Reseller Managed WordPress hosting

Verkoop de snelste WordPress hosting aan jouw klanten. Wij verzorgen het onderhoud van je sites. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over snelheid, stabiliteit en veiligheid.

10+ accounts

Reseller hosting met LiteSpeed en NVMe opslag

15% kkorting

18,66
/account
/maand
Hosting specificaties
Voor WordPress
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service

20+ accounts

Reseller hosting met LiteSpeed en NVMe opslag

20% kkorting

17,56
/account
/maand
Hosting specificaties
Voor WordPress
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service

30+ accounts

Reseller hosting met LiteSpeed en NVMe opslag

25% kkorting

16,46
/account
/maand
Hosting specificaties
Voor WordPress
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service

40+ accounts

Reseller hosting met LiteSpeed en NVMe opslag

30% kkorting

15,37
/account
/maand
Hosting specificaties
Voor WordPress
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service

Onze WordPress experts staan voor je klaar.

Heb je vragen over onze Reseller WordPress hosting pakketten of andere diensten? Wij geven je graag advies! Voor directe vragen kun je gebruik maken van onze live chat.

Reseller hosting features

Elk account wordt compleet geleverd met snelle LiteSpeed hosting, ingebouwde caching en optimalisatie tools, als ook met een ongelimiteerd aantal mailaccounts, forwarders, FTP-accounts en databases.

De beste support. Echt!

Premium performance

Veiligheid

Beheertools

Ook voor developers

Ultrasnelle Managed WordPress hosting

Op onze LiteSpeed webserver is jouw WordPress website op zijn best. Al onze pakketten worden verder ook standaard opgeleverd met de LiteSpeed Cache – tool waarmee pagina’s in een ongekende snelheid kunnen worden uitgeladen.
Bij Surver bieden we verder ook de snelst mogelijke vorm van opslag; NVMe. Tot wel 30x sneller dan reguliere opslag, en 7x sneller dan SSD. WordPress host je gegarandeerd nergens sneller dan bij ons.

Altijd up-to-date

Bij de managed WordPress hosting pakketten nemen wij de updates van de WordPress core, thema’s en plugins voor onze rekening. Wij weten precies met welke prioriteit updates plaats moeten vinden en wanneer de nieuwste versie van WordPress compatibel is met het thema en de geïnstalleerde plugins. Op deze manier zorgen we ervoor dat WordPress websites veilig en stabiel blijven draaien.
Het onderhoud en beheer van je site is onze verantwoordelijkheid. Mocht er bij het updaten alsnog iets verkeerd gaan, dan lossen wij het probleem kosteloos voor je op.

Volledig geoptimaliseerd

De snelheid van je website draagt niet alleen bij aan een betere gebruikerservaring voor je bezoekers, maar bepaalt ook de ranking van je site in de zoekresultaten. Onze LiteSpeed webservers & caching tools zorgen ervoor dat je website sneller laad, maar het is ook belangrijk je website waar mogelijk te optimaliseren.

Afhankelijk van het gekozen pakket stellen wij LiteSpeed cache voor je in, comprimeren we alle afbeeldingen en zetten we deze over naar WebP. Verder optimaliseren we naar wens ook de database en alle Javascript/CSS.

Onderneem zorgeloos

Om de minuut controleren we jouw website op bereikbaarheid. Deze uptime controles stellen ons in staat om te snel en adequaat te reageren op problemen zodat er zo min mogelijk bezoekers getroffen worden. Op deze manier kunnen wij pro-actief zijn in onze ondersteuning en ben jij altijd verzekerd van de hoogste mogelijke uptime en een site die bereikbaar is voor jouw klanten.
Verder vinden we het belangrijk dat je website veilig is. Zo monitoren we jouw site doorlopend op zwakke wachtwoorden of plugins die niet meer worden ondersteund. Verder beveiligen we jouw site actief tegen inbraakpogingen en scannen wij onze volledige infrastructuur dagelijks op malware of hacks.

Managed WordPress features

De Managed WordPress hosting pakketten bij Surver zijn erg uitgebreid. Zo garanderen wij niet alleen de snelste laadtijden, maar bieden ook uitgebreide service en onderhoud waardoor je veel tijd bespaart.

