extra’s bij Professional:

Business

Voor kleinere websites en landing pages.

49,95

/maand
Altijd inbegrepen:
Specificaties:

Extra’s bij Business:

Standaard bij elk pakket

Onze WordPress hosting pakketten bieden de beste tools in de markt voor een snelle en vooral zorgeloze xxx.

Hulp wanneer je het nodig hebt.

Met behulp van ons help center begeleiden we je bij elke stap.
Kom je er even niet uit? Dan staan we voor je klaar.

14 minuten

Gemiddeld krijg je binnen 14 minuten een reactie van ons op je e-mail of chat.

100% tevreden

Klanten waarderen onze hulp. Wij gaan voor een 100% klanttevredenheid.

5 sterren

We zijn trots op onze vijf sterren Trustpilot rating ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bij Surver zijn we zowel telefonisch, als per mail of chat bereikbaar. We beantwoorden je vragen vaak binnen het uur, en in de plaats dat we je doorsturen naar een do-it-yourself -artikel lossen wij jouw probleem in 9 van de 10 gevallen zelf op. Zo ben jij altijd gegarandeerd van dé beste service, zonder dat het je te veel tijd kost.

Boy Smeets - Surver Support

Veelgestelde vragen

Natuurlijk! Heb je vragen over onze pakketten, of ben je benieuwd welke dienst het beste past bij jouw wensen? Bij Surver zijn we dagelijks bereikbaar per mail of chat. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen en dan nemen we telefonisch contact met je op wanneer jou dat uitkomt.

Binnen elke WordPress hosting pakket kun je een ongelimiteerd aantal e-mailaccounts aanmaken, volledig kosteloos. Via onze webmail kun je overal ter wereld snel en eenvoudig mails beantwoorden. Het is ook mogelijk een koppeling te maken met Apple mail of Outlook. Ben je verhinderd, stel dan eenvoudig een out-of-office in met of zonder einddatum.

Het is op elk gewenst moment mogelijk om je WordPress hosting pakket op te schalen, of te downscalen. Neem hiervoor contact op met ons team en we de up-of downgrade direct voor je in orde.

Bij Surver werken we bij onze WordPress hosting diensten niet met contracten of onduidelijke afspraken. De contractperiode is dan ook gelijk aan de facturatie periode, waarbij je het abonnement op ieder gewenst moment kunt opzeggen, zonder opzegtermijn.

Jazeker! Bij Surver kun je 14 dagen volledig vrijblijvend én kosteloos gebruik van onze WordPress hosting pakketten. 2 dagen vóór de verloopdatum nemen we telefonisch contact met je op en kijken we samen of je tevreden bent met onze dienstverlening. Pas daarna zullen wij de facturatie periode voor je activeren.

Eerlijk? Waarom niet! Bij Surver combineren we de snelste NVMe opslag met LiteSpeed geoptimaliseerde servers en caching, met top-noch support; 24/7. Benieuwd? Maak 14 dagen volledig kosteloos gebruik van onze pakketten en beslis daarna pas of we het waard zijn.

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.