Domeinregistratie

Een domeinnaam is het adres van jouw unieke, online visitekaartje. Met een domeinnaam zorg je ervoor dat je vindbaar bent in de online wereld. Een online portfolio, webshop of blog, jouw online avontuur begint met een domeinnaam.
Text Cursor A line styled icon from Orion Icon Library.

Gratis .nl, .be of .com

Bij elk Surver pakket leveren wij kosteloos minstens één .nl, .be of .com domein. Wil je meerdere domeinen koppelen aan je pakket, of doorsturen naar een andere website? Geen probleem!
World Globe A line styled icon from Orion Icon Library.

Meer dan 600 extensies

Met een domeinnaam zet je de eerste stap in de online wereld. Met meer dan 600 extensies zijn de mogelijkheden eindeloos; .store, .xyz of .app, you name it!
Delivery Truck A line styled icon from Orion Icon Library.

Registreren & verhuizen

Wil je een domein registreren of verhuizen naar Surver dan kan dat eenvoudig via je online account. Wil je meerdere domeinen registreren/verhuizen, dan bieden we een bulk-korting.

WHOIS Privacy Protect

Indien gewenst kunnen wij jouw persoonsgegevens (naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer) anonimiseren in de Whois database. Zo wordt vertrouwelijke informatie niet meer beschikbaar voor het publiek en kunnen deze niet meer worden gebruik door spammers of voor marketingdoeleinden.

Gratis doorverwijzing

Bij Surver kun je kosteloos meerdere domeinen koppelen aan je account. Zo kun je ze forwarden naar je website bij Surver, of doorsturen naar een externe site. Mocht je een extra mailadres willen aanmaken op dit domein, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.
domeinregistratie-2

Persoonlijke support

Kom je er toch niet uit met je domeinnaam? Raadpleeg onze handleidingen, stuur ons een mailtje of chatbericht. Wij staan dagelijks voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.