Je website in verschillende talen

Wil je ook internationale bezoekers aantrekken voor jouw website? Laat je website gemakkelijk door ons vertalen en bereik mensen van over de hele wereld. We bieden vertalingen in de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees en Italiaans. Heb je interesse in een andere taal? Neem contact op voor een offerte op maat. 

Hoe vertalen jullie mijn website?

Om je website te kunnen vertalen moeten we eerst een vertaalplugin installeren en goed instellen. Daarna kunnen we met een automatische vertaalmachine het grootste gedeelte van je website vertalen. Mocht het nodig zijn dan kan je de vertaalde tekst nog laten nalopen door een mens zodat alles 100% klopt, in elke taal.

Website vertaalbaar maken

Eerst moeten we je website geschikt maken om deze te vertalen. Hiervoor installeren we een plugin en zorgen ervoor dat deze goed is ingesteld.

Automatische vertaling

Een website vertalen kost normaal veel tijd. Het grootste gedeelte van de vertaling doen we automatisch door DeepL te gebruiken een op AI gebaseerde vertaalmachine.

Handmatige controle

Een automatische vertaling is natuurlijk snel en makkelijk, maar een handmatige controle door een mens geeft je de zekerheid dat het 100% klopt.

Verschillende talen

We bieden standaard 7 talen aan: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees en Italiaans. Wil je nog een andere taal zoals Chinees of Russisch? Neem contact met ons op.

Website vertaalbaar maken

Business vertaling

Opstartkosten voor het vertaalbaar maken van een enterprise website (groot blog, grote webshop).

  • Opzetten van vertalingsplugin
  • Taalwisselaar toevoegen
  • Maximaal 7 talen

299,-

eenmalig

Professional vertaling

Opstartkosten voor het vertaalbaar maken van een business website (bedrijfswebsite, blog, kleine webshop).

  • Opzetten van vertalingsplugin
  • Taalwisselaar toevoegen
  • Maximaal 5 talen

199,-

eenmalig

Personal vertaling

Opstartkosten voor het vertaalbaar maken van een personal website (kleine bedrijfswebsite, zzp’er etc).

  • Opzetten van vertalingsplugin
  • Taalwisselaar toevoegen
  • Maximaal 3 talen

99,-

eenmalig

59,-

per jaar

Vertaaldiensten

Eénmalig vertalen

Laat je website éénmalig vertalen. Handig voor kleine website en bedrijfswebsites waarbij nooit/soms content wordt toegevoegd.

20,-

per 10.000 karakters
(ongeveer 2000 woorden)

Continue vertaling

Heb je een blog of webshop waarbij vaak nieuwe content op de site wordt geplaatst? Bij continue vertaling wordt nieuwe content automatisch vertaald en online gezet. Makkelijk en zonder zorgen alles in de juiste taal. 

10,-

per maand
(per 20.000 karakters)

Vertalingscontrole

5 cent per woord oid?

Veelgestelde vragen

Zijn automatische vertalingen wel goed?

Ja, indien we de score niet gelijk aan of beter krijgen dan de gegarandeerde performance op GTmetrix (testlocatie Londen), dan hoef je daar niet voor te betalen. De kosten zijn enkel voor wat we wel kunnen garanderen. Gebruik je veel tracking scripts of externe code, dan kun je ons van tevoren contacten over de snelheid die we in jouw geval kunnen garanderen.

Kan ik ook zelf vertalingen toevoegen of wijzigen?

Deze kunnen we niet optimaliseren, omdat wij hier geen toegang toe hebben. Afhankelijk van de optimalisatie herschrijven we de links echter wel en verplaatsen we de resources zodat ze lokaal geladen worden. Dat is voor de performance het beste. Indien je meerdere tracking scripts gebruikt vervalt de minimale snelheid-garantie, echter zal je website nog steeds extreem veel sneller zijn. Tevredenheid gegarandeerd.