WooCommerce hosting

Met de WooCommerce hosting pakketten van Surver ben je verzekerd van een snelle webshop. Haal hogere conversies door lagere laadtijden en ervaar de beste support van onze WordPress experts.

Starter

Voor startende webshops

16,95
p/m

Bovengenoemd tarief is op basis van een maandfactuur. Bij een jaarfactuur bieden we 2,- korting per maand.

Hosting specificaties
Voor WordPress
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service
Starter extra's

Professional

Beste keuze
Voor groeiende webshops

30,95
p/m

Bovengenoemd tarief is op basis van een maandfactuur. Bij een jaarfactuur bieden we 3,- korting per maand.

Hosting specificaties
Voor WordPress
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service
Professional extra's

Business

Voor grote webshops

55,95
p/m

Bovengenoemd tarief is op basis van een maandfactuur. Bij een jaarfactuur bieden we 4,- korting per maand.

Hosting specificaties
Voor WordPress
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service
Business extra's

Managed Cloud

Managed Cloud server met LiteSpeed en NVMe opslag

59,95
p/m
Kosten voor setup, configuratie, verhuizing én optimalisatie: €0,-
Cloud specificaties
Performance
Veilig én beveiligd
Ondersteuning & service
Extra's

Altijd inbegrepen, bij elk pakket

Onze WordPress experts staan voor je klaar.

Heb je vragen over onze WooCommerce hosting pakketten of andere diensten? Wij geven je graag advies! Voor directe vragen kun je gebruik maken van onze live chat.

WooCommerce hosten bij Surver; hogere conversie, lagere kosten

Het aantal bestellingen op je website, afgezet tegen het aantal bezoekers, stijgt enorm als je website snel laadt. Dit in tegenstelling tot een trage website, waarbij meer dan 40% van de bezoekers de site verlaat wanneer die er langer dan drie seconden over doet om te in te laden.
Bij Surver begrijpen we het belang van een snelle site. Onze nieuwste generatie Litespeed webservers zijn ingericht voor maximale performance, om zo jouw WordPress website of WooCommerce shop zo snel mogelijk te maken.
Verder zijn onze pakketten standaard uitgerust met de LiteSpeed Cache tool; de best beschikbare caching oplossing in de markt. Deze tool maakt het gebruik van losse caching plugins zoals WP Rocket, W3 Total cache of WP Fastest Cache bij Surver totaal overbodig.

Premium tools voor WooCommerce

Met cPanel is het beheren van je WooCommerce hosting pakket nog nooit zo eenvoudig geweest. In een mum van tijd installeer je WordPress, maak je een e-mailaccount aan of configureer je SSL.

Verder heb je met de WordPress Toolkit alle controle over al je installaties in één overzichtelijk dashboard. Met enkele muisklikken kun je een WordPress installatie opzetten, beheren, importeren, updaten of er een back-up van maken. Verder kun je een staging omgeving van je site opzetten voor het maken van aanpassingen aan je site. Met één druk op de knop synchroniseer je deze development omgeving weer terug met de live site.

Is je shop klaar voor live gang? Met onze ingebouwde caching en optimalisatie tools zorg je ervoor dat je webshop altijd snel laadt voor bezoekers en beter scoort in de page speed ranking.

Uitgebreide hosting features

Met de WooCommerce hosting pakketten van Surver kun je eenvoudig en snel aan de slag met je shop. Met de verschillende premium tools halen we samen beste uit je. webshop.

NVMe SSD opslag

Met een directe verbinding op het moederbord zijn lees- en schrijftijden van onze pakketten bijna 30x sneller dan reguliere HDD opslag en 7x sneller in vergelijking met SSD.

Automatische backups

Twee keer per dag maken wij een backup van al je bestanden, e-mails en databases; naar wens eenvoudig en snel tot 150 dagen te herstellen via het cPanel controlepaneel.

WordPress geïnstalleerd

Naar wens installeren wij volledig kosteloos een geoptimaliseerde versie van WordPress. We kunnen ook een bestaande site professioneel voor je migreren naar Surver, inclusief datagarantie.

Image optimizer

Optimaliseer alle afbeeldingen in je WooCommerce shop op server niveau, in één klik, zonder verlies van kwaliteit.

Malware scanner

Onze servers zijn beveiligd met meerdere firewalls. Ook checken wij dagelijks elke site op malware. Bij Surver ben je dus 100% verzekerd van een veilige en beveiligde webshop.

Altijd opzegbaar

Geen lange contracten. Bij Surver betaal je naar wens per maand en kun je ook per maand opzeggen. Daarbij mag je onze pakketten ook twee weken lang kosteloos uitproberen.

Bereikbaar én behulpzaam

Het bieden van snelle, deskundige hosting- en WordPress ondersteuning is onze eerste prioriteit. Geen ingestudeerde antwoorden of onduidelijke handleidingen, maar een gepassioneerd team van hosting- en WordPress- experts die elke dag klaar staan om je verder te helpen; per mail, chat of telefonisch op afspraak.

Wij zijn zowel telefonisch bereikbaar, als per mail of chat.

Reviews van onze klanten

Surver wordt gewaardeerd met 4.9/5 sterren op basis van honderden beoordelingen die door onze klanten zijn geplaatst op Google, Webhosters, Hostingvergelijker en Trustpilot.

Premium support

Hulp nodig bij het migreren, aanpassen, debuggen of optimaliseren van je WordPress site? Waar andere hosting bedrijven je niet kunnen helpen met WordPress, doen wij dat wel.

Vanaf €19,95 /maand

Managed WordPress

Buiten snelle hosting kunnen we je bij Surver ook helpen met WordPress beheer, technische onderhoud, optimalisatie en beveiliging.
€29 /site

Verhuisservice

Snel en eenvoudig overstappen. Jouw WordPress website of WooCommerce shop professioneel, snel en zonder gedoe gemigreerd naar Surver.
Vanaf €75 /uur

Debugging & coding

Geeft je website een error na een update, worden pagina’s niet geladen of loop je vast op een re-direct? Wij weten raad met jouw probleem!
€29 /keer

Backup herstellen

Backups zijn handig en snel te herstellen in cPanel met hulp van onze uitgebreide handleidingen. Geef je het werk liever uit handen, dan helpen wij je graag!

Veelgestelde vragen

Natuurlijk! Heb je vragen over onze pakketten, of ben je benieuwd welke dienst het beste past bij jouw wensen? Bij Surver zijn we dagelijks bereikbaar per mail of chat. Je kunt ook een terugbelverzoek indienen en dan nemen we telefonisch contact met je op wanneer jou dat uitkomt.

Jazeker! Via onze WordPress toolkit en uitgebreide handleidingen kun je eenvoudig en snel je website verhuizen naar Surver. Ook bieden we kosteloos een e-mail import tool aan die je kunt gebruiken voor het importeren van je mails en mappenstructuur. Mocht je er even niet uitkomen, dan helpen we je graag!

Binnen elke WordPress hosting pakket kun je een ongelimiteerd aantal e-mailaccounts aanmaken, volledig kosteloos. Via onze webmail kun je overal ter wereld snel en eenvoudig mails beantwoorden. Het is ook mogelijk een koppeling te maken met Apple mail of Outlook. Ben je verhinderd, stel dan eenvoudig een out-of-office in met of zonder einddatum.

Het is op elk gewenst moment mogelijk om je WordPress hosting pakket op te schalen, of te downscalen. Neem hiervoor contact op met ons team en we de up-of downgrade direct voor je in orde.

Zeker! Van elk WordPress hosting pakketten maken wij minstens 2 maal per dag een backup, van zowel je site, mailaccounts, databases en DNS-records. Deze backups kun je zelf herstellen wanneer je maar wil. Mocht je hulp nodig hebben dan helpen we je natuurlijk graag!

Bij Surver werken we bij onze WordPress hosting diensten niet met contracten of onduidelijke afspraken. De contractperiode is dan ook gelijk aan de facturatie periode, waarbij je het abonnement op ieder gewenst moment kunt opzeggen, zonder opzegtermijn.

Jazeker! Bij Surver kun je 14 dagen volledig vrijblijvend én kosteloos gebruik van onze WordPress hosting pakketten. 2 dagen vóór de verloopdatum nemen we telefonisch contact met je op en kijken we samen of je tevreden bent met onze dienstverlening. Pas daarna zullen wij de facturatie periode voor je activeren.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct de inloggegevens van het cPanel controlepaneel. Mocht je een nieuwe domeinnaam geregistreerd hebben dan duurt het gemiddeld 1 a 2 uren voordat alle DNS servers wereldwijd het domein doorsturen naar je webhosting pakket.

Eerlijk? Waarom niet! Bij Surver combineren we de snelste NVMe opslag met LiteSpeed geoptimaliseerde servers en caching, met top-noch support; 24/7. Benieuwd? Maak 14 dagen volledig kosteloos gebruik van onze pakketten en beslis daarna pas of we het waard zijn.

Scroll naar boven