Een betrouwbare WordPress partner

Surver host, onderhoudt en beheert jouw WordPress website. Hét totaalpakket met de best mogelijk support.
bedrijfswebsite-1

Gegarandeerde de snelste laadtijden, vanaf €14,95 per maand

WordPress zonder zorgen

De beste infrastructuur

Bij Surver hosten we op de nieuwste servers en maken we gebruik van de laatste hardware; LiteSpeed webservers met NVMe opslag en LiteSpeed cache technologie.

Geoptimaliseerd én beveiligd

Onze servers zijn beveiligd met meerdere firewalls en Imunify360. Zo garanderen wij een beveiligde en veilige website en houden we je WordPress installatie volledig hack vrij.

Uptime en beheer

Buiten het onderhoud van de WordPress core, het thema en plugins, verzorgen wij ook een doorlopende uptime check en komen we in actie als er problemen zijn met je site.

WordPress experts

Eén team van professionals die je dag in dag uit kunnen helpen met de moeilijkste WordPress vraagstukken. Wij staan voor je klaar!

Design & development

Buiten onze Managed pakketten bieden wij ook WordPress design & development diensten aan. Zo kunnen wij helpen met het maken van aanpassingen, het bouwen van een nieuwe site of met het bouwen van een plugin met custom functionaliteit.

Premium service!

“Over the years we have run our company website on a number of servers, but none have come close to the top-notch quality of service provided by Surver. Our contact person at Surver is always ready to help out, and give sound advice. The migration of our website from our previous server was flawless. Not only that, but the loading speed improved incredibly, and the constant spam emails we had been getting completely disappeared. The Surver team also offers great help when it comes to website design, and other digital services. If you decide to go with Surver, then I congratulate you!”
5/5
klanten-3

Waarom kiezen voor Surver?

Meer dan 12 jaar kennis en ervaring geïnvesteerd in het creëren van de beste (Managed) WordPress hosting oplossing in de markt. Wij hebben alle tools in huis om het beste uit jouw WordPress website te halen, zodat jij je kunt focussen op de groei van je bedrijf.

Premium support

24/7 zijn wij bereikbaar per mail of chat. Naar wens zijn we ook telefonisch bereikbaar. Elk request wordt adequaat en met aandacht behandeld door ons support team.

DNS beheer

Bedrijven maak vaak gebruik van veel DNS records. Wij helpen je met het instellen en beheren van de DNSZo garandeer je de bereikbaar van je mail, subdomeinen of aansturen van externe applicaties.

Periodieke rapportage

Ontvang periodiek een rapportage met de verrichte werkzaamheden, uptime, backups, prestaties, beveiliging en het aantal dagelijkse bezoekers.

Volledig in controle

Zowel de WordPress core, het thema en de plugins worden periodiek gecontroleerd door ons geüpdatet. Gaat er iets verkeerd, dan komen wij in actie om het op te lossen.

Kosteloze migratie

Maak je geen zorgen over de verhuizing en bereikbaarheid van je website. Wij migreren zonder downtime alle bestanden, databases en mailaccounts professioneel naar Surver.

Licentiebeheer

Buiten de toolkit is het ook mogelijk licenties voor thema, plugins of builder door ons te te laten beheren. Zo houd je je administratie overzichtelijk en betaal je nooit te veel.

Onze oplossing, voor jou.

Met onze WordPress hosting pakketten profiteer je sowieso van de snelste hosting in de markt. Bij onze Managed pakketten verzorgen wij ook periodiek het onderhoud, de optimalisatie en beveiliging van je WordPress installatie.

Starter

Voor starters, bloggers en professionals

€29,95

/maand

Hosting specificaties:

Snelheid:

Opslag:

10GB NVMe

Werkgeheugen:

1GB

Websites:

Max. 1

Managed specificaties:

Extra’s:

Starter

Voor starters, bloggers en professionals

€14,95

/maand

Hosting specificaties:

Snelheid:

Opslag:

10GB NVMe

Werkgeheugen:

1GB

Websites:

Max. 2

Extra’s:

over-ons-2

Bereikbaar én behulpzaam

Met behulp van ons Help Center begeleiden we je bij elke stap. Kom je er even niet uit? Dan staan we voor je klaar.

Bij Surver bieden we échte service & support, 7 dagen per week. Heb je vragen voor ons? Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.

Scroll naar top