Managed Performance Cloud hosting voor WordPress

LiteSpeed Performance Cloud servers inclusief WordPress onderhoud en beheer.

Starter

Managed Cloud server met LiteSpeed en NVMe opslag

199,95
p/m
Kosten voor setup, configuratie, verhuizing én optimalisatie: €0,-
Cloud specificaties
Performance
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service
Starter xtra's

Professional

Managed Cloud server met LiteSpeed en NVMe opslag
299,95
p/m
Kosten voor setup, configuratie, verhuizing én optimalisatie: €0,-
Cloud specificaties
Performance
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service
Professional extra's
Beste keuze

Business

Managed Cloud server met LiteSpeed en NVMe opslag
499,95
p/m
Kosten voor setup, configuratie, verhuizing én optimalisatie: €0,-
Cloud specificaties
Performance
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service
Business extra's

Enterprise

Managed Cloud server met LiteSpeed en NVMe opslag
Custom
Kosten voor setup, configuratie, verhuizing én optimalisatie: €0,-
Cloud specificaties
Performance
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service
Enterprise extra's

Onze WordPress experts staan voor je klaar.

Heb je vragen over onze Managed Performance Cloud pakketten of andere diensten? Wij geven je graag advies! Voor directe vragen kun je gebruik maken van onze live chat.

WordPress onderhoud & beheer

Bij de Managed Performance Cloud hosting voor WordPress pakketten nemen wij de updates van de WordPress core, thema’s en plugins voor onze rekening. Wij weten precies met welke prioriteit updates plaats moeten vinden en wanneer de nieuwste versie van WordPress compatibel is met het thema en de geïnstalleerde plugins. Op deze manier zorgen we ervoor dat WordPress websites veilig en stabiel blijven draaien.

Om de minuut controleren we jouw website op bereikbaarheid. Deze uptime controles stellen ons in staat om te snel en adequaat te reageren op problemen zodat er zo min mogelijk bezoekers getroffen worden. Op deze manier kunnen wij pro-actief zijn in onze ondersteuning en ben jij altijd verzekerd van de hoogste mogelijke uptime en een site die bereikbaar is voor jouw klanten.
Verder vinden we het belangrijk dat je website veilig is. Zo monitoren we jouw site doorlopend op zwakke wachtwoorden of plugins die niet meer worden ondersteund. Verder beveiligen we jouw site actief tegen inbraakpogingen en scannen wij onze volledige infrastructuur dagelijks op malware of hacks.

Server management

Bij Surver nemen we verder de setup en het volledige management en beheer van alle besturingssoftware voor onze rekening. We installeren LiteSpeed Cache voor instant laadtijden, installeren een SSL certificaat, firewall en configureren de juiste PHP instellingen. Verder monitoren we jouw server doorlopend op performance en bereikbaarheid zodat we snel en pro-actief kunnen schakelen mochten zich er problemen voordoen.

WordPress performance

De snelheid van je website draagt niet alleen bij aan een betere gebruikerservaring voor je bezoekers, maar bepaalt ook de ranking van je site in de zoekresultaten. Onze LiteSpeed webserver zorgt ervoor dat je website sneller laad, maar onze caching tools op server niveau zorgen er ook voor dat alle pagina’s, producten en berichten doorlopend in het werkgeheugen van de server worden opgeslagen met als resultaat; instant laadtijden.

Geavanceerde beveiliging

Bij Surver nemen we de beveiliging en privacy van je data serieus. Als Managed Cloud server provider beveiligen we onze servers en jouw website doorlopend met custom rule sets, application firewalls en actieve DDoS-bescherming. Verder worden doorlopend alle poorten gemonitord en zo nodig afgeschermd via Fail2Ban.

Managed Performance Cloud features

Met de Managed Performance Cloud pakketten voor WordPress ben je verzekerd van optimale prestaties, hoogst mogelijke uptime en beste support van onze WordPress experts. 

Tot 99,99% uptime garantie

Bij Surver bieden we een gegarandeerde hardware bereikbaarheidsgarantie van 99,99%

NVMe opslag

Ons netwerk is volledig gebouwd op NVMe SSD servers die de reactie- en laadtijden van websites op ons platform drastisch verbeteren.

