Experts in WordPress beveiliging​

Bij Surver hebben we meer dan 8 jaar ervaring met het beveiligen van WordPress websites. Onze WordPress experts zorgen ervoor dat je website optimaal beveiligd is.
Vanaf €129,-
Klanten waarderen ons met
5/5

Veiligheid boven alles

Een veilige en beveiligde website is tegenwoordig erg belangrijk. Websites worden constant aangevallen door hackers en dus ook vaak gehackt. Dit kan niet alleen je website schaden, maar ook je bedrijf. Je bent zelfs wettelijk verplicht om de data van je bezoekers en klanten goed te beveiligen. Doe je dit niet dan kan dit als nalatigheid worden gezien.

Surver is dé expert in WordPress beveiliging en wij kunnen je helpen om een gehackte site te voorkomen.

Welke beveiliging passen jullie toe?

WordPress

We scannen de site op mogelijke zwakken plekken en updaten de site als dat nodig is. We passen een aantal WordPress maatregelen toe die veelvoorkomende hacks voorkomen. Ook installeren we een firewall en scanner.

Server

We controleren hoe de website gehost is en bekijken per situatie welke beveiligingsmaatregelen we kunnen doorvoeren op server niveau. Ook beveiligen we de database en bestanden.

Accounts & wachtwoorden

Alle accounts en wachtwoorden worden gecontroleerd en indien nodig aangepast.

Toekomstige beveiliging

Beveiliging en hacks veranderen continu. Daarom geven we tips en tricks over hoe je toekomstige hacks kan voorkomen.

Trots op onze 5-sterren reviews

5/5

Eenmalige WordPress beveiliging

Hack vrij en éénmalig beveiligd
129
 • Binnen 24 uur beveiligd
 • Extra tips voor beveiliging
 • Firewall installatie en optimalisatie
 • 90 dagen hackvrij garantie

Managed
WordPress

WordPress hosting, onderhoud en beveiliging
19.95
Vanafprijs
/maand
 • LiteSpeed hosting
 • WordPress support
 • Automatische updates
 • Gratis domeinnaam
 • 1x snelheid
 • 5GB NVMe SSD
 • Automatische backups
 • Gratis SSL
 • Hack-vrij garantie
Hack vrij garantie

Veelgestelde vragen

Dat is natuurlijk mogelijk. Op internet is er veel informatie over te vinden. Het kost je waarschijnlijk veel meer tijd dan als wij je site beveiligen. Niet dat we twijfelen aan je technische achtergrond, maar meer omdat wij de ervaring, expertise en tools in huis hebben om je website optimaal te beveiligen. Dat allemaal voor een redelijke prijs.

Wij beveiligen alleen WordPress websites. Websites die in andere systemen zijn gebouwd kunnen wij ook beveiligen, maar niet voor het scherpe tarief van €129. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dat is zeker mogelijk! Best om hiervoor direct contact met ons op te nemen via support@surver.nl zodat wij een inschatting van de werkzaamheden kunnen maken en je een offerte kunnen toesturen.

Je kan het gemakkelijkst bij de pakketten op 'bestellen' klikken of contact met ons opnemen via support@surver.nl

Absoluut niet! Voor éénmalig €129 beveiligen we je website.

Op onze “Beveiligen”-service geven wij 90 dagen garantie. Mocht je website binnen die periode gehackt worden, wordt het probleem volledig kosteloos door ons opgelost.

Bereikbaar én behulpzaam

Het bieden van snelle, deskundige hosting- en WordPress ondersteuning is onze eerste prioriteit. Geen ingestudeerde antwoorden of onduidelijke handleidingen, maar een gepassioneerd team van hosting- en WordPress- experts die elke dag klaar staan om je verder te helpen; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.
Scroll naar boven