Elementor hosting

Bouw een snelle en veilige website met Elementor; in no-time, zonder code.

Personal

Voor persoonlijke websites en landingspagina’s

8,95
p/m

Bovengenoemd tarief is op basis van een maandfactuur. Bij een jaarfactuur bieden we 1,- korting per maand.

Hosting specificaties
Voor WordPress
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service
Personal extra's

Starter

Voor starters, bloggers en professionals
16,95
p/m

Bovengenoemd tarief is op basis van een maandfactuur. Bij een jaarfactuur bieden we 2,- korting per maand.

Hosting specificaties
Voor WordPress
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service
Starter extra's
Beste keuze

Professional

Voor zakelijke websites en kleine webshops
30,95
p/m

Bovengenoemd tarief is op basis van een maandfactuur. Bij een jaarfactuur bieden we 3,- korting per maand.

Hosting specificaties
Voor WordPress
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service
Professional extra's

Business

Voor grote zakelijke websites of webshops
55,95
p/m

Bovengenoemd tarief is op basis van een maandfactuur. Bij een jaarfactuur bieden we 4,- korting per maand.

Hosting specificaties
Voor WordPress
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service
Business extra's

Inbegrepen bij elke Elementor hosting pakket

Onze WordPress experts staan voor je klaar.

Heb je vragen over onze Elementor hosting of andere diensten? Wij geven je graag advies! Voor directe vragen kun je gebruik maken van onze live chat.

Wat is Elementor?

Elementor is een responsive page builder voor WordPress die je toevoegt aan een bestaand thema. De tool is zeer eenvoudig te gebruiken, ook als je minder technisch bent aangelegd en geen ervaring hebt met CSS, PHP of HTML.

In een handomdraai kies je een template, bouwblok of widget waarmee je nieuwe pagina’s opbouwt. Je logo, kleuren en fonts stel je eenvoudig in via de Elementor Theme editor, of via het thema wat je hebt geïnstalleerd. Met een visuele dag-and-drop editor kun je eenvoudig pagina’s bouwen, bewerken of bekijken zonder tussen verschillende schermen te schakelen. 

Elementor Pro – De premium versie van Elementor – biedt nóg meer functionaliteiten waarmee je ook de header, footer en pop-ups kunt vormgeven. Hierdoor heb je geen andere betaalde plugins meer nodig en bespaar je jaarlijks veel geld aan licenties.

Als je vandaag een nieuwe en professionele website wilt bouwen met WordPress, dan is Elementor (Pro) dé beste, snelste en financieel voordeligste manier om dat te doen.

Snelle hosting geoptimaliseerd voor de Elementor page builder

Al die vrijheid komt natuurlijk ook met enkele nadelen. Wanneer je uitgebreide pagina’s maakt met verschillende elementen, stijlen en effecten is de kans groot dat je website hier aanzienlijk trager van wordt. Verder is Elementor op zichzelf gebouwd voor gemak en niet voor snelheid.
We weten allemaal dat die snelheid juist net zo belangrijk is voor je WordPress site of shop. Des te sneller je site laadt, des te hoger je conversie en ranking in de zoekmachines. Op het gebied van performance een snelheid lijkt Elementor dus een afrader te zijn, ook omdat je zelf aan de slag moet met het optimaliseren van je server of site om ervoor te zorgen dat bezoekers niet te lang moeten wachten tot een pagina is ingeladen.

Juist hier zit de kracht van de Elementor hosting pakketten van Surver. Wij installeren standaard een geoptimaliseerde versie van WordPress, inclusief Elementor en naar wens Elementor Pro. Jouw site wordt gehost op snelle LiteSpeed servers die we qua setup volledig geconfigureerd hebben voor Elementor. Is je site klaar, dan activeer je eenvoudig de LiteSpeed cache tool. Deze plugin zorgt ervoor dat jouw pagina’s vrijwel instant (<350ms) getoond worden aan de bezoeker.

Met onze Elementor hosting pakketten hoef je dus geen afweging te maken tussen gemak en performance.

Uitgebreide hosting features

Op ons kun je bouwen. Wij staan voor de beste webhosting, geoptimaliseerd voor Elementor. Kom je er even niet uit, dan staan onze ervaren specialisten voor je klaar; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

WordPress met Elementor voorgeïnstalleerd

Naar wens installeren wij volledig kosteloos een geoptimaliseerde versie van WordPress. We kunnen ook een bestaande site professioneel voor je migreren naar Surver, inclusief datagarantie.

Automatische backups

Twee keer per dag maken wij een backup van je Elementor site, inclusief alle mailaccounts; naar wens eenvoudig en snel tot 150 dagen te herstellen via het cPanel controlepaneel.

WordPress toolkit

Installeer, kloon of wijziging Elementor websites binnen een handomdraai. Technische kennis is bij Surver geen vereiste.

