Voor de grote WordPress sites

WordPress hosting op maat met krachtige performance en uitmuntende support.
enterprise-1

Managed WordPress VPS, vanaf €249,95 per maand

WordPress reseller hosting

Wanneer kies je voor een VPS?

Een Managed VPS bij Surver biedt uitkomst wanneer wensen niet meer passend zijn in het reguliere shared aanbod. Dit kan zijn vanwege de vraag naar een hoger werkgeheugen, meerdere CPU’s, het hosten van custom applicaties of ander maatwerk.
In tegenstelling tot shared hosting, heb je bij een Managed VPS eigen resources ter beschikking. Zo geniet jij altijd van de hoogst mogelijke performance, uptime en veiligheid.

Snel, Sneller, Snelst, Surver!

Op onze LiteSpeed server met ingebouwde caching en optimalisatie tools is jouw WordPress website op zijn best. Hierdoor converteren bezoekers beter, stijgt je ranking in de zoekmachines, dalen je advertentiekosten en geniet jij van hogere kwaliteitsscores, met meer bezoekers tot gevolg.
Bij Surver host je zonder problemen de grootste WordPress installaties. Miljoenen page views per maand, duizenden producten of honderden orders per dag, het is allemaal geen enkel probleem.

Ongekend!

Sinds wij gebruik maken van een Managed VPS bij Surver voor onze WooCommerce shop is onze conversie op twee maanden tijd met 8% gestegen. Buiten dat is onze shop nu ook 200% sneller dan bij onze vorige host en is het bounce percentage gedaald van 28% naar 11%. Surver heeft voor ons echt het verschil gemaakt; miljoenen page views per maand, duizenden producten en honderden orders per dag, het is allemaal geen enkel probleem.

5/5
enterprise-1

Waarom kiezen voor Surver?

Meer dan 12 jaar kennis en ervaring geïnvesteerd in het creëren van de beste (Managed) WordPress hosting oplossing in de markt. Wij hebben alle tools in huis om het beste uit jouw WordPress website te halen, zodat jij je kunt focussen op de groei van je bedrijf.

Virtual Private Server

Een VPS (Virtual Private Server) geeft zekerheid, zodat jouw website snel blijft werken en je geen last hebt van andere websites.

Premium ondersteuning

Kennis en bereikbaarheid, daar staat onze helpdesk bekend om. We helpen je telefonisch of via de mail en denken pro-actief met je mee.

WordPress experts

Wij weten veel van WordPress en willen die kennis graag delen. Vragen over een plugin of hoe je een bepaald probleem het beste kan oplossen? Wij staan voor je klaar.

Schaalbaar

Bij veel bezoekers of zware applicaties kunnen we eenvoudig de snelheid van de VPS verhogen. Dit kan door het pakket te verhogen of door specifieke uitbreidingen van het geheugen of de processor.

Veiligheid staat voorop

De verschillende lagen van veiligheid die wij toepassen zorgen er voor dat je website veilig kan draaien.

Altijd up-to-date

Wij zorgen er voor dat de server up to date is en dat de server stabiel en veilig draait, daarnaast onderhouden wij naar wens ook de WordPress applicatie(s).

Onze oplossing, voor jou.

Met onze WordPress hosting pakketten profiteer je sowieso van de snelste hosting in de markt. Bij onze Managed pakketten verzorgen wij ook periodiek het onderhoud, de optimalisatie en beveiliging van je WordPress installatie.

Enterprise 1

Managed VPS met LiteSpeed en NVMe opslag

249,95

/maand

Server specificaties:

Snelheid:

Opslag:

20GB NVMe

RAM:

2GB

Processor:

1 CPU 3.1 GHz

Managed specificaties:

Managed VPS extra’s:

Enterprise 2

Managed VPS met LiteSpeed en NVMe opslag

349,95

/maand

Server specificaties:

Snelheid:

Opslag:

30GB NVMe

RAM:

4GB

Processor:

2 CPU 3.1 GHz

Managed specificaties:

Managed VPS extra’s:
over-ons-2

Bereikbaar én behulpzaam

Met behulp van ons Help Center begeleiden we je bij elke stap. Kom je er even niet uit? Dan staan we voor je klaar.

Bij Surver bieden we échte service & support, 7 dagen per week. Heb je vragen voor ons? Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.

Scroll naar top