Hoe en waarom is Surver opgericht?

Surver werd in 2017 opgericht met maar één simpel doel: het leven van duizenden ondernemers met een WordPress website makkelijker maken! We zijn trots op wat we tot nu toe bereikt hebben – en dit is nog maar het begin! We zijn al jaren actief in de webdesign branche en hebben samen honderden websites mogen opleveren. Maar als het op hosting en onderhoud van websites aankwam, hebben we altijd negatieve ervaringen. Dealen met verschillende partijen, systemen én standaarden. 

Bij onze klanten bestond er vaak onduidelijkheid over hun website. Waar kan ik de content aanpassen, hoe maak ik een nieuw e-mailadres aan of hoe update ik een plugin? Vaak is de klant ook niet op de hoogte waar hun site gehost en onderhouden wordt. Zeker niet als hun designer het op een dag voor gezien houdt. Juist daar ontstond de vraag naar één systeem waar wij onze klanten kunnen helpen met alle aspecten die komen kijken bij het opzetten van een WordPress website, het onderhoud, support en hosting.

Surver is opgezet om één aanspreekpunt te zijn voor onze klanten. Wij willen het hebben van een website zo makkelijk mogelijk maken. Als klant van Surver hoef je je geen zorgen te maken, wij zorgen voor jouw website!

Waar komt de naam Surver vandaan?

Service

Snelle en goede service is waar het om draait bij Surver. Wij willen dat onze klanten tevreden zijn en dat ze Surver voor alles kunnen inschakelen omtrent hun WordPress website. Surver onderhoudt continu contact met zijn klanten waardoor veel vragen gelijk beantwoord kunnen worden en er geen problemen ontstaan.

Support

Ondersteuning en onderhoud zijn bij een website zeer belangrijk. Normale hostingbedrijven zijn weinig pro-actief en bieden vaak geen ondersteuning op de gebouwde website. Surver biedt juist die ondersteuning bij WordPress websites waardoor de websites veiliger, sneller en beter werken.

Server

Websites draaien natuurlijk op een server. Onze servers zijn modern, snel en veilig. Surver wil altijd het beste voor zijn klanten, dit bereiken wij door continu de servers en software te onderhouden en indien nodig te upgraden.

Surfen

Je kan op het internet surfen of op de golven. Het surfen naar de websites van onze klanten moet zo goed mogelijk gebeuren, wij garanderen dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken. Surfen op de golven staat voor vrijheid en je geen zorgen hoeven maken, dat is wat wij voor onze klanten willen bereiken.

Wie zijn jullie?

Wij zijn Boy en David, de oprichters van Surver. Allebei al jaren werkzaam in de wereld van websites, webdesign en WordPress. Nadat we onze krachten hadden gebundeld met Surver ging het snel. We hosten, onderhouden en bouwen websites WordPress voor voornamelijk zakelijke partijen. 

Surver biedt ons de mogelijkheid om zoveel mogelijk bedrijven te helpen hun doelstellingen te behalen op het internet. Van bedrijfswebsite tot webshop, wij hebben de expertise in huis.