WordPress hosting

Met de WordPress hosting pakketten van Surver ben je verzekerd van optimale prestaties, de hoogst mogelijke uptime en beste support van onze WordPress experts.

Personal

Optimaal voor persoonlijke websites en landingspagina’s

€7,95

/maand

Hosting specificaties:

Snelheid:

Opslag:

5GB NVMe

Werkgeheugen:

512MB

Websites:

Max. 1

Extra’s:

Starter

Voor starters, bloggers en professionals

€14,95

/maand

Hosting specificaties:

Snelheid:

Opslag:

10GB NVMe

Werkgeheugen:

1GB

Websites:

Max. 2

Extra’s:

Professional

Voor basis zakelijke websites en webshops

€24,95

/maand

Hosting specificaties:

Snelheid:

Opslag:

20GB NVMe

Werkgeheugen:

2GB

Websites:

Max. 4

Extra’s:

Business​

Voor grote zakelijke websites en webshops

€49,95

/maand

Hosting specificaties:

Snelheid:

Opslag:

20GB NVMe

Werkgeheugen:

4GB

Websites:

Max. 8

Extra’s:

Altijd inbegrepen

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste pakket?
Klik hier voor de technische specificaties, of vraag ons team om hulp.

Standaard inbegrepen in elk pakket

De hosting pakketten bij Surver zijn erg uitgebreid. Zo garanderen wij niet alleen de snelste laadtijden, maar bieden ook handige tools die niet alleen de werking van je site verbeteren, maar je ook veel tijd besparen.

WordPress toolkit

Installeer, kloon of wijziging WordPress installaties binnen een handomdraai. Technische kennis is bij Surver geen vereiste.

Automatische backups

Twee keer per dag maken wij een backup van al je bestanden, e-mails en databases; naar wens eenvoudig en snel terug te plaatsen via je account.

Malware scanner

Onze servers zijn beveiligd met meerdere firewalls. Ook checken wij dagelijks elke site op malware. Bij Surver ben je dus 100% verzekerd van een veilige en beveiligde website.

LiteSpeed Cache

De best beschikbare caching oplossing in de markt, volledig kosteloos beschikbaar voor jou. Sneller dan WP Rocket, Varnish en W3 Total Cache.

Optimalisatie tools

Optimaliseer alle afbeeldingen in je WordPress installatie op server niveau, in één klik, zonder verlies van kwaliteit.

Altijd opzegbaar

Geen lange contracten. Bij Surver betaal je naar wens per maand en kun je ook per maand opzeggen. Daarbij mag je onze pakketten ook twee weken lang kosteloos uitproberen.

Wat maakt Surver anders?

Op ons kun je bouwen. Wij staan voor de beste webhosting, geoptimaliseerd voor WordPress. Kom je er even niet uit, dan staan onze ervaren specialisten voor je klaar; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

  • De snelste hosting
  • Altijd een backup
  • Hosting support

Het aantal bestellingen op je website, afgezet tegen het aantal bezoekers, stijgt enorm als je website snel laadt. Dit in tegenstelling tot een trage website, waarbij meer dan 40% van de bezoekers de site verlaat wanneer die er langer dan drie seconden over doet om te in te laden.

LiteSpeed webservers

Bij Surver begrijpen we het belang van een snelle site. Onze nieuwste generatie Litespeed webservers zijn ingericht voor maximale performance, om zo jouw WordPress website of WooCommerce shop zo snel mogelijk te maken.

LiteSpeed Cache

Verder zijn onze pakketten standaard uitgerust met de LiteSpeed Cache tool; de best beschikbare caching oplossing in de markt. Deze tool maakt het gebruik van losse caching plugins zoals WP Rocket, W3 Total cache of WP Fastest Cache bij Surver totaal overbodig.

Dagelijkse backup

Elke dag maken wij twee keer een backup van al je bestanden, databases, mailaccounts en DNS records. Daarbij kun je via onze WordPress toolkit nog apart een backup frequentie instellen voor je WordPress sites.

Verzekerd

Met een retentie periode van 150 dagen ben je bij Surver altijd verzekerd van een werkende versie van je website. Indien nodig, kun je in enkele klikken een backup van je site terugplaatsen via het cPanel controlepaneel. Mocht je er even niet uitkomen, dan staan wij natuurlijk klaar om je te helpen.

Uitgebreide backup

Tegen vergoeding is het ook mogelijk de backup functionaliteit uit te breiden. Via onze SiteStream tool bieden wij live backups, staging en merging aan, met een retentie periode van 365 dagen. Kijk hier voor meer informatie over SiteStream.

Door al het WordPress werk bij één partij in te kopen kan je snel schakelen en worden problemen snel opgelost. Surver weet hoe je een snelle website of webshop bouwt die goed draait op de LiteSpeed infrastructuur.

WordPress aanpassingen

Onze WordPress experts helpen je graag met kleine of terugkerende aanpassingen van je WordPress site. Onze vaste klanten hebben de mogelijkheid uren maandelijkse in te kopen of als strippenkaart. Hiermee krijg je korting en hoef je niet elk uurtje los te factureren. Kijk hier voor meer informatie.

