nieuws-telefonische-support

Nu ook telefonisch bereikbaar

Telefonische support is in de hosting branche niet altijd vanzelfsprekend. Bij Surver wel, vanaf vandaag!

Sinds onze oprichting kun je bij Surver dagelijks terecht voor vragen en advies, zowel per mail als per chat. Zoals je van ons gewend bent reageren we daar erg snel, gemiddeld binnen 20 minuten. Toch kan het af en toe handig zijn om te bellen om te sparren over een oplossing of probleem.

Onze telefonische helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 18:00. Het kan gebeuren dat we – omwille van de drukte – je telefoontje niet meteen kunnen beantwoorden maar we bellen je dan terug zodra één van onze werknemers beschikbaar is.

We zijn bereikbaar op +31 (0)20 244 16 89.

Mocht je vragen hebben voor ons dan horen we dat natuurlijk graag!

Deel dit bericht:
LinkedIn
Twitter
Facebook
Email
WhatsApp

Meer nieuws van Surver

Prijswijzigingen voor enkele diensten

Zoals bij veel andere bedrijven hebben de stijgende kosten een zeer grote impact op de bedrijfsvoering. Dit jaar zien we de grootste stijging ooit op de inkoopprijzen van energie, hardware en licenties.

Surver statuspagina

De afgelopen week hebben we een gloednieuw status systeem opgezet, waarop alle aankomende onderhoudsmeldingen en lopende storingen gemeld zullen worden.

Surver lanceert nieuwe website

Vandaag is het eindelijk zover! Sinds enkele maanden zijn we druk bezig geweest met het opbouwen van een volledige nieuwe website.

Scroll naar boven