Geef jouw bezoekers de beste online leeservaring

Elk artikel volledig geoptimaliseerd en opgeslagen in de cache. Gegarandeerd een betere vindbaarheid.
blog-1

LiteSpeed hosting, vanaf €14,95 per maand

WordPress zonder zorgen

Bezoekersaantallen

Het aantal bezoekers zijn belangrijk voor je. Bij Surver weten we dat! Binnen onze pakketten bieden wij geen limieten op het aantal bezoekers per maand. Zo kun jij probleemloos doorgroeien.

Volledig geoptimaliseerd

Om je blog optimaal te laten werken maken we gebruik van de nieuwste servers, de laatste caching technieken en optimalisatie tools. Verder worden alle updates door ons periodiek verzorgt. Zo kun jij je concentreren op het schrijven van nieuwe posts.

WordPress support

Heb je een WordPress gerelateerde vraag, wil je door ons team aanpassingen laten uitvoeren of wil je met ons sparren over een technisch vraagstuk. Bij Surver helpen we je graag verder!

Ontzettend blij met de service!​

“Ik ben ontzettend blij met de service van Surver! Ze denken actief mee, reageren ontzettend snel op mijn vragen, zelfs ’s avonds laat en in het weekend! Problemen met mijn website worden snel opgelost.”

5/5
Ecohippique

Waarom kiezen voor Surver?

Meer dan 12 jaar kennis en ervaring geïnvesteerd in het creëren van de beste (Managed) WordPress hosting oplossing in de markt. Wij hebben alle tools in huis om het beste uit jouw WordPress website te halen, zodat jij je kunt focussen op de groei van je bedrijf.

Bereikbaarheid

Met een gegarandeerde uptime van 99,987% is jouw blog altijd bereikbaar voor bezoekers. Gaat jouw blog om wat voor reden dan ook uit de lucht, dan komen wij in actie om het op te lossen.

Vindbaarheid

Simpel; een snellere en geoptimaliseerde blog heeft een lagere bounce rate, hogere click-through en scoort beter in de Google zoekresultaten.

Laadtijden

Door onze nieuwe LiteSpeed webservers, build-in caching oplossing en NVMe opslag laadt jouw blog bij Surver gegarandeerd het snelst.

Add-ons

Onze pakketten zijn uit te breiden met een CDN en Surver Cache. Ingericht om jouw alle pagina’s en artikelen voor de internationale bezoeker snel te laten laden.

Technische hulp

Bij Surver hebben we ook de technische kennis in huis om je te ondersteunen met Google Analytics, Search Console, affiliate links of andere ad – integraties.

Geoptimaliseerd

Om een snelle laadtijd en optimaal werkende site te blijven garanderen worden alle afbeeldingen doorlopend door ons geoptimaliseerd, zonder verlies van kwaliteit.

Onze oplossing, voor jou.

Met onze WordPress hosting pakketten profiteer je sowieso van de snelste hosting in de markt. Bij onze Managed pakketten verzorgen wij ook periodiek het onderhoud, de optimalisatie en beveiliging van je WordPress installatie.

Starter

Voor starters, bloggers en professionals

€29,95

/maand

Hosting specificaties:

Snelheid:

Opslag:

10GB NVMe

Werkgeheugen:

1GB

Websites:

Max. 1

Managed specificaties:

Extra’s:

Starter

Voor starters, bloggers en professionals

€14,95

/maand

Hosting specificaties:

Snelheid:

Opslag:

10GB NVMe

Werkgeheugen:

1GB

Websites:

Max. 2

Extra’s:

over-ons-2

Bereikbaar én behulpzaam

Met behulp van ons Help Center begeleiden we je bij elke stap. Kom je er even niet uit? Dan staan we voor je klaar.

Bij Surver bieden we échte service & support, 7 dagen per week. Heb je vragen voor ons? Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.

Scroll naar top