Ontwerp & ontwikkeling

Surver ontwerpt en ontwikkelt ook websites. Van kleinere landingpages op basis van een template tot grote websites en webshops die op maat zijn ontworpen en ontwikkeld. We adviseren je graag over de mogelijkheden en welke oplossing het beste resultaat zal behalen. Kijk hier voor meer informatie.

Onverslaanbaar snel

Op onze LiteSpeed webserver is jouw WordPress website op zijn best. Al onze pakketten worden verder ook standaard opgeleverd met de LiteSpeed Cache – tool waarmee pagina’s in een ongekende snelheid kunnen worden uitgeladen.

Bij Surver bieden we verder ook de snelst mogelijke vorm van opslag; NVMe. Tot wel 30x sneller dan reguliere opslag, en 7x sneller dan SSD. WordPress host je gegarandeerd nergens sneller dan bij ons.

Geoptimaliseerd voor WordPress

Niet alleen de support, maar ook onze servers zijn volledig geoptimaliseerd voor WordPress. Jouw website draait bij ons stabieler, sneller en veiliger. De meeste optimalisatie tools draaien wij ook op server niveau, zodat jij je installatie niet hoeft te overladen met backup-, caching- en andere optimalisatie plugins.
WordPress zonder zorgen
over-ons-2

Hulp waar nodig

Met behulp van ons Help Center begeleiden we je bij elke stap. Kom je er even niet uit? Dan staan we voor je klaar.
Bij Surver bieden we échte service & support, 7 dagen per week. Heb je vragen voor ons? Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

Veelgestelde vragen

Natuurlijk! Heb je vragen over onze pakketten, of ben je benieuwd welke dienst het beste past bij jouw wensen? Bij Surver zijn we dagelijks bereikbaar per mail of chat. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen en dan nemen we telefonisch contact met je op wanneer jou dat uitkomt.

Jazeker! Via onze WordPress toolkit en uitgebreide handleidingen kun je eenvoudig en snel je website verhuizen naar Surver. Ook bieden we kosteloos een e-mail import tool aan die je kunt gebruiken voor het importeren van je mails en mappenstructuur. Mocht je er even niet uitkomen, dan helpen we je graag!

Binnen elke WordPress hosting pakket kun je een ongelimiteerd aantal e-mailaccounts aanmaken, volledig kosteloos. Via onze webmail kun je overal ter wereld snel en eenvoudig mails beantwoorden. Het is ook mogelijk een koppeling te maken met Apple mail of Outlook. Ben je verhinderd, stel dan eenvoudig een out-of-office in met of zonder einddatum.

Het is op elk gewenst moment mogelijk om je WordPress hosting pakket op te schalen, of te downscalen. Neem hiervoor contact op met ons team en we de up-of downgrade direct voor je in orde.

Zeker! Van elk WordPress hosting pakketten maken wij minstens 2 maal per dag een backup, van zowel je site, mailaccounts, databases en DNS-records. Deze backups kun je zelf herstellen wanneer je maar wil. Mocht je hulp nodig hebben dan helpen we je natuurlijk graag!

Bij Surver werken we bij onze WordPress hosting diensten niet met contracten of onduidelijke afspraken. De contractperiode is dan ook gelijk aan de facturatie periode, waarbij je het abonnement op ieder gewenst moment kunt opzeggen, zonder opzegtermijn.

Jazeker! Bij Surver kun je 14 dagen volledig vrijblijvend én kosteloos gebruik van onze WordPress hosting pakketten. 2 dagen vóór de verloopdatum nemen we telefonisch contact met je op en kijken we samen of je tevreden bent met onze dienstverlening. Pas daarna zullen wij de facturatie periode voor je activeren.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct de inloggegevens van het cPanel controlepaneel. Mocht je een nieuwe domeinnaam geregistreerd hebben dan duurt het gemiddeld 1 a 2 uren voordat alle DNS servers wereldwijd het domein doorsturen naar je webhosting pakket.

Eerlijk? Waarom niet! Bij Surver combineren we de snelste NVMe opslag met LiteSpeed geoptimaliseerde servers en caching, met top-noch support; 24/7. Benieuwd? Maak 14 dagen volledig kosteloos gebruik van onze pakketten en beslis daarna pas of we het waard zijn.

Wat klanten van Surver vinden

Martijn Scholten

Surver is top! Ze reageren snel, goed en geduldig. Hosting is snel. Denken goed mee bij problemen (had last van gehackte websites en dergelijke). Aanrader!

5/5

Sabine Hermans

Wat een onwijs fijn team! Binnen 5 minuten was mijn domeinnaam geregistreerd en mailaccount opgezet. Daarnaast, denken ze graag met je mee en geven ze super goede adviezen!

5/5

Koen Zwarts

Mijn overstap naar Surver is vlekkeloos verlopen. Het contact, zowel telefonisch als per e-mail, is altijd prettig en feilloos. Wensen worden direct behandeld en vriendelijk bevestigd als eraan voldaan is. In één woord: onberispelijk!

5/5

Bekijk meer reviews op

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.

Scroll naar top