CacheFlow

Onze CacheFlow tool slaat alle pagina’s, producten en berichten van je site op in het werkgeheugen van de server zodat deze instant getoond kunnen worden aan de bezoeker.

Pro-actieve monitoring

Wij monitoren jouw cloud server doorlopend op performance, resource verbruik en uptime. Problemen worden pro-actief door ons verholpen.

Redis object cache

Met Redis worden databasequery’s opgeslagen op serverniveau om zo de laadsnelheid van database intensieve sites sterk te verbeteren.

Dedicated IP

Elke cloud server wordt automatisch opgeleverd met een dedicated IP-adres; goed voor je ranking in Google of andere zoekmachines.

Bereikbaar én behulpzaam

Het bieden van snelle, deskundige hosting- en WordPress ondersteuning is onze eerste prioriteit. Geen ingestudeerde antwoorden of onduidelijke handleidingen, maar een gepassioneerd team van hosting- en WordPress- experts die elke dag klaar staan om je verder te helpen; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

Reviews van onze klanten

Surver wordt gewaardeerd met 4.9/5 sterren op basis van honderden beoordelingen die door onze klanten zijn geplaatst op Google, Webhosters, Hostingvergelijker en Trustpilot.

Premium support

Hulp nodig bij het migreren, aanpassen, debuggen of optimaliseren van je WordPress site? Waarbij andere hosting bedrijven je niet helpen, doen wij dat wel.

Vanaf €75 /uur

WordPress servicedesk

Onze WordPress Servicedesk is handig wanneer je WordPress gerelateerde werkzaamheden willen laten uitvoeren door een betrouwbare en specialistische partij.

€199 /installatie

Snelheidsoptimalisatie

Onze WordPress strippenkaarten zijn handig wanneer je WordPress gerelateerde werkzaamheden willen laten uitvoeren door een betrouwbare en specialistische partij.

Veelgestelde vragen

Hosten in de cloud is hét antwoord voor WooCommerce webshops of andere database intensieve websites. In de cloud hosten wij elke website op een aparte server waarin zowel de applicatie als de resources gegarandeerd veilig en snel draaien, zonder last van je digitale buren. Verder bieden we binnen de cloud verschillende caching- en optimalisatie tools waardoor elke site ongekend snel laat. Zo hoeven klanten niet te lang te wachten, wat weer goed is voor je conversie, page speed score en ranking in de zoekmachines.
Maandelijks betaal je natuurlijk voor de server en de hoeveelheid resources. Verder hoef je je bij Surver geen zorgen te maken over beveiligingsupdates of het onderhoud van alle besturingssoftware; dat regelen wij voor je. Bij de setup zorgen we er ook voor dat LiteSpeed cache goed is ingesteld, dat de firewall juist is geconfigureerd en dat er een SSL certificaat wordt geïnstalleerd. Verder verzorgen we ook om de periodiek controle checks op performance en uptime, om snel te kunnen schakelen wanneer je site minder goed presteert.
Zeker! Binnen onze Managed Cloud omgeving heb je de mogelijkheid om door te schalen tot 8 vCPU, 16GB RAM en 400GB aan opslag. Mocht zelfs deze opzet niet voldoen dan bieden we ook nog pakketten binnen onze Managed Performance Cloud omgeving waarbij we kunnen doorschalen tot 32 dedicated CPU’s, 64RAM en 5TB aan opslag.
Bij Surver kies je zelf of je per maand, per kwartaal of per jaar wilt betalen. Wanneer je kiest voor maandelijkse facturatie kun je de dienst elke maand opzeggen. Wel hanteren we een opzegtermijn van minimaal één maand.

Het verhuizen van je WordPress website of WooCommerce shop nemen wij volledig voor eigen rekening. Wij migreren veilig en zonder downtime alle files, databases en naar wens ook je domeinnaam of e-mail naar de cloud.

Om de migratie volledig vlekkeloos te laten verlopen ontvangen we graag toegang tot het klanten account van je huidige hosting provider. Vanuit daar kunnen we vaak de benodigde FTP-gegevens en de verhuiscode van de domeinnaam opvragen. Je mag ons ook altijd de inloggegevens van WordPress sturen zodat we na de migratie het wachtwoord niet hoeven te resetten.

Scroll naar boven