Geef jouw bezoekers de beste online leeservaring

Elk artikel volledig geoptimaliseerd en opgeslagen in de cache. Gegarandeerd een betere vindbaarheid.
blog-1

Bezoekersaantallen

Het aantal bezoekers zijn belangrijk voor je. Bij Surver weten we dat! Binnen onze pakketten bieden wij geen limieten op het aantal bezoekers per maand. Zo kun jij probleemloos doorgroeien.

Volledig geoptimaliseerd

Om je blog optimaal te laten werken maken we gebruik van de nieuwste servers, de laatste caching technieken en optimalisatie tools. Verder worden alle updates door ons periodiek verzorgt. Zo kun jij je concentreren op het schrijven van nieuwe posts.

WordPress support

Heb je een WordPress gerelateerde vraag, wil je door ons team aanpassingen laten uitvoeren of wil je met ons sparren over een technisch vraagstuk. Bij Surver helpen we je graag verder!

Bereikbaarheid

Met een gegarandeerde uptime van 99,987% is jouw blog altijd bereikbaar voor bezoekers. Gaat jouw blog om wat voor reden dan ook uit de lucht, dan komen wij in actie om het op te lossen.

Vindbaarheid

Simpel; een snellere en geoptimaliseerde blog heeft een lagere bounce rate, hogere click-through en scoort beter in de Google zoekresultaten.

Laadtijden

Door onze nieuwe LiteSpeed webservers, build-in caching oplossing en NVMe opslag laadt jouw blog bij Surver gegarandeerd het snelst.

Add-ons

Onze pakketten zijn uit te breiden met een CDN en Surver Cache. Ingericht om jouw alle pagina’s en artikelen voor de internationale bezoeker snel te laten laden.

Technische hulp

Bij Surver hebben we ook de technische kennis in huis om je te ondersteunen met Google Analytics, Search Console, affiliate links of andere ad – integraties.

Geoptimaliseerd

Om een snelle laadtijd en optimaal werkende site te blijven garanderen worden alle afbeeldingen doorlopend door ons geoptimaliseerd, zonder verlies van kwaliteit.

Managed pakketten

Snelle LiteSpeed hosting met NVMe opslag, doorlopend beveiligd en geoptimaliseerd.
De snelst mogelijke laadtijd, met de beste service & support; 24/7.

Starter

Voor starters en kleine bedrijven.

29,95

/maand
Altijd inbegrepen:
Specificaties:

Alles van Personal +

Professional

Voor bedrijven en professionals.

49,95

/maand
Altijd inbegrepen:
Specificaties:
Alles van Starter +

Business

Voor grote websites met veel bezoekers.

99,95

/maand
Altijd inbegrepen:
Specificaties:
Alles van Professional +

Hulp wanneer je het nodig hebt.

Met behulp van ons Help Center begeleiden we je bij elke stap. Kom je er even niet uit? Dan staan we voor je klaar.

14 minuten

Gemiddeld krijg je binnen 14 minuten een reactie van ons op je e-mail of chat.

100% tevreden

Klanten waarderen onze hulp. Wij gaan voor een 100% klanttevredenheid.

5 sterren

We zijn trots op onze vijf sterren Trustpilot rating ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mara-ruijter-1

Blij met de goede service!

Bij de vorige hosting was mijn website niet goed bereikbaar en updates was niet goed bijgehouden, Sinds mijn website is verhuisd naar Surver ondervind ik geen problemen meer en website is helemaal virusvrij en reageert zoals het hoort. Ondersteuning en goede service. Ik ben er zeer blij mee.
Mara Ruijter

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.