Een snelle webshop met hoge conversie

Bereik meer klanten met je webshop en verhoog je klanttevredenheid. WooCommerce geoptimaliseerd door Surver.
webshop-2

Gegarandeerde de snelste laadtijden, vanaf €14,95 per maand

WordPress zonder zorgen

De beste infrastructuur

Bij Surver hosten we op de nieuwste servers en maken we gebruik van de laatste hardware; LiteSpeed webservers met NVMe opslag en LiteSpeed cache technologie.

Geoptimaliseerd voor WooCommerce

Surver optimaliseert WordPress en WooCommerce zodat jouw bezoekers supersnel kunnen winkelen.

Bij onze Managed pakketten wordt elke WooCommerce shop doorlopend door ons geoptimaliseerd.

Uptime en beheer

Buiten het onderhoud van de WordPress core, het thema en plugins, verzorgen wij ook een doorlopende uptime check en komen we direct in actie als er problemen zijn met je site.

WordPress experts

Eén team van professionals die je dag in dag uit kunnen helpen met de moeilijkste WordPress vraagstukken. Wij staan voor je klaar!

Design & development

Buiten onze Managed pakketten bieden wij ook WordPress design & development diensten aan. Zo kunnen wij helpen met het maken van aanpassingen, het opzetten van een nieuwe shop of met het bouwen van een plugin met custom functionaliteit.

Hogere conversie!

Geweldige service. Ze denken met je mee, schakelen snel en geven uitstekend advies. De verhuizing naar Surver verliep zeer soepel. Onze webshop werkte direct veel beter wat heeft geleid tot een hogere conversiepercentage, ideaal dus. Kortom, prettig om zaken mee te doen. Ik zou ze zeker aan iedereen aanraden.
5/5
gym-1

Waarom kiezen voor Surver?

Meer dan 12 jaar kennis en ervaring geïnvesteerd in het creëren van de beste (Managed) WooCommerce hosting oplossing in de markt. Wij hebben alle tools in huis om het meeste uit jouw WooCommerce webshop te halen, zodat jij je kunt focussen op de groei van je bedrijf.

Premium support

24/7 zijn wij bereikbaar per mail of chat. Naar wens zijn we ook telefonisch bereikbaar. Elk request wordt adequaat en met aandacht behandeld door ons support team.

WooCommerce support

Hulp nodig met een technische kwestie? Vragen over welke plugin je het beste kan gebruiken? Wij helpen je graag verder!

Periodieke rapportage

Ontvang periodiek een rapportage met de verrichte werkzaamheden, uptime, backups, prestaties, beveiliging en het aantal dagelijkse bezoekers.

Volledig in controle

Zowel de WordPress core, WooCommerce, het thema en de plugins worden periodiek gecontroleerd door ons geüpdatet. Gaat er iets verkeerd, dan komen wij in actie om het op te lossen.

Altijd een backup

Maak je nooit meer zorgen of er wel een backup is van jouw data. Wij maken tot een half jaar terug back-ups en meerdere keren per dag.

Live staging

Wil je een nieuwe functie uittesten op je shop? Maak eenvouding een live staging omgeving aan met Installatron in 3 klikken.

Onze oplossing, voor jou.

Met onze WooCommerce hosting pakketten profiteer je  van de snelste hosting in de markt. Bij onze Managed pakketten verzorgen wij ook periodiek het onderhoud, de optimalisatie en beveiliging van je WooCommerce shop.

Starter

Voor startende webshops

€39,95

/maand

Hosting specificaties:

Snelheid:

Opslag:

10GB NVMe

Werkgeheugen:

1GB

Websites:

Max. 1

Managed specificaties:

Managed WooCommerce extra’s:

Extra’s:

Starter

Voor startende webshops

€14,95

/maand

Hosting specificaties:

Snelheid:

Opslag:

10GB NVMe

Werkgeheugen:

1GB

Websites:

Max. 1

Extra’s:

over-ons-2

Bereikbaar én behulpzaam

Met behulp van ons Help Center begeleiden we je bij elke stap. Kom je er even niet uit? Dan staan we voor je klaar.

Bij Surver bieden we échte service & support, 7 dagen per week. Heb je vragen voor ons? Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.

Scroll naar top