Maak een vliegende start!

Ben je starter en op zoek naar een betrouwbare partij die kan helpen met WordPress hosting, onderhoud en beheer?
persoonlijke-website-1

Zorgeloos hosten vanaf €7,95 per maand

WordPress zonder zorgen

Alles-in-één

Waarom dealen met verschillende partijen en standaarden? Bij Surver regelen we alles voor je! Wij registreren je domein, zetten je mail op en hosten je site. Verder onderhouden, beveiligen en optimaliseren wij je website doorlopend en helpen we je waar nodig.

Betaal nooit te veel

Volledig kosteloos kun je 14 dagen gebruik maken van onze pakketten. Zo weet je 100% zeker of wij de juist partij voor je zijn, zonder daar eerst voor te betalen. Verder zijn onze pakketten per maand opzegbaar, en kun je eenvoudig een pakket up- of downgraden.

WordPress toolkit

De mogelijkheden met WordPress zijn eindeloos. De keuze voor een verouderd thema met weinig opties of trage builder zijn dan ook snel gemaakt. Met meer dan 12 jaar WordPress ervaring weten wij wat te kiezen, en bieden het beste thema, builder, beveiliging en optimalisatie tools kosteloos aan binnen onze Managed pakketten.

Top service!

Binnen 5 minuten belde Boy mij op; top service! Alles stap-voor-stap doorgenomen en één dag later was alles ondergebracht bij Surver; hosting, beveiliging, updates, alles. Persoonlijk contact, service en transparantie zijn de kernwaarden van mijn bedrijf en dat vind ik ook terug bij Surver.
5/5
klanten-3

Waarom kiezen voor Surver?

Meer dan 12 jaar kennis en ervaring geïnvesteerd in het creëren van de beste (Managed) WordPress hosting oplossing in de markt. Wij hebben alle tools in huis om het beste uit jouw WordPress website te halen, zodat jij je kunt focussen op de groei van je bedrijf.

Betrouwbare hosting

Met onze snelle, stabiele servers ben je altijd bereikbaar voor je klanten en profiteer je van de snelste laadtijden in de markt. Gegarandeerd!

24/7 support

Heb je een WordPress gerelateerde vraag of wil je met ons sparren over jouw idee? Wij helpen je graag verder!

Ready to go

Maak je geen zorgen over het opzetten van WordPress of het verhuizen van je website of mail, dat regelen wij wel voor je!

Maandelijks opzegbaar

Bij Surver betaal je naar wens per maand en kun je ook per maand opzeggen. Daarbij mag je onze pakketten ook twee weken lang kosteloos uitproberen.

Altijd veilig

Elke dag maken wij meerdere backups van je website en mail. Zo raak je nooit meer iets kwijt en ben je altijd verzekerd van een werkende versie van je website.

Volledig beveiligd

Standaard installeren wij een SSL certificaat. Ook wordt jouw WordPress website bij onze Managed pakketten periodiek onderhouden en preventief beveiligd tegen hackers.

Onze oplossing, voor jou.

Met onze WordPress hosting pakketten profiteer je sowieso van de snelste hosting in de markt. Bij onze Managed pakketten verzorgen wij ook het periodieke onderhoud van je site.

Personal

Optimaal voor persoonlijke websites en landingspagina’s

€19,95

/maand

Hosting specificaties:

Snelheid:

Opslag:

5GB NVMe

Werkgeheugen:

512MB

Websites:

Max. 1

Managed specificaties:

Extra’s:

Personal

Optimaal voor persoonlijke websites en landingspagina’s

€7,95

/maand

Hosting specificaties:

Snelheid:

Opslag:

5GB NVMe

Werkgeheugen:

512MB

Websites:

Max. 1

Extra’s:

over-ons-2

Bereikbaar én behulpzaam

Met behulp van ons Help Center begeleiden we je bij elke stap. Kom je er even niet uit? Dan staan we voor je klaar.

Bij Surver bieden we échte service & support, 7 dagen per week. Heb je vragen voor ons? Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.

Scroll naar top