WordPress hosting

Richt je volledig op jouw WordPress website en bedrijfsvoering en laat de technische kant aan ons over. Bij Surver maken we gebruik van de snelste NVMe SSD servers met geïntegreerde LiteSpeed caching technologie. Geniet van de laatste software updates, PHP-versies, optimale beveiliging en een klantvriendelijke cPanel omgeving. Zelf backups maken? Niet nodig! Om de 2 uur maken wij een backup van je site. Of je nu kiest voor een Personal Surver pakket of voor één van onze Enterprise pakketten; wij plaatsen jouw WordPress website op een gegarandeerd snelle en veilige server!
Speed A line styled icon from Orion Icon Library.

Snelheid

4 op de 10 bezoekers verlaat een website vroegtijdig als de website langer dan 3 seconden doet over het laden. We gebruiken NVMe SSD’s en LiteSpeed caching om dit te voorkomen.
Lock Database A line styled icon from Orion Icon Library.

Beveiliging

Al onze servers zijn beveiligd met een web application firewall die je WordPress website beschermt tegen hackers. Verder maken we gebruik van pro-actieve monitoring en scannen wij jouw WordPress website dagelijks op malware om zo hacks te voorkomen. Wel zo veilig!
Reload A line styled icon from Orion Icon Library.

Up-to-date

Wij voorzien ons servers continu van de laatste updates en php-versies. Hiermee garanderen wij een stabiele en veilige omgeving voor jouw website. Verder leveren wij elk hosting account op met de laatste versie van het gebruiksvriendelijke cPanel.

NVMe SSD servers

Dé nieuwste generatie opslag. Als één van de eerste in de markt introduceren wij NVMe SSD opslag waarmee jouw WordPress website in recordtijd inlaadt. Bij NVMe zijn de lees en schrijftijden van data tot 30 keer sneller dan reguliere opslag, en tot 7x sneller dan SSD.

LiteSpeed Cache

LiteSpeed Cache voor WordPress is een alles-in-één caching-plugin die jouw website nóg sneller maakt. Het biedt caching op serverniveau en afbeelding-optimalisatie en werkt naadloos samen met WordPress. LiteSpeed Cache onderscheidt zich van andere caching plugins door caching op serverniveau toe te passen.
wordpress-hosting-3

cPanel

Elk hosting account wordt bij Surver kosteloos opgeleverd met een cPanel-account. Hiermee kun je eenvoudig zelf alle aspecten van je account beheren; FTP, applicaties, PHP-versies, databases, SSL-certificaten, e-mailaccounts en nog veel meer!

Backups

Om het uur maken we een backup van al jouw bestanden, databases en e-mailaccounts die je gemakkelijk zelf kunt terugplaatsen via jouw cPanel-account. Dataverlies hoort bij Surver tot het verleden!

SSL

Gratis SSL certificaten voor al jouw websites. Met een versleutelde verbinding zorgen wij ervoor dat al jouw data privé blijft. Wij stellen SSL certificaten graag voor u in.

Ongelimiteerd

Bij Surver stellen we geen grenzen aan het aantal FTP-accounts, databases, e-mailaccounts en subdomeinen. Voor de NVMe SSD schijfruimte hanteren we eerlijke tarieven tegen redelijke grenzen.

SSH & WP CLI

Ben je developer en wil je gemakkelijk(er) toegang tot de server? Dit kan bij ons gemakkelijk via SSH. Om WordPress development nóg gemakkelijker te maken kan je ook gebruik maken van WP CLI.

Installatron

Makkelijk een nieuwe versie van WordPress installeren, clonen en migreren met Installatron. Lukt het niet, dan doen wij het toch voor je?
wordpress-hosting-4

Persoonlijke support

Kom je er toch niet uit met je hosting account of WordPress site? Raadpleeg onze handleidingen, stuur ons een mailtje of chatbericht. Wij staan dagelijks voor je klaar om jouw WordPress vragen te beantwoorden.