Premium support

Premium support van onze hosting experts om je snel verder op weg te helpen.

wordpress-gehackt-2.jpg

Het idee

Bij Surver bieden we verschillende pakketten aan; Managed WordPress hosting waarbij we – buiten snelle hosting – jouw site ook doorlopend updaten, optimaliseren en beveiligen, of WordPress hosting waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor het beheer van je hosting account en WordPress installatie. Natuurlijk blijft onze helpdesk bereikbaar voor vragen en helpen we je graag op weg met verschillende handleidingen en tutorials.

Mocht je bepaalde werkzaamheden omtrent het beheer van je hosting account toch willen uitbesteden aan team Surver dan kan dat in de vorm van premium support. Tegen een kleine vergoeding helpen we je graag met het migreren van je WordPress site, opzetten van een staging omgeving of het aanpassen van instellingen binnen cPanel, zoals het aanmaken van een mail account, doorvoeren van een DNS wijziging of het instellen van een cronjob.

Onderstaand een overzicht met enkele verzoeken waar we bij kunnen helpen. Mocht jouw verzoek niet in de lijst staan neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Premium support diensten

Setup & migraties
cPanel support - €19,- /actie
Herstellen backups
Probleemoplossing
Managed WordPress
WordPress optimalisaties
Overige werkzaamheden
Scroll naar boven