Reseller WordPress hosting

Verkoop WordPress hosting aan jouw klanten, wij verzorgen de technische kant.

20 credits

Maandprijs op basis van 20 credits.

119,95

/maand

Specificaties

40 credits

Maandprijs op basis van 40 credits.

199,95

/maand

Specificaties

80 credits

Maandprijs op basis van 80 credits.

319,95

/maand

Specificaties

+20 credits

Maandprijs op basis van 20 extra credits.

79,95

/maand

Specificaties

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste pakket?
Kijk hieronder voor de uitgebreide specificaties, of vraag ons team om hulp.

Standaard inbegrepen bij elk pakket

Elk account wordt compleet geleverd met snelle LiteSpeed hosting, ingebouwde caching en optimalisatie tools, als ook met een ongelimiteerd aantal mailaccounts, forwarders, FTP-accounts en databases.

De beste support. Echt!

Premium performance

Veiligheid

Volledig whitelabel

Beheertools

Ook voor developers

Wat maakt Surver anders?

Op ons kun je bouwen. Wij staan voor de beste webhosting, geoptimaliseerd voor WordPress. Kom je er even niet uit, dan staan onze ervaren specialisten voor je klaar; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

  • Uitmuntende service
  • De snelste webhosting
  • Veilig & beveiligd
  • Proefpakket

Team Surver bestaat enkel uit gepassioneerde WordPress professionals. Dit vertaalt zich niet alleen in dé constante zoektocht naar beste hosting oplossing in de markt, maar ook in het leveren van kwaliteitsvolle service.

Onze mensen werken dag in dag uit met WordPress en krijgen regelmatig training om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwste tools. Bij ons ben je dus verzekert van een antwoord op jouw vraag, of een oplossing voor je probleem. In de meeste gevallen pakken we jouw verzoek ook zelf op, in plaats van je door te sturen naar een online handleiding waar je het zelf mag uitzoeken.

Het aantal bestellingen op je website, afgezet tegen het aantal bezoekers, stijgt enorm als je website snel laadt. Dit in tegenstelling tot een trage website, waarbij meer dan 40% van de bezoekers de site verlaat wanneer die er langer dan drie seconden over doet om te laden.

Bij Surver begrijpen we het belang van een snelle site. Onze nieuwste generatie Litespeed webservers met NVMe opslag zijn ingericht voor maximale performance om jouw WordPress website of WooCommerce webshop zo snel mogelijk te maken. Verder bieden wij verschillende ingebouwde caching- en optimalisatie tools aan om je site zo goed mogelijk te laten werken.

Standaard maken wij dagelijks van al je data meerdere backups, die je kunt (laten) terugzetten via het cPanel controlepaneel. Al deze data wordt bij ons tot wel 150 dagen bewaard zodat je altijd verzekerd bent van een backup. Natuurlijk bieden we ook de mogelijkheid tot het maken van real-time backups van je WordPress installatie. Handig wanneer je grote werkzaamheden of aanpassingen gaat doorvoeren aan je site.

Verder zijn onze servers beveiligd met meerdere firewalls en scannen we jouw WordPress installatie dagelijks op virussen en malware. Mocht je site gehackt worden dan kun je direct bij ons terecht voor hulp. Bij onze Managed pakketten bieden we zelfs een hack-vrij garantie, waarbij wij alles in het werk stellen om je website veilig te houden. Mocht je site dan toch een keer gehackt worden, dan lossen we het probleem kosteloos voor je op.

We zijn er bij Surver zo van overtuigd dat je WordPress website bij ons beter werkt en sneller laadt dat we je de mogelijkheid bieden om onze pakketten 14 dagen volledig kosteloos en vrijblijvend uit te proberen. Ben je overtuigd dan kun je na deze periode het proefpakket omzetten naar een betaald abonnement.

Verder bieden we bij ons ook de mogelijkheid om te kiezen voor een contract per maand. Zo ontvang je iedere maand een factuur voor de dienst, en kun je altijd opzeggen. Omdat wij geen opzegtermijn hanteren zit je nergens meer aan vast. Opzeggen kan ook eenvoudig via het Surver klanten paneel.

