WordPress beveiliging

Voorkom een gehackte site!
wordpress-gehackt-2

Experts in WordPress beveiliging

Een veilige site is tegenwoordig heel belangrijk. Websites worden constant aangevallen door hackers en dus ook vaak gehackt. Dit kan niet alleen je website schaden, maar ook je bedrijf. Je bent zelfs wettelijk verplicht om de data van je bezoekers en klanten goed te beveiligen, doe je dit niet dan kan dit als nalatigheid worden gezien.
Surver is de expert in WordPress beveiliging en wij kunnen je helpen om een gehackte site te voorkomen.

Welke beveiliging passen jullie toe?

WordPress

We scannen de site op mogelijke zwakken plekken en updaten de site als dat nodig is. We passen een aantal WordPress maatregelen toe die veelvoorkomende hacks voorkomen. Ook installeren we een firewall en scanner.

Server

We controleren hoe de website gehost is en bekijken per situatie welke beveiligingsmaatregelen we kunnen doorvoeren op server niveau. Ook beveiligen we de database en bestanden.

Accounts & wachtwoorden

Alle accounts en wachtwoorden worden gecontroleerd en indien nodig aangepast.

Toekomstige beveiliging

Beveiliging en hacks veranderen continu. Daarom geven we tips en tricks over hoe je toekomstige hacks kan voorkomen.

Onze pakketten

Managed pakket

Stap over naar onze Surver en wij zorgen dat je website doorlopend beveiligd is.

19,95

Vanafprijs /maand

Eénmalig beveiligen

Binnen 24 uur je website beveiligd.

129,-

Heb je een vraag of wil je een offerte op maat?

Wil je meerdere websites beveiligen of heb je een specifieke vraag voor ons? Neem contact met ons op of dien een terugbelverzoek in. We helpen je graag verder!

600+

Sinds 2017 hebben wij al ruim 600 websites preventief beveiligd.

24 uren

De termijn waarbinnen wij je website beveiligd opleveren.

5 sterren

Vijf sterren service! Onze klanten zijn tevreden met onze dienstverlening.

Het is niet niks als je WordPress site gehackt wordt! Waarschijnlijk vraag je je af wat er aan de hand is, of je site nog hersteld kan worden en wie je erbij kan helpen. Bij Surver hebben we alle tools in huis om je website professioneel en snel te herstellen.

Boy Smeets - Surver Support

Veelgestelde vragen

Dat is natuurlijk mogelijk. Op internet is er veel informatie over te vinden. Het kost je waarschijnlijk veel meer tijd dan als wij je site beveiligen. Niet dat we twijfelen aan je technische achtergrond, maar meer omdat wij de ervaring, expertise en tools in huis hebben om je website optimaal te beveiligen. Dat allemaal voor een redelijke prijs.

Wij beveiligen alleen WordPress websites. Websites die in andere systemen zijn gebouwd kunnen wij ook beveiligen, maar niet voor het scherpe tarief van €139. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dat is zeker mogelijk! Best om hiervoor direct contact met ons op te nemen via support@surver.nl zodat wij een inschatting van de werkzaamheden kunnen maken en je een offerte kunnen toesturen.

Dat is zeker mogelijk! Best om hiervoor direct contact met ons op te nemen via support@surver.nl zodat wij een inschatting van de werkzaamheden kunnen maken en je een offerte kunnen toesturen.

Absoluut niet! Voor éénmalig €129 beveiligen we je website.

Op onze “Beveiligen”-service geven wij 90 dagen garantie. Mocht je website binnen die periode gehackt worden, wordt het probleem volledig kosteloos door ons opgelost.