agencies-2

WordPress hosting die meegroeit met je bedrijf.

Op zoek naar snelle en veilige hosting, WordPress onderhoud en support? Met onze pakketten voor het MKB bespaar je niet alleen geld, je creëert ook meer tijd en focus voor de groei van je bedrijf.

Alle voordelen van Surver

Onze pakketten zijn geschikt voor alle branches; blogs met veel bezoekers, de kapperszaak om de hoek, architectenbureaus en opleidingsinstanties. Allemaal vertrouwen ze op Surver om hen de service, snelheid en stabiliteit te geven die ze 24/7 nodig hebben.

De beste infrastructuur

Bij Surver hosten we op de nieuwste servers en maken we gebruik van de laatste hardware; LiteSpeed webservers met NVMe opslag en LiteSpeed cache technologie.

Geoptimaliseerd én beveiligd

Onze servers zijn beveiligd met meerdere firewalls en Imunify360. Zo garanderen wij een beveiligde en veilige website en houden we je WordPress installatie volledig hack vrij.

Uptime en beheer

Buiten het onderhoud van de WordPress core, het thema en plugins, verzorgen wij ook een doorlopende uptime check en komen we in actie als er problemen zijn met je site.

Design & development

Een team van WordPress experts staan dagelijks klaar om je vragen te beantwoorden of om je verder te helpen. Naar wens passen we je website aan, verzorgen we het onderhoud of versnellen we je site.

Alles onder één dak

Bij het Starter Managed WordPress pakket van Surver hoef je je geen zorgen meer te maken over de snelheid, stabiliteit en veiligheid van je site. Wij hosten en monitoren je site doorlopend en verzorgen periodiek de updates van WordPress, het thema en de plugins.

Bij hosting- of WordPress gerelateerde vragen helpen wij je écht verder, geven advies of pakken werkzaamheden voor je op. We handelen pro-actief, lossen problemen op en voeren verbeteringen door waar nodig.

Snelle WordPress hosting

Op onze LiteSpeed webserver is jouw WordPress website op zijn best. Al onze pakketten worden verder ook standaard opgeleverd met de LiteSpeed Cache – tool waarmee pagina’s in een ongekende snelheid kunnen worden uitgeladen.
Bij Surver bieden we verder ook de snelst mogelijke vorm van opslag; NVMe. Tot wel 30x sneller dan reguliere opslag, en 7x sneller dan SSD. WordPress host je gegarandeerd nergens sneller dan bij ons.

Bereikbaar én behulpzaam

Het bieden van snelle, deskundige hosting- en WordPress ondersteuning is onze eerste prioriteit. Geen ingestudeerde antwoorden of onduidelijke handleidingen, maar een gepassioneerd team van hosting- en WordPress- experts die elke dag klaar staan om je verder te helpen; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

Reviews van onze klanten

Surver wordt gewaardeerd met 4.9/5 sterren op basis van honderden beoordelingen die door onze klanten zijn geplaatst op Google, Webhosters, Hostingvergelijker en Trustpilot.

Scroll naar boven