Als je geen gebruik meer wilt maken van onze diensten dan kun je eenvoudig via je account bij ons de verlenging stopzetten. Je contract wordt dan automatisch opgezegd voor de eerstvolgende verleng periode.

Reseller hosting van Surver

Met de whitelabel reseller pakketten van Surver heb je de mogelijkheid om WordPress hosting te verkopen onder je eigen naam. Wij maken gebruik van de nieuwste generatie LiteSpeed webservers, NVMe opslag en ingebouwde optimalisatie tools. Zo kun jij je klanten verzekeren van de snelste laadtijden in de markt.
De technische kant van het verhaal kun je volledig overlaten aan ons. Wij verzorgen de laatste server updates, maken backups van je bestanden, en zijn bereikbaar wanneer je ons nodig hebt.

Hoe werkt het?

De meeste reseller hosting providers laten je enkel meerdere websites per pakket hosten, wat nadelig is voor de stabiliteit en snelheid van je websites. Gevaarlijk is het ook! Alle sites delen dezelfde root waardoor installaties elkaar makkelijk kunnen infecteren bij een hack.
Bij Surver zetten we elke website apart op met als voordeel dat je dedicated resources tot je beschikking hebt en je dus geen last hebt van je digitale buren. Zo draaien je websites snel, veilig en stabiel.

Onze oplossing is dan ook perfect op te schalen naar tientallen, honderden of zelfs duizenden websites, zonder in te leveren op kwaliteit, snelheid of stabiliteit. Onbeperkt doorschalen onder de vleugels van Surver is dus perfect mogelijk.

WordPress reseller hosting
WordPress reseller hosting personal Account
WordPress reseller hosting starter Account
WordPress reseller hosting professional Account
WordPress reseller hosting business Account
WordPress reseller hosting 1 credit
WordPress reseller hosting 2 credits
WordPress reseller hosting 4 credits
WordPress reseller hosting 8 credits

Creditsysteem

Wanneer klanten groeien, groeit ook de behoefte aan meer resources. Binnen onze reseller pakketten bieden we de mogelijkheid om meerdere credits te alloceren aan één account. Zo kun je per account meer werkgeheugen instellen of het aantal CPU’s verhogen.
Dit kan niet alleen handig zijn voor grotere websites, blogs of WooCommerce webshops, maar ook wanneer je voor een website tijdelijk meer bezoekers verwacht tijdens een lopende reclame campagne.

Performance opzet

Vrij om te schalen, waar en wanneer je maar wil. Binnen onze reseller pakketten heb je zelf de mogelijkheid om meerdere Personal accounts op te zetten, of om enkele Starter, Professional of Business accounts te activeren. Alles is mogelijk! Een account aanpassen, kan op ieder moment en is volledig kosteloos. De nieuwe resources zijn direct beschikbaar en er is geen downtime mee gemoeid.
Meer opslag nodig? Via onze manager tool upgrade je een account in 3 klikken van 5GB naar 10GB of 20GB opslag. Altijd handig wanneer je net wat extra opslagruimte nodig hebt.
WordPress reseller hosting credit systeem voorbeeld
WordPress reseller hosting credit systeem voorbeeld
WordPress reseller credit systeem
over-ons-2

Hulp waar nodig

Bij Surver bieden we de snelste WordPress hosting, tijdsbesparende tools en uitmuntende service voor een eerlijke prijs.
Met behulp van onze uitgebreide artikelen begeleiden we je bij elke stap. Kom je er even niet uit, dan staan wij voor je klaar!

Premium support

Bij Surver helpen we je ook graag bij het migreren, beheren en onderhouden van WordPress websites. Ook voor het maken van aanpassingen of het bouwen van nieuwe sites ben je bij ons aan het juiste adres.

WordPress onderhoud & beheer

Buiten de hosting kunnen we bij Surver ook in bulk WordPress websites beheren en onderhouden. We hanteren onderstaande kortingstarieven per account per maand.

WordPress migraties

Naar wens kunnen we ook in bulk WordPress websites voor je migreren naar Surver. Bij elke migratie verzorgen we het overzetten van alle files, databases, DNS, mailaccounts en domeinnaam.

