"Wij bestaan simpelweg omdat we het leven van duizenden ondernemers met een WordPress site makkelijker maken!"

Sinds 2017 zijn we actief in de hosting branche met één simpel doel: het leven van duizenden ondernemers met een WordPress website makkelijker maken. We zijn trots op wat we tot nu toe bereikt hebben – en dit is nog maar het begin! We zijn al jaren actief in de webdesign branche en hebben samen honderden websites mogen opleveren. Maar als het op hosting en onderhoud van websites aankwam, hadden we vaak negatieve ervaringen. Omgaan met verschillende partijen, systemen én standaarden.

Bij onze klanten bestond er vaak onduidelijkheid over hun website. Waar kan ik de content aanpassen, hoe maak ik een nieuw e-mailadres aan of hoe update ik een plugin? Vaak is de klant ook niet op de hoogte waar hun site gehost wordt en wie de site onderhoudt. Zeker niet als hun designer het op een dag voor gezien houdt. Juist daar ontstond de vraag naar één systeem waar wij onze klanten kunnen helpen met alle aspecten die komen kijken bij het opzetten van een WordPress website, het onderhoud, support en hosting.

Surver is opgezet om één aanspreekpunt te zijn voor onze klanten. Wij willen het hebben van een WordPress website of webshop zo makkelijk mogelijk maken. Als klant van Surver hoef je je geen zorgen te maken, wij zorgen voor jouw website!

Zorgeloos hosten, elke dag weer.

Met meer dan 12 jaar hosting- en WordPress- ervaring weten wij wat nodig is om een WordPress site of shop snel, stabiel en veilig te hosten. Onze oplossingen zijn gebouwd voor performance, betrouwbaarheid en veiligheid van al jouw data.

De snelste hosting

Maak een eind aan je trage WordPress website. Bij Surver bieden we de nieuwste vorm van hosting; LiteSpeed servers met snelle NVMe SSD opslag, volledig geoptimaliseerd voor WordPress. Met deze opzet komen jouw bezoekers gegarandeerd op een snelle website. Altijd.

Wij denken in oplossingen

Bij veel hostingbedrijven zit de klantenservice verstopt achter onduidelijke handleidingen, chatbots of een lijst met veelgestelde vragen. Bij Surver werken we met échte mensen. Ervaren supportmedewerkers die altijd bereikbaar zijn per mail of chat en je gegarandeerd snel verder helpen met je hosting of WordPress vraag.

WordPress experts

Het bieden van snelle, deskundige hosting- en WordPress support is onze eerste prioriteit. Geen ingestudeerde antwoorden of onduidelijke handleidingen, maar een gepassioneerd team van WordPress experts die elke dag klaar staan om je verder te helpen; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

Veilig en beveiligd

Onze servers en firewalls zijn volledig geoptimaliseerd en geconfigureerd voor WordPress. Elke site wordt in een geïsoleerde container geplaatst en doorlopend gemonitord op malware. We beveiligen je site pro-actief zodat je beter slaapt ’s nachts.

Tijdsbesparende tools

Beheer en ontwikkel je WordPress websites nog efficiënter bij Surver. Dankzij premium tools zoals cPanel, een WordPress toolkit, WordPress onderhoud & beheer bespaar je jezelf niet alleen tijd, maar ook veel geld.

Eerlijke prijs

De beste hosting en service voor de beste prijs, dat is waar wij voor staan. Door alle hosting- en WordPress- ervaring binnen ons team weten wij precies wat te doen, wat maakt dat we jouw probleem vakkundig en snel kunnen oplossen.

Bereikbaar én behulpzaam

Het bieden van snelle, deskundige hosting- en WordPress ondersteuning is onze eerste prioriteit. Geen ingestudeerde antwoorden of onduidelijke handleidingen, maar een gepassioneerd team van hosting- en WordPress- experts die elke dag klaar staan om je verder te helpen; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

Reviews van onze klanten

Surver wordt gewaardeerd met 4.9/5 sterren op basis van honderden beoordelingen die door onze klanten zijn geplaatst op Google, Webhosters, Hostingvergelijker en Trustpilot.

Scroll naar boven