Voor de grote WordPress websites

WordPress hosting op maat met krachtige performance en uitmuntende support.
enterprise-1

Snelheid en zekerheid

Met een Enterprise pakket kan je website vele bezoekers aan en blijft je website snel. Je website draait op een VPS waardoor je zeker weet dat de snelheid die je nodig hebt beschikbaar is. 

Volledig managed

Wij onderhouden de server en WordPress applicatie zodat jij je bezig kan houden met je bedrijf. We kunnen een staging versie opzetten zodat je zelf wijzigingen kan testen voordat ze live worden gezet.

WordPress support

Surver helpt je met de technische kant van een WordPress, van het onderhoud tot maatwerk. Heb je vragen of wil je uitbreidingen doorvoeren, wij zijn je graag van dienst.

VPS

Een VPS (Virtual Private Server) geeft zekerheid, zodat jouw website snel blijft werken en je geen last hebt van andere websites.

Premium ondersteuning

Kennis en bereikbaarheid, daar staat onze helpdesk bekend om. We helpen je telefonisch of via de mail en denken pro-actief met je mee. 

WordPress experts

Wij weten veel van WordPress en willen die kennis graag delen. Vragen over een plugin of hoe je een bepaald probleem het beste kan oplossen? Wij staan voor je klaar.

Schaalbaar

Bij veel bezoekers of zware applicaties kunnen we eenvoudig de snelheid van de VPS verhogen. Dit kan door het pakket te verhogen of door specifieke uitbreidingen van het geheugen of de processor. 

Veiligheid staat voorop

De verschillende lagen van veiligheid die wij toepassen zorgen er voor dat je website veilig kan draaien.

Altijd up-to-date

Wij zorgen er voor dat de server up to date is en dat de server stabiel en veilig draait, daarnaast onderhouden wij naar wens ook de WordPress applicatie(s).

Enterprise pakketten

Een VPS is de basis van onze enterprise pakketten. Snel, kwaliteit en geoptimaliseerd voor WordPress gecombineerd met uitstekende ondersteuning voor WordPress. 

Enterprise 1

Managed VPS met LiteSpeed en NVMe opslag.

249,95

/maand
Altijd inbegrepen:
Specificaties:

Inbegrepen:

Managed VPS extra’s:

Enterprise 2

Managed VPS met LiteSpeed en NVMe opslag.

349,95

/maand
Altijd inbegrepen:
Specificaties:

Inbegrepen:

Managed VPS extra’s:

Enterprise 3

Managed VPS met LiteSpeed en NVMe opslag.

449,95

/maand
Altijd inbegrepen:
Specificaties:

Inbegrepen:

Managed VPS extra’s:

Enterprise 4

Managed VPS met LiteSpeed en NVMe opslag.

649,95

/maand
Altijd inbegrepen:
Specificaties:

Inbegrepen:

Managed VPS extra’s:

Op zoek naar maatwerk? We kunnen tot 480GB werkgeheugen en 38 CPU cores dedicated per server opzetten, welke we ook nog kunnen clusteren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hulp wanneer je het nodig hebt.

Met behulp van ons Help Center begeleiden we je bij elke stap. Kom je er even niet uit? Dan staan we voor je klaar.

14 minuten

Gemiddeld krijg je binnen 14 minuten een reactie van ons op je e-mail of chat.

100% tevreden

Klanten waarderen onze hulp. Wij gaan voor een 100% klanttevredenheid.

5 sterren

We zijn trots op onze vijf sterren Trustpilot rating ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bij Surver zijn we zowel telefonisch, als per mail of chat bereikbaar. We beantwoorden je vragen vaak binnen het uur, en in de plaats dat we je doorsturen naar een do-it-yourself -artikel lossen wij jouw probleem in 9 van de 10 gevallen zelf op. Zo ben jij altijd gegarandeerd van dé beste service, zonder dat het je te veel tijd kost.

Boy Smeets - Surver Support

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.