Malware scanner

Onze servers zijn beveiligd met meerdere firewalls. Ook checken wij dagelijks elke Elementor site op malware. Bij Surver ben je dus 100% verzekerd van een veilige en beveiligde website.

Image optimizer

Optimaliseer alle afbeeldingen binnen je Elementor site op server niveau, in één klik, zonder verlies van kwaliteit.

Altijd opzegbaar

Geen lange contracten. Bij Surver betaal je naar wens per maand en kun je ook per maand opzeggen. Daarbij mag je onze pakketten ook twee weken lang kosteloos uitproberen.

Bereikbaar én behulpzaam

Het bieden van snelle, deskundige hosting- en WordPress ondersteuning is onze eerste prioriteit. Geen ingestudeerde antwoorden of onduidelijke handleidingen, maar een gepassioneerd team van hosting- en WordPress- experts die elke dag klaar staan om je verder te helpen; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

Reviews van onze klanten

Surver wordt gewaardeerd met 4.9/5 sterren op basis van honderden beoordelingen die door onze klanten zijn geplaatst op Google, Webhosters, Hostingvergelijker en Trustpilot.

Premium support

Hulp nodig bij het migreren, aanpassen, debuggen of optimaliseren van je WordPress site? Waar andere hosting bedrijven je niet kunnen helpen met WordPress, doen wij dat wel.

Vanaf €19,95 /maand

Managed WordPress

Buiten snelle hosting kunnen we je bij Surver ook helpen met WordPress beheer, technische onderhoud, optimalisatie en beveiliging.
€29 /site

Verhuisservice

Snel en eenvoudig overstappen. Jouw WordPress website of WooCommerce shop professioneel, snel en zonder gedoe gemigreerd naar Surver.
Vanaf €75 /uur

Debugging & coding

Geeft je website een error na een update, worden pagina’s niet geladen of loop je vast op een re-direct? Wij weten raad met jouw probleem!
€29 /keer

Backup herstellen

Backups zijn handig en snel te herstellen in cPanel met hulp van onze uitgebreide handleidingen. Geef je het werk liever uit handen, dan helpen wij je graag!

Veelgestelde vragen

Natuurlijk! Heb je vragen over onze pakketten, of ben je benieuwd welke dienst het beste past bij jouw wensen? Bij Surver zijn we dagelijks bereikbaar per mail of chat. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen en dan nemen we telefonisch contact met je op wanneer jou dat uitkomt.

Jazeker! Via onze WordPress toolkit en uitgebreide handleidingen kun je eenvoudig en snel je website verhuizen naar Surver. Ook bieden we kosteloos een e-mail import tool aan die je kunt gebruiken voor het importeren van je mails en mappenstructuur. Mocht je er even niet uitkomen, dan helpen we je graag!

Binnen elke WordPress hosting pakket kun je een ongelimiteerd aantal e-mailaccounts aanmaken, volledig kosteloos. Via onze webmail kun je overal ter wereld snel en eenvoudig mails beantwoorden. Het is ook mogelijk een koppeling te maken met Apple mail of Outlook. Ben je verhinderd, stel dan eenvoudig een out-of-office in met of zonder einddatum.

Het is op elk gewenst moment mogelijk om je WordPress hosting pakket op te schalen, of te downscalen. Neem hiervoor contact op met ons team en we de up-of downgrade direct voor je in orde.

Zeker! Van elk WordPress hosting pakketten maken wij minstens 2 maal per dag een backup, van zowel je site, mailaccounts, databases en DNS-records. Deze backups kun je zelf herstellen wanneer je maar wil. Mocht je hulp nodig hebben dan helpen we je natuurlijk graag!

Bij Surver werken we bij onze WordPress hosting diensten niet met contracten of onduidelijke afspraken. De contractperiode is dan ook gelijk aan de facturatie periode, waarbij je het abonnement op ieder gewenst moment kunt opzeggen, zonder opzegtermijn.

Jazeker! Bij Surver kun je 14 dagen volledig vrijblijvend én kosteloos gebruik van onze WordPress hosting pakketten. 2 dagen vóór de verloopdatum nemen we telefonisch contact met je op en kijken we samen of je tevreden bent met onze dienstverlening. Pas daarna zullen wij de facturatie periode voor je activeren.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct de inloggegevens van het cPanel controlepaneel. Mocht je een nieuwe domeinnaam geregistreerd hebben dan duurt het gemiddeld 1 a 2 uren voordat alle DNS servers wereldwijd het domein doorsturen naar je webhosting pakket.

Eerlijk? Waarom niet! Bij Surver combineren we de snelste NVMe opslag met LiteSpeed geoptimaliseerde servers en caching, met top-noch support; 24/7. Benieuwd? Maak 14 dagen volledig kosteloos gebruik van onze pakketten en beslis daarna pas of we het waard zijn.

Scroll naar boven