WordPress design & development

Onze WordPress strippenkaarten zijn handig voor iedereen die kleine WordPress werkzaamheden willen laten uitvoeren door een betrouwbare partij. Wij ontwerpen website, ontwikkelen thema’s en plug-ins op maat en kunnen kleine of grote aanpassingen doorvoeren op bestaande WordPress sites.

Product add-ons

Onze reseller pakketten zijn verder ook nog uit te breiden met onderstaande add-ons:

Veelgestelde vragen

Natuurlijk! Heb je vragen over onze pakketten, of ben je benieuwd welke dienst het beste past bij jouw wensen? Bij Surver zijn we dagelijks bereikbaar per mail of chat. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen en dan nemen we telefonisch contact met je op wanneer jou dat uitkomt.

Het is op elk gewenst moment mogelijk om je reseller pakket aan te passen. Je kunt de up- of downgrade rechtstreeks aanvragen via je account bij Surver waarna wij het aantal credits zullen aanpassen.

Dat kan zeker! Binnen onze reseller pakketten heb je zelf de mogelijkheid om meerdere Personal accounts op te zetten, of om enkele Starter, Professional of Business accounts te activeren. Alles is mogelijk! Een account aanpassen, kan op ieder moment en is volledig kosteloos. De nieuwe resources zijn direct beschikbaar en er is geen downtime mee gemoeid.
Elk reseller pakket komt met ruime hoeveelheid NVMe opslag. Deze schijfruimte kun je vrij verdelen over de verschillende accounts. Vrijwel geen enkele reseller heeft ooit meer schijfruimte nodig gehad. Het toepassen van een limiet is echter noodzakelijk om de nodige performance en stabiliteit te kunnen blijven garanderen.
Dat kan zeker! Per account kun je 5, 10 of 20GB alloceren. Buiten de hoeveelheid werkgeheugen en het aantal CPU’s kun je in je eigen hosting aanbod dus ook een onderscheid maken in de hoeveel opslag je beschikbaar wilt stellen voor je klanten.

Bij Surver werken we bij onze reseller hosting diensten niet met contracten of onduidelijke afspraken. De contractperiode is dan ook gelijk aan de facturatie periode, waarbij je het abonnement op ieder gewenst moment kunt opzeggen, zonder opzegtermijn.

Jazeker! Bij Surver kun je 14 dagen volledig vrijblijvend én kosteloos een WordPress hosting pakket uitvoering testen. Op de verloopdatum nemen we contact met je op en kijken we samen of je tevreden bent met onze dienstverlening waarna je vrijblijvend de keuze hebt om een reseller pakket bij ons af te sluiten.

Eerlijk? Waarom niet! Bij Surver combineren we de snelste NVMe opslag met LiteSpeed geoptimaliseerde servers en caching, met top-noch support; 24/7. Benieuwd? Maak 14 dagen volledig kosteloos gebruik van onze pakketten en beslis daarna pas of we het waard zijn.

Wat klanten van Surver vinden

Martijn Scholten

Surver is top! Ze reageren snel, goed en geduldig. Hosting is snel. Denken goed mee bij problemen (had last van gehackte websites en dergelijke). Aanrader!

5/5

Sabine Hermans

Wat een onwijs fijn team! Binnen 5 minuten was mijn domeinnaam geregistreerd en mailaccount opgezet. Daarnaast, denken ze graag met je mee en geven ze super goede adviezen!

5/5

Koen Zwarts

Mijn overstap naar Surver is vlekkeloos verlopen. Het contact, zowel telefonisch als per e-mail, is altijd prettig en feilloos. Wensen worden direct behandeld en vriendelijk bevestigd als eraan voldaan is. In één woord: onberispelijk!

5/5

Bekijk meer reviews op

We helpen je graag

Ben je benieuwd welk pakket het beste past bij je wensen? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag, volledig vrijblijvend.

Start kosteloos

Maak 14 dagen volledig vrijblijvend gebruik van onze pakketten en ontdek zelf waarom honderden bedrijven dagelijks vertrouwen op ons.