Website gehackt?

Geen probleem! Wij maken je WordPress site schoon zodat je in no-time weer online bent.

wordpress-gehackt-2

Gehackte website repareren

Is je WordPres site gehackt? Geen nood, wij kunnen elke gehackte WordPress website schoonmaken en weer online krijgen. Bij Surver hebben we jaren ervaring met WordPress en het schoonmaken en beveiligen van gehackte websites.

Wil je zeker weten dat je website nooit meer wordt gehackt? Stap dan over naar Surver en wij verzorgen de verhuizing, beveiliging, hosting en het onderhoud van jouw WordPress website. 

Jarenlange ervaring

Bij Surver hebben we jaren ervaring met WordPress. Tot nu toe hebben we elke website schoon kunnen maken. 

Uitstekende service

Gedurende het hele proces houden we je op de hoogte van de voortgang. Wij reageren altijd zeer snel op vragen.

Niet goed geld terug

Lukt het ons niet om de website schoon te maken? Dan krijg je gewoon het betaalde bedrag terug. 

Snelle weer online

Binnen 24 uur maken we je website schoon en is je website weer online.

Rapportage

Naderhand krijg je van ons een rapportage met de gevonden hacks en de uitgevoerde werkzaamheden.

Garantie

Bij elk pakket geven we 30 of 90 dagen garantie. Stap je over naar een Managed pakket bij Surver dan bieden we een 100% hack vrij garantie.

Trots op onze 5-sterren rating

5/5

Lees onze reviews op

Hoe wij een gehackte website schoonmaken

1. Dienst bestellen

Kies het pakket dat het beste past bij je wensen. Heb je advies nodig, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Na je bestelling kunnen we direct voor je aan de slag!

2. Inloggegevens aanleveren

Na het plaatsen van de bestelling vul je ons reparatieformulier in. Daarbij vul je de inloggegevens van de hosting omgeving en WordPress in. In de tussentijd is onze helpdesk bereikbaar voor vragen.

3. Controle gegevens

Voor dat we kunnen beginnen controleren we alle inloggegevens, mochten we meer informatie nodig hebben dan nemen we direct contact met je op.

4. Opschonen site

We gaan voor je aan de slag! De komende 24 uur scannen we je website en verwijderen we de malware. Naar wens wordt je website ook beveiligd.

5. Opstellen rapportage

Nadat we de website hackvrij hebben gemaakt stellen we een rapport op waarin alle  informatie omtrent de hack, beveiligingsmaatregelen en tips duidelijk uiteengezet worden.

6. Oplevering

Na oplevering zijn we altijd bereikbaar voor vragen. Ook adviseren we je graag over onze managed pakket, volledig vrijblijvend.

Onze pakketten

Managed pakket

Doorlopend schoon en beveiligd

19,95

Vanafprijs /maand

Schoon & veilig

Hack vrij en éénmalig beveiligd

229,-

Schoon

Malware verwijderd in no-time

129,-

Heb je een vraag?

Heb je meerdere websites die gehackt zijn of heb je een specifieke vraag voor ons? Neem contact met ons op of dien een terugbelverzoek in. We helpen je graag verder!

600+

Sinds 2017 hebben wij al ruim 600 websites kunnen herstellen.

24 uren

De termijn waarbinnen wij je website weer schoon opleveren.

5 sterren

Vijf sterren service! Onze klanten zijn tevreden met onze dienstverlening.

Het is niet niks als je WordPress site gehackt wordt! Waarschijnlijk vraag je je af wat er aan de hand is, of je site nog hersteld kan worden en wie je erbij kan helpen. Bij Surver hebben we alle tools in huis om je website professioneel en snel te herstellen.

Boy Smeets - Surver Support

Veelgestelde vragen

Misschien heb je het al geprobeerd, maar het kan heel moeilijk zijn om een website weer helemaal schoon te krijgen. Wij hebben veel ervaring met WordPress en het verwijderen van malware, daarom raden we je aan het door een professional te laten oplossen.

Wij geven korting als er meerdere websites zijn gehackt. Je kan het beste contact met ons opnemen via support@surver.nl zodat wij je een offerte op maat kunnen toe sturen.

Jazeker! Wij kunnen alle WordPress sites schoonmaken. 

Absoluut niet! Vanaf éénmalig 129,- (excl. BTW) wordt de hack door ons opgelost. Lukt het onverhoopt toch niet krijgt je netjes je geld terug.

Op onze Schoonmaken & Beveiligen -pakket geven wij 90 dagen garantie. Mocht je website binnen die periode opnieuw gehackt worden dan wordt het probleem volledig kosteloos door ons opgelost.

De beste manier is om een veilige hosting partij uit te kiezen en je website goed te laten onderhouden. Surver biedt betaalbare WordPress totaalpakketten waarbij jij je geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging, hosting of snelheid van je website. Bij Surver garanderen wij een veilige en onderhoudsvrije website 365 dagen per jaar. Kijk hier voor een overzicht van onze Managed WordPress pakketten.

Hulp nodig? Neem contact op!

Heb je meerdere websites die gehackt zijn of heb je een specifieke vraag voor ons? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een scan aan. We helpen je graag verder!

Scroll naar top