Kosteloze migratie

Migreer je vanuit een andere hosting partij? Wij migreren kosteloos alle files, databases, DNS zones, domeinen en mailaccounts naar Surver, zonder dataverlies.

Automatische backups

Twee keer per dag maken wij een backup van al je bestanden, e-mails en databases; naar wens eenvoudig en snel tot 150 dagen te herstellen via cPanel.

Hack vrij garantie

Onze servers zijn zeer goed beveiligd. Daarnaast beveiligen we je WordPress site ook preventief tegen malware. Mocht je site toch gehackt worden dan maken we deze kosteloos voor je schoon.

NVMe SSD opslag

Met een directe verbinding op het moederbord zijn lees- en schrijftijden van onze pakketten bijna 30x sneller dan reguliere HDD opslag en 7x sneller in vergelijking met SSD.

Periodieke rapportage

Graag brengen we je ook maandelijks op de hoogte van de uitgevoerde werkzaamheden, uptime en bijgewerkte thema’s en plugins.

Gratis domeinnaam

Volledig kosteloos bieden we bij elk Managed pakket één gratis .NL, .BE, .EU of .COM domeinnaam.

Bereikbaar én behulpzaam

Het bieden van snelle, deskundige hosting- en WordPress ondersteuning is onze eerste prioriteit. Geen ingestudeerde antwoorden of onduidelijke handleidingen, maar een gepassioneerd team van hosting- en WordPress- experts die elke dag klaar staan om je verder te helpen; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

Reviews van onze klanten

Surver wordt gewaardeerd met 4.9/5 sterren op basis van honderden beoordelingen die door onze klanten zijn geplaatst op Google, Webhosters, Hostingvergelijker en Trustpilot.

Veelgestelde vragen

Natuurlijk! Heb je vragen over onze pakketten, of ben je benieuwd welke dienst het beste past bij jouw wensen? Bij Surver zijn we dagelijks bereikbaar per mail of chat. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen en dan nemen we telefonisch contact met je op wanneer jou dat uitkomt.

Het is op elk gewenst moment mogelijk om je reseller pakket aan te passen. Je kunt de up- of downgrade rechtstreeks aanvragen via je account bij Surver waarna wij het aantal credits zullen aanpassen.

Dat kan zeker! Binnen onze reseller pakketten heb je zelf de mogelijkheid om meerdere Personal accounts op te zetten, of om enkele Starter, Professional of Business accounts te activeren. Alles is mogelijk! Een account aanpassen kan op ieder moment en de nieuwe resources zijn direct beschikbaar.

Elk reseller pakket komt met ruime hoeveelheid NVMe opslag. Deze schijfruimte kun je vrij verdelen over de verschillende accounts. Vrijwel geen enkele reseller heeft ooit meer schijfruimte nodig gehad. Het toepassen van een limiet is echter noodzakelijk om de nodige performance en stabiliteit te kunnen blijven garanderen.

Dat kan zeker! Per account kun je 5, 10 of 20GB alloceren. Buiten de hoeveelheid werkgeheugen en het aantal CPU’s kun je in je eigen hosting aanbod dus ook een onderscheid maken in de hoeveel opslag je beschikbaar wilt stellen voor je klanten.

Bij Surver werken we bij onze reseller hosting diensten niet met contracten of onduidelijke afspraken. De contractperiode is dan ook gelijk aan de facturatie periode, waarbij je het abonnement op ieder gewenst moment kunt opzeggen, zonder opzegtermijn.

Jazeker! Bij Surver kun je 14 dagen volledig vrijblijvend én kosteloos een WordPress hosting pakket uitvoering testen. Op de verloopdatum nemen we contact met je op en kijken we samen of je tevreden bent met onze dienstverlening waarna je vrijblijvend de keuze hebt om een reseller pakket bij ons af te sluiten.

Eerlijk? Waarom niet! Bij Surver combineren we de snelste NVMe opslag met LiteSpeed geoptimaliseerde servers en caching, met top-noch support; 24/7. Benieuwd? Maak 14 dagen volledig kosteloos gebruik van onze pakketten en beslis daarna pas of we het waard zijn.

Scroll naar boven