WordPress optimalisatie

Sneller, beter en veiliger. Door jouw website te optimaliseren zullen jouw bezoekers terug blijven komen en zal jouw website beter presteren. Google rankt snelle(re) websites hoger in de zoekresultaten. Surver past verschillende technieken toe waardoor jouw website beter presteert.

Lightspeed caching

Litespeed caching maakt jouw site vele malen sneller. Door samenwerking tussen de server en WordPress is de snelheid van jouw site vele malen hoger.

Afbeeldingen optimaliseren

Nooit meer wachten tot afbeeldingen zijn ingeladen? Wij optimaliseren de afbeeldingen, geheel automatisch. Een CDN behoort ook tot de mogelijkheden.

Javascript / CSS optimalisatie

CSS en javascript worden sneller ingeladen als ze zijn verkleind en gecombineerd tot één bestand. Surver ondersteunt beide technieken.

Database opschonen

Sites die al enige tijden draaien kunnen een te grote database krijgen. Surver helpt met het opschonen van overbodige data waardoor jouw site weer draait als een zonnetje.

Broken links checker

Niemand wil op een link klikken die nergens heen leidt. Wij controleren alle links op jouw site en laten je weten als ze niet goed werken.

Plug-ins

Surver geeft ook advies over de gebruikte plug-ins en thema’s op jouw site. Veel snelheidswinst kan behaald worden door van plug-in te wisselen of niet essentiële plug-ins uit